هوشمندسازی پاسگاههای محیط بانی تهران با تجهیزات جدید ضروری است

باشگاه خبرنگاران جوان ـ حسن عباس نژاد گفت: همچنین مدیریت بهینه منابع آبی و توسعه زیرساختهای پایدار در پاسگاههای محیط بانی باید در اولویت باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر ضرورت بهره برداری هوشمندانه از منابع آبی و توسعه پروژههای آبخیزداری در مناطق فاقد دسترسی به آب تاکید کرد و از برنامه ریزی گسترده برای نوسازی، تجهیز و هوشمندسازی پاسگاههای محیط بانی استان به ویژه در مناطق حفاظت نشدهای همچون ورجین خبر داد.
عباس نژاد در جریان بازدید میدانی از پاسگاههای محیط بانی منطقه حفاظت شده ورجین با اشاره به ضرورت ارتقای زیرساختهای حفاظتی، از اقدامات آتی برای تجهیز پاسگاهها به گاوصندوق، ساخت اسلحه خانههای ایمن، تامین سوخت و نصب دوربینهای مدار بسته با برد بالا خبر داد.
وی ادامه داد: دوربینهای مداربسته با شعاع پوشش ۵ کیلومتر در مناطق حساس ضمن ارتقای ضریب امنیتی، امکان پایش مستمر را برای محیط بانان فراهم میکنند.
وی همچنین از پیگیری جلسات با شرکتهای داخلی برای بهرهگیری از فناوریهای نوین مانند سامانههای هشدار دهنده و ردیاب حرکتی خبر داد و گفت: با تخصیص اعتبارات جدید، امکان تحول جدی در حوزه حفاظت محیط زیست استان فراهم است.
عباس نژاد با بیان اینکه برخی پاسگاهها در مناطق خشک و کویری قرار دارند، اضافه کرد: ساخت آب انبارهایی با سقفهای جمع آورنده آب باران، از جمله اقدامات موثری است که هم در تامین آب شرب حیات وحش موثر بوده و هم نیاز انسانی را در شرایط اضطراری پوشش میدهد.
وی از تجربه موفق ایجاد آب انبارهای جمعآوری آب باران در پارک ملی دریاچه ارومیه به عنوان الگوی قابل تعمیم نام برد و یادآور شد: با اجرای پروژههای سادهای مانند خاکریزی یا شناسایی سطوح آبگیر، میتوان در کاهش فرسایش و فرونشست زمین نیز نقش موثری ایفا کرد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان تهران همچنین تاکید کرد که از هفته آینده، با تامین اعتبارات لازم، اجرای پروژههای اولویت دار در حوزه محیط بانی با محوریت نوسازی، تجهیز و هوشمند سازی آغاز خواهد شد.
منبع: روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران
12180067