سیاسی 11:08 - 18 مهر 1394
شبکه یورو نیوز طی گزارشی به شهادت سردار «حسین همدانی» در ماموریت مستشاری در حومه شهر حلب به دست تروریست های داعش پرداخت.

نگاه یورو نیوز به شهادت سردار همدانی
به گزارش افکارخبر، شبکه یورو نیوز سردار «حسین همدانی» را یکی از چهره‌های کلیدی سپاه پاسداران و ارشد ترین نظامی کشته شده ایران در عملیات برون مرزی دانست.



طبق این گزارش سردار همدانی که بنیانگذار سپاه استان همدان بود، طی سال‌های نخست پس از انقلاب، در مقابله با عوامل غائله کردستان نقش آفرینی کرد. وی در دوران هشت ساله جنگ ایران و عراق، فرماندهی لشکر ۳۲ انصارالحسین در استان همدان، فرماندهی لشکر ۱۶ قدس در استان گیلان و معاونت عملیات قرارگاه قدس را برعهده داشت و جبهه میانی سرپل ذهاب و عملیات کربلای ۴ و کربلای ۵ را فرماندهی کرد.



در ادامه این گزارش آمده است: این فرمانده سپاه پس از بروز جنگ داخلی در سوریه به عنوان مستشار نظامی در دمشق اقامت می‌کند. حمید مروتی از پاسداران نزدیک به وی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم گفت که سه سال پیش‌تر، حسین همدانی و اعضای خانواده‌اش در آپارتمان خود در دمشق هدف سوءقصد قرار گرفته بودند.



یورو نیوز به نقل از اسماعیل کوثری، از فرماندهان پیشین لشکر ۲۴ محمد رسول الله افزود: حدود یک سال و نیم بود که سردار همدانی از سوریه به ایران بازگشته بود. مجددا با شکل گیری ائتلاف جدید علیه نیروهای تروریستی برای کمک به ائتلاف و استفاده از تجربیات ایشان، به سوریه بازگشتند و به شهر حلب رفته بودند».



در این گزارش به نقش آفرینی سردار همدانی در دوران ناآرامی و حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران اشاره شده و آمده است: نقش موثر وی در مقابله با فتنه سبب شد تا در جلسه‌ای در لوگزامبورگ در ۱۲ آوریل سال ۲۰۱۱ میلادی، نام وی نیز از سوی اتحادیه اروپا در فهرست تحریم‌ها قرار گیرد. حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به خبر شهادت حسین همدانی با انتشار بیانیه‌ای آورده است که وی «بعد از دوره جنگ تحمیلی در سنگرهای مختلف دفاع و حراست از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرد که نمونه آن را در مقابله با کودتای آمریکایی فتنه ۸۸ می‌توان یادآوری نمود.»



بر این اساس شهادت همدانی در شمال سوریه با واکنش‌های بسیاری از مقامات جمهوری اسلامی ایران همراه بود. حسن روحانی، رئیس جمهوری و علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی هر یک در پیامی جداگانه تسلیت گفته‌اند. همچنین محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه و حسین دهقان، وزیر دفاع نیز به همین مناسبت از سوابق این سرتیپ سپاه تجلیل کردند. یورو نیوز نتیجه گرفته است: متن پیام تسلیت وزیر دفاع حاکی از عزم ایران برای تداوم حضور نظامی در سوریه است.



همچنین ابراهیم حاتمی کیا، فیلمساز نام آشنای سینمای ایران نیز درباره خبر شهادت فرمانده سپاه محمد رسول الله با اشاره به قاسم سلیمانی، دیگر فرمانده ارشد ایران در سوریه، در یادداشتی آورده است: «گمانم اکنون سردار سلیمانی غصه‌دار است، گمانم اکنون مرغان دشت جهاد هوایی شده‌اند. ولی شما مرغان وحشی کجا و ما اهلی شدگان در قفس عادات کجا. آیا کسی صدای ما را می‌شنود؟ آیا امیدی برای ما هم هست؟»



مسعود ده‌نمکی، سازنده «اخراجی‌ها» نیز در اینستاگرامش با انتشار تصوری از حسین همدانی نوشت: «سردار همدانی وقتی «اخراجی‌ها» را دید گفت اگر کسی از تو شاهد خواست که مگر همچین آدمهایی در جنگ بودند؟ بگو پیش من بیاید آدرسشان را بگیرد».

7185618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء هشدار داد: هر شرکتی از دارایی‌های بلوکه شده ایران جبران خسارت کند اجازه تردد از تنگه هرمز را ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: توجه به صنایع در دستور کار قرار دارد تا فعالیت کسب‌وکار‌ها استمرار یابد و تأمین سرمایش و گرمایش خانوار‌ها با اختلال مواجه نشود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه انسجام و وحدت محور مرکزی اطلاع رسانی دولت است، گفت: شبکه دولت که تا روستا‌های کشور گسترده است باید فعال شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن به صورت تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اهل جنگ و دعوا نیستیم. می‌خواهیم با گفت‌و‌گو، مشکلات و مسائل را حل بکنیم، اما اگر جنگی به ما تحمیل شود دفاع می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز مصادیق و مجازات جنایات در لایحه یک فوریتی جنایات بین‌المللی را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس اعلام کرد در جلسه علنی امروز نوع مجازات آمران و عاملان جنایات بین‌المللی در لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی تصویب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس با بیان اینکه طبق توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه، افزایش قیمت بنزین منتفی است، گفت: جابه‌جایی سهمیه بنزین انجام خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات به افزایش اضافه‌برداشت بانک‌ها و تداوم ناترازی نقدینگی در سال ۱۴۰۴ ورود کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی از بررسی اولویت‌های کشور در ایام جنگ و پساجنگ در نشست شورای هماهنگی مجلس و‌ ماموریت به کمیسیون‌های تخصصی با حضور قالیباف خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است