تلفیق نسل‌ها؛ جشن کودکان و سالمندان در بهزیستی تهران

سرپرست اداره کل بهزیستی استان تهران گفت: امیدوارم روزی را شاهد باشیم که هیچ کودکی در ایران اسلامی غم در چهره نداشته باشد و همه کودکان در محیطی امن و با امنیت روانی و اجتماعی زندگی کنند.

تلفیق نسل‌ها؛ جشن کودکان و سالمندان در بهزیستی تهران

باشگاه خبرنگاران جوان؛الهام قبادی- فریدالدین حجت‌الاسلامی در حاشیه برنامه روز جهانی کودک با شعار (لبخند کودک، الفبای وطن) در جمع کودکان و سالمندان تحت پوشش بهزیستی استان تهران در شیرخوارگاه آمنه گفت: سال گذشته حوادث تلخی را پشت سر گذاشتیم و مهرماه امسال نیز آغاز مدارس با یاد کودکان میناب همراه شد؛ امیدوارم دیگر هیچ کودک ایرانی غمگین نباشد.

وی با تأکید بر تعهد بهزیستی استان تهران به همه کودکان وطن گفت: این اداره کل با تمام توان و پتانسیل در خدمت کودکان بی‌سرپرست، کودکان بی‌بضاعت، کودکان کار و خیابان و همه بچه‌هایی است که آینده‌ساز این کشور هستند.

حجت‌الاسلامی با اشاره به برگزاری برنامه امروز گفت: برای این روز، کودکان را دور هم جمع کردیم و شاهد تلفیق نسلی میان کودکان و سالمندان عزیز از مراکز مختلف بودیم. هدف این است که پیوند نسلی شکل بگیرد و انتقال تجربه از کهنسالان و پیران باارزش برای پرورش و رشد بهتر کودکان بهره‌برداری شود.

وی افزود: این کار قشنگ به همت معاونت سلامت اجتماعی اداره کل بهزیستی استان تهران شروع شده و همکاران در کل اداره کل برای اجرایی و عملیاتی کردن بحث تلفیق بین دو نسل تلاش می‌کنند. امسال در استان تهران در چند نقطه این کار آغاز شده و امیدواریم آثار خیر آن برای جامعه ایران و ایران آینده ساری و جاری باشد.

سرپرست اداره کل بهزیستی استان تهران از رسانه‌ها، خیرین، موسسات خیریه و همکاران تقدیر کرد و گفت: سازمان بهزیستی با وجود تنگناها، با کمک خیرین و موسساتی که همیشه کنار ما بوده‌اند، می‌تواند خدمات خوبی ارائه دهد. در استان تهران ۲۱۲۰ همکار در بخش دولتی و بیش از ۵ هزار نفر در بخش غیردولتی در حال ارائه خدمت هستند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از سردیس شهید سردار محمدسعید ایزدی معروف به «حاج رمضان» با حضور جمعی از مسئولان و نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در میدان فلسطین تهران برگزار شد.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» مدیرکل راه‌آهن جنوب از جان‌باختن یک عابر ناشنوا بر اثر برخورد با قطار در محدوده شهرک اهواز خبر داد و گفت: این فرد پس از انتقال به بیمارستان، با وجود تلاش کادر درمان جان خود را از دست داد.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» اردوی آموزشی-فرهنگی «تا ساحل حقیقت» با هدف تعمیق پیوند نسل جوان دانشجو با آرمان‌های امام راحل(ره) و رهبر شهید، به مدت دو روز و با حضور اساتید برجسته کشوری در اردوگاه شهید هاشمی‌نژاد بهشهر برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست اداره کل بهزیستی استان تهران گفت: امیدوارم روزی را شاهد باشیم که هیچ کودکی در ایران اسلامی غم در چهره نداشته باشد و همه کودکان در محیطی امن و با امنیت روانی و اجتماعی زندگی کنند.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» همزمان با هفته پویش «خودمراقبتی در سلامت روان»، برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره اهمیت مراقبت از سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های روانی در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد برنامه‌های امسال خانواده‌محور ،گروهی، محله‌محور و مبتنی بر مشارکت خود کودکان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هر دو باند تونل نیایش و هر دو دهانه تونل امیرکبیر از ساعت ۲۳:۵۹ امشب تا ۵ صبح روز بعد، به‌دلیل اجرای عملیات تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات مسدود خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ثبت احوال کشور گفت: نسل جدید کارت ملی هوشمند با قابلیت احراز هویت برخط بهار ۱۴۰۶ رونمایی و برای ۴۰ میلیون هموطن صادر می‌شود.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» سازمان تأمین اجتماعی درباره انتشار پیامک‌ها و تبلیغات جعلی با عنوان ثبت‌نام وام ۱۵۰ میلیون تومانی هشدار داد و اعلام کرد این پیام‌ها هیچ ارتباطی با این سازمان ندارد و مصداق کلاهبرداری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار گفت: ارائه متمرکز خدمات وزارت تعاون در دفاتر پیشخوان، دسترسی آسان‌تر مردم را افزایش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است