ورزشی 21:07 - 30 اردیبهشت 1401
تیم پیکان در دوازدهمین حضور خود در رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا موفق به کسب مقام قهرمانی شد تا برای هشتمین بار جام این مسابقات مهم را بالای سر ببرد و سهمیه رقابت‌های جهانی بگیرد.

والیبال باشگاه‌های آسیا| کامبک طلایی خودروسازان در فینال/ پیکان قهرمان شد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار نهایی رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا 2022 امشب (جمعه شب 30 اردیبهشت) در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران برگزار شد.

تیم‌های پیکان تهران و سانتوری ژاپن در این مسابقه برای کسب مقام قهرمانی و جام بیست‌ودوم به مصاف یکدیگر رفتند و شاگردان پیمان اکبری با شکست سه بر دو تیم سانتوری سهