سیاسی 09:04 - 29 شهریور 1400
وزیر امور خارجه انگلیس قرار است در مجمع عمومی سازمان ملل با همتای ایرانی اش دیدار کرده و موضوع آزادی زندانیان انگلیسی، از جمله نازنین زاغری را با او مطرح کند.

وزیر امور خارجه انگلیس در نیویورک با امیرعبداللهیان دیدار می کند

به گزارش ایسنا، روزنامه ایندیپندنت گزارش داد که لیز تراس وزیر امور خارجه جدید انگلیس که برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک شده است، دیداری با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران خواهد داشت که در آن، خواستار آزادی هر چه سریع تر تبعه های انگلیسی بازداشت شده در ایران، از جمله نازنین زاغری خواهد شد. 

همچنین روزنامه گاردین در گزارشی در این باره نوشت: تراس پیش از این دیدار که اولین دیدار در سطح وزرای خارجه دو کشور پس از سال ۲۰۱۸ خواهد بود، بیان کرد که از همتای ایرانی اش خواهد خواست، «از آزادی سریع و دائمی تمامی تبعه های انگلیسی که به ادعای وی به طور غیرقانونی در ایران بازداشت شده اند، اطمینان یابد و همکاری با ما را در راستای ترمیم روابط  از هم گسیخته مان شروع کند». 

این روزنامه در ادامه مدعی شد: برخی منابع مطلع روز یکشنبه به گاردین گفتند که توافقی پیچیده و چند ملیتی برای اطمینان یافتن از آزادی حداقل سه زندانی انگلیسی، اخیرا در سال جاری به خاطر آزادی برخی زندانیان آمریکایی منحل شد. ظاهرا این توافق شامل انتقال ۴۰۰ میلیون یورو به ایران از طریق یک حساب بانکی سوییسی می شد که مربوط به بدهی معوقه انگلیس به ایران در سال های پیش از انقلاب اسلامی بود.

به نوشته گاردین، تراس همچنین هشدار داد که تاخیرهای ادامه دار در بازگشت دولت جدید ایران به مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین، به معنای  «فضای کمتر برای دیپلماسی» است.

انتهای پیام


11235806
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی نوشت: آنچه بر من گذشت، تردیدی در مسیری که آغاز کرده‌ایم و قولی که به رئیس محترم جمهور داده‌ام، ایجاد نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بحث از «حرمت حکومت غیر فقیه» و «لزوم ولایت فقیه» بدون درک دقیق دو مفهوم کلیدی «امور حسبیه» و «اذن فقیه» ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید در قانون هوای پاک در مورد دستگاه‌ها وظیفه ما مطالبه‌گری، پیگیری برای انجام ماموریت‌ها و وظایف است که تا حدودی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر دیدار رهبر انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران و واکنش‌های گسترده به مصوبه مجلس درباره مهریه پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است