ورزشی 10:03 - 07 مهر 1393
آزاد کار وزن 86 کیلوگرم ایران به مرحله نیمه نهایی بازی‌های آسیایی اینچئون راه یافت.

میثم مصطفی جوکار به نیمه نهایی رسید

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از اینچئون، در ادامه رقابت‌های کشتی آزاد بازی‌های آسیایی اینچئون ، میثم مصطفی جوکار، نماینده وزن 86 کیلوگرم ایران در دور دوم مقابل پاوان کومار از هند به روی تشک رفت و در پایان موفق شد با حساب 10 بر صفر به برتری برسد.

در وقت اول مصطفی جوکار با زیر دو خم و به پل زدن حریف هندی چهار امتیاز گرفت و در ادامه یک بار دیگر نیز او را خاک کرد و سه دقیقه نخست را 6 بر صفر پیروز شد.

در وقت دوم مصطفی جوکار تلاش کرد تا با رسیدن به امتیاز ده کشتی را قبل از زمان قانونی به پایان برساند که توانست با دو بار خاک کردن به هدف خود برسد و 10 بر صفر پیروز شود.

وی در دور اول نیز فنگ ژانگ از چین را چهار بر یک شکست داده بود.

ا‌نتها‌ی پیا‌م


4829117
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیررسانه‌ای تیم ملی فوتبال ایران به جذب فرهاد مجیدی برای هدایت تیم ملی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر رسانه‌ای تیم ملی فوتبال ایران به جذب فرهاد مجیدی برای هدایت تیم ملی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیورپول برای انتقال پیش از موعد آرنولد یک میلیون یورو از رئال مادرید طلب کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قایقران المپیکی و قهرمان آسیا گفت: برای دادن بورسیه‌های المپیک باید عادلانه‌تر تصمیم‌گیری می‌شد و کمیته ملی المپیک دلیل اینکه تاکنون ورزشکاری از آب‌های آرام بورسیه نشده است را بگوید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی هندبال ساحلی ایران گفت: اتحاد و همدلی بین بازیکنان و کادرفنی باعث موفقیت این تیم در مسابقات قهرمانی آسیا عمان شد و ما با اقتدار به سهمیه جهانی رسیدیم، اما هنوز کار ما تمام نشده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان دقیق دیدار‌های مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی شورای المپیک آسیا در دیدار با عباس اورسجی گفت: با توجه به جذابیت رشته کبدی و علاقه‌مندی زیاد کشور‌های مختلف جهان، روزی این رشته المپیکی خواهد شد و شورای المپیک آسیا هم از این موضوع حمایت خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن اهل جزایر قناری پنجشنبه‌شب به رکورد دویست بازی رسمی برای آبی‌اناری‌ها خواهد رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس می‌گوید آرای صادر شده توسط ارکان قضایی فدراسیون فوتبال باید توسط دبیرکل به باشگاه‌ها ابلاغ شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جشن صعود هامبورگ به بوندسلیگا باعث وارد شدن صدمات بالایی به چمن و صندلی‌های ورزشگاه هامبورگی‌ها شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است