استانی 18:39 - 13 آذر 1398
ایسنا/اصفهان سرپرست فرمانداری نطنز گفت: با پایان یافتن چهارمین روز از ثبت نام داوطلبین یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تعداد داوطلبین در نطنز به ۱۱ نفر رسید.

رمضانعلی فردوسی بادی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: امروز و با پایان یافتن روز چهارم ثبت نام ها، دو نفر دیگر از طریق وزارت کشور برای حوزه انتخابیه شهرستان نطنز و بخش قمصر ثبت نام کرده اند.

وی افزود: با این احتساب تا کنون ۱۰ نفر آقا و یک نفر خانم برای انتخابات ثبت نام کرده اند.

سرپرست فرمانداری نطنز گفت: ثبت نام تا نیمه شب شنبه ادامه دارد و داوطلبین می توانند ثبت نام کنند.

وی تصریح کرد: برای نخستین بار مکانی مجزا در فرمانداری نطنز برای ثبت نام داوطلبین و همچنین مکانی برای حضور خبرنگاران تعبیه شده است که مورد استقبال خبرنگاران قرار گرفته است.

انتهای پیام


10310012
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» راهپیمایی ۱۳ آبان‌ماه صبح امروز با حضور گسترده مردم در سراسر کشور آغاز شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» راهپیمایی ۱۳ آبان‌ماه صبح امروز با حضور گسترده مردم در سراسر کشور آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است