ورزشی 23:47 - 05 فروردین 1404
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: برنامه خیلی خوبی تا دو سه هفته آینده به مسئولان می‌دهیم و امیدواریم در جام جهانی حداقل دو مرحله صعود کنیم.

قلعه‌نویی: می‌خواهیم ۲ مرحله در جام جهانی پیش برویم

باشگاه خبرنگاران جوان - امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از تساوی برابر ازبکستان و صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ اظهار کرد: این صعود را به مردم ایران تبریک می‌گویم. آنقدر مردم ایران عزیز و بزرگ هستند که ما کمترین کار را برای آنها انجام دادیم. بعد از جام ملت‌ها برنامه دیگری داشتیم و سختی زیادی کشیدیم. نبود میزبانی و مساله ماشین‌ها شرایط را برای ما سخت کرد، اما با همدلی و غیرت بازیکنان توانستیم کار بزرگی انجام دهیم.

او گفت: صعود کار آسانی نبود. امکانات سایر تیم‌ها را ببینید و آن موقع می‌بینید که بازیکنان با غیرت توانستند در بدترین شرایط این صعود را انجام دهند. ما تازه کارمان شروع شده است. از پزشکیان و هیات دولت هم تشکر می‌کنم. برنامه خیلی خوبی تا دو سه هفته آینده به مسئولان می‌دهیم و امیدواریم اجرایی شود و در جام جهانی حداقل دو مرحله صعود کنیم.

قلعه‌نویی گفت: به زعم من یکی از بهترین بازی‌های ما بود. فقط بدشانسی آوردیم و چندین موقعیت را نزدیم. شاید بعد از طارمی بیرانوند در شرایط سخت دو تا تک به تک را گرفت و در بازی ماندیم. با تغییراتی که دادیم بازی را مساوی کردیم و عید مردم را خراب نکردیم.

او گفت: از هفته آینده کار را برای مراحل بعد آغاز می‌کنیم. برنامه خوبی داریم و امیدواریم اجرایی شود. اسم نمی‌آورم و اول از هیات رئیسه قبلی و شخص تاج تشکر می‌کنم. فدراسیون بدترین شرایط تاریخ خود را دارد. تحریم مالی هستیم و دولت هم آنطور که باید نمی‌توانست کمک کند، اما صعود خوبی داشتیم. نهایت تشکر را از همه دوستان دارم، اما یک انسان میهن پرست به نام رضا حدادیان کمک بزرگی به تیم ملی کرد، چون واقعا بعد از جام ملت‌ها در این دو سال همه جوره پشت تیم ملی بود. بعد از بازی امارات چند پرواز به تیم ملی داده است.

او گفت: بزرگان تیم هم خیلی به ما کمک کردند. این همدلی و وحدت ماحصل کار همین بزرگان تیم بود. بازیکن بزرگ باید هم فنی و هم وزنی کمک کند. طارمی یکی از آنهاست و با وجودی که در تیم بزرگی بازی می‌کند و شرایط خوبی هم نداشت و ممکن بود فصل را از دست بدهد، بازی کرد و در کنار تیم بود و به خاطر مردم بازی کرد. او بهترین بازیکن زمین شد و خوشحالم که در اکثر بازی‌ها بهترین بازیکن زمین از تیم ملی ایران است. بیشتر هم مهاجم‌های ما انتخاب می‌شوند. خیلی‌ها هم ما را اذیت و نقد کردند. بهتاش فریبا، مجید جلالی و ... نقد کردند، اما نقد‌ها خیلی به ما کمک کرد. برخی هم با حب و بغض این کار را کردند. برای خودم ناراحت نیستم بلکه برای زحمات بازیکنان ناراحت هستم.

