ورزشی 01:31 - 03 تیر 1403
سرمربی تیم ملی بلژیک از عملکرد شاگردانش مقابل رومانی به خصوص زننده گل نخست این مسابقه ابراز خرسندی کرد.

تدسکو: صبر وحوصله بیشتری داشتیم،‌ ۵ گل به رومانی می‌زدیم!

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی بلژیک شروع ناامید کننده‌اش در رقابت‌های یورو 2024 را با کسب پیروزی 2 بر صفر مقابل رومانی در دومین دور از بازی‌های مرحله گروهی جبران کرد تا همچنان به صعود به مرحله حذفی مسابقات امیدوار باشد. یک گل از یوری تیلمان در دقیقه دوم مسابقه و یکی دیگر از کوین دی‌بروینه باعث ثبت اولین پیروزی شیاطین سرخ شد و اکنون آنها تنها به دلیل گل زده کمتر نسبت به رومانی در رده دوم جدول گروه E قرار دارند.

دومنیکو تدسکو سرمربی بلژیکی‌ها در نشست خبری پس از مسابقه به خبرنگاران گفت: ما با همان ساختار تاکتیکی بازی کردیم که در مسابقه قبلی برابر اسلواکی داشتیم. امشب تیلمان عالی بازی کرد، درست مانند دیگر بازیکنان‌مان. خوشحالیم که سه امتیاز بازی را کسب کردیم و حالا چشم به بازی بعد خواهیم داشت.

سرمربی ایتالیایی - آلمانی بلژیکی‌ها ادامه داد: ما پرس از بالا را در دستور کار قرار دادریم و سعی کردیم در سریع‌ترین زمان ممکن توپ را از حریف پس بگیریم. رومانی تیمی است که دوست دارد بازی‌ها را کنترل کند. بازی برابر آنها کار آسانی نیست اما ذهنیت بازیکنان ما برای رویارویی با آنها خوب بود. خوشحالم که بازی را بردیم به خصوص که سه امتیاز این بازی برای ما بسیار حیاتی بود. با این حال موقعیت‌هایی را هم هدر دادیم. اگر تکلیف حریف را زودتر یکسره می‌کردیم، عالی می‌شد. حیف شد. به نظر می‌شد سه، چهار یا حتی 5 گل هم بزنیم. اینکه چنین موقعیت‌های برای گلزنی ایجاد می‌کنیم فوق‌العاده است اما باید برای استفاده از آنها صبر و حوصله بیشتری داشته باشیم.

تدسکو در تمجید از کاپیتان تیمش و برنده جایزه بهترین بازیکن میدان، کوین دی‌بروینه هم اظهار داشت: من الان نزدیک به یک سال است که کوین را می‌شناسم. او در مرحله مقدماتی نتوانست ما را همراهی کند اما الان که هست می‌توانید ببنید که حضورش چقدر مهم و مثبت است و چگونه با ذهنیتی که دارد بازیکنان را در داخل زمین هدایت می‌کند.

انتهای پیام/


12066288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک بازیکن در پایان فصل بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال به جمع استقلالی‌ها باز خواهد گشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احتمال دارد مهاجم خارجی تیم فوتبال استقلال در دیدار با الوصل امارات غایب باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران توانسته تا هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر عملکرد خوبی را از خود به جای بگذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان و الحسین اردن در هفته پنجم لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا امشب در ورزشگاه نقش جهان برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال الوصل امارات گفت: رقابت سخت و متفاوتی نسبت به دیدار رفت مقابل استقلال خواهیم داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» موسسان سوپرلیگ اروپا با طرح دعوای حقوقی علیه اتحادیه فوتبال اروپا خواهان، غرامت ۴.۵ میلیارد یورویی از یوفا شده‌‍اند تا این نهاد را برای تائید شکل جدید و اصلاح شده مسابقات تحت فشار بگذارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» انجمن تنیس بازان حرفه‌ای جهان آخرین رنکینگ خود را اعلام کرد که بر این اساس علی یزدانی و کسری رحمانی صعودی چند پله‌ای داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ترکیب سپاهان ایران برابر الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا ۲ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال معتقد است که این تیم در بازی فردا مقابل الوصل متفاوت‌تر از بازی رفت ظاهر خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کنفدراسیون راگبی آسیا با ارسال نامه‌ای به میرمهدی حسینی، رئیس راگبی ایران موفقیت تیم ملی زنان کشورمان در رقابت‌های ۲۰۲۵ آسیایی عمان را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است