ورزشی 01:31 - 03 تیر 1403
سرمربی تیم ملی بلژیک از عملکرد شاگردانش مقابل رومانی به خصوص زننده گل نخست این مسابقه ابراز خرسندی کرد.

تدسکو: صبر وحوصله بیشتری داشتیم،‌ ۵ گل به رومانی می‌زدیم!

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی بلژیک شروع ناامید کننده‌اش در رقابت‌های یورو 2024 را با کسب پیروزی 2 بر صفر مقابل رومانی در دومین دور از بازی‌های مرحله گروهی جبران کرد تا همچنان به صعود به مرحله حذفی مسابقات امیدوار باشد. یک گل از یوری تیلمان در دقیقه دوم مسابقه و یکی دیگر از کوین دی‌بروینه باعث ثبت اولین پیروزی شیاطین سرخ شد و اکنون آنها تنها به دلیل گل زده کمتر نسبت به رومانی در رده دوم جدول گروه E قرار دارند.

دومنیکو تدسکو سرمربی بلژیکی‌ها در نشست خبری پس از مسابقه به خبرنگاران گفت: ما با همان ساختار تاکتیکی بازی کردیم که در مسابقه قبلی برابر اسلواکی داشتیم. امشب تیلمان عالی بازی کرد، درست مانند دیگر بازیکنان‌مان. خوشحالیم که سه امتیاز بازی را کسب کردیم و حالا چشم به بازی بعد خواهیم داشت.

سرمربی ایتالیایی - آلمانی بلژیکی‌ها ادامه داد: ما پرس از بالا را در دستور کار قرار دادریم و سعی کردیم در سریع‌ترین زمان ممکن توپ را از حریف پس بگیریم. رومانی تیمی است که دوست دارد بازی‌ها را کنترل کند. بازی برابر آنها کار آسانی نیست اما ذهنیت بازیکنان ما برای رویارویی با آنها خوب بود. خوشحالم که بازی را بردیم به خصوص که سه امتیاز این بازی برای ما بسیار حیاتی بود. با این حال موقعیت‌هایی را هم هدر دادیم. اگر تکلیف حریف را زودتر یکسره می‌کردیم، عالی می‌شد. حیف شد. به نظر می‌شد سه، چهار یا حتی 5 گل هم بزنیم. اینکه چنین موقعیت‌های برای گلزنی ایجاد می‌کنیم فوق‌العاده است اما باید برای استفاده از آنها صبر و حوصله بیشتری داشته باشیم.

تدسکو در تمجید از کاپیتان تیمش و برنده جایزه بهترین بازیکن میدان، کوین دی‌بروینه هم اظهار داشت: من الان نزدیک به یک سال است که کوین را می‌شناسم. او در مرحله مقدماتی نتوانست ما را همراهی کند اما الان که هست می‌توانید ببنید که حضورش چقدر مهم و مثبت است و چگونه با ذهنیتی که دارد بازیکنان را در داخل زمین هدایت می‌کند.

انتهای پیام/


12066288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن پاراگوئه‌ای چادرملو قراردادش را با این باشگاه فسخ کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه فجرسپاسی، کادرفنی خود در فصل جدید لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس لالیگا گفت: دوران جیانی اینفانتینو به پایان رسیده است. این را به دلیل اتفاقات اخیر نمی‌گویم، مدت‌هاست که متوجه این سبک مدیریتی شده‌ام.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌بندی رقابت‌های بسکتبال ۵ نفره در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: تصمیم درباره جدایی ربیعی یکباره نبود و به مرور زمان گرفته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی جدید تراکتور گفت: چالش حضور در تراکتور برای من جذاب است؛ چرا که بازیکنان باکیفیت و هواداران خوبی داریم که انگیزه من را دوچندان می‌کنند
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بختیاری‌زاده روی استحکام خط دفاعی استقلال تأکید دارد تا آبی‌پوشان فصل جدید را با ساختاری منسجم آغاز کنند و به‌راحتی گل نخورند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال استقلال برای جدایی از این باشگاه هنوز با مدیران به توافق نرسیده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار دوستانه تیم‌های فوتبال پرسپولیس و منتخب کرج با نتیجه ۱۱ - ۰ به سود قرمزپوشان پایتخت خاتمه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال تهران از مدیران این باشگاه خواسته تا بخشی از مطالباتش پرداخت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است