او گفت: آنها انحراف فکری می‌دادند که صعود آسان بود، اما در لیگ نخبگان نتوانستیم به لیاقت ایران برسیم. استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور تیم‌های بزرگی هستند. آقایان زمانی که جایگاه ندارند تیم ملی را مسخره می‌کنند ولی وقتی خودشان حذف شوند چیزی نمی‌گویند. اینها را برای خودم نمی‌گویم، این بازیکنان تحت فشار هستند. سرمایه‌گذاری در تیم‌ها شده و بازیکنان چند ملیتی شده‌اند و فوتبال پیشرفت کرده است. امیدوارم عزیزان به خود بیایند و حب و بغض را کنار بگذارند. قلعه‌نویی را نقد کنند ولی بازیکنان را زیر سوال نبرند.

قلعه‌نویی گفت: در نشست دیروز هم گفتم که حریف لایه‌های دفاعی درست می‌کند و برای حمله سریع و ضد حمله برنامه دارد که این اتفاق هم افتاد. یکی از بهترین بازی‌ها را انجام دادیم. خیلی از موقعیت‌هایمان را هم نزدیم. زمان برای جوان‌ها بیشتر است و امیدوارم به جوان‌تر‌ها فرصت بیشتری بدهیم. اگر موقعیت‌های ما گل می‌شد ۵ - ۲ می‌شدیم. در بخش هجومی خوب بودیم. روی گل دوم هم بیرانوند مقصر نبود. دفاع اول باید توپ را می‌گرفت. زمانی باشگاه هستید و ۲۰۰ جلسه در سال تمرین می‌کنید. ۲۶ اسفند بازی گذاشتند در حالی که قرار بود بازیکنان ۲۴ اسفند در تمرین تیم‌ملی باشند. قرار بود دفاع‌ها زودتر بیایند و ما فدای باشگاه‌ها و سازمان لیگ شدیم. ما عملا یک جلسه قبل امارات تمرین داشتیم. در زمان مناسب باید دفاع درست شود. جوان‌ها ما را خیلی امیدوار کردند. باید از جوان‌ها طوری استفاده شود که چند سال بازی کند. نمونه‌اش سید جلال حسینی است. اکنون فشار کمتر شده و به جوان‌ها فرصت بیشتری داده می‌شود.

قلعه‌نویی در پایان گفت: کریم انصاری فرد جز اولین نفر‌هایی بود که تبریک گفت. بازیکنان که در مسابقات مصدوم شدند و خیلی از خبرنگاران هم خیلی در این دو سال کمک کردند. خیلی از دوستان هم هستند که نقد کردند. امیدواریم شما‌ها (خبرنگاران) از این به بعد بیشتر کمک کنید. ما انسانیم و ممکن است اشتباه کنیم.

منبع: ایسنا


12170734
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوق‌ستاره ۳۸ ساله آرژانتینی فوتبال دنیا، یک سال فوق‌العاده و پرگل را ثبت کرد و برای جام جهانی ۲۰۲۶ خط و نشان کشید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لاندو نوریس با کسب جایگاه سوم در گرندپری ابوظبی موفق شد قهرمانی این فصل فرمول یک را به خود اختصاص بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم لهستانی لخ پوزنان با گلزنی علی قلی زاده از شکست گریخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جالوروسی این فرصت را داشت تا با پیروزی مقابل کالیاری، هم‌امتیاز اینتر صدرنشین شود، اما این اتفاق رخ نداد و تیم گاسپرینی مقابل کالیاری شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۶ بازیکن امروز یکشنبه ۱۶ آذر در اردوی تیم فوتبال جوانان حضور یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال کشورمان در رابطه با قرعه تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت‌هایی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هانیه رستمیان که برای چهارمین‌بار در فینال جام‌های جهانی تیراندازی شرکت کرده در تپانچه ۲۵ متر دهم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کنفدراسیون فوتبال آسیا از حضور هشت داور ایرانی در سی و سومین دوره بازی‌های المپیک جنوب شرق آسیا خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسین نصیری‌نژاد داور بین‌المللی ایران برای دومین بار به عنوان رئیس کمیته داوران کنفدراسیون تیراندازی با کمان آسیا انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا، قهرمانی ۲۰۲۶ جهان، زیر ۲۳ سال جهان و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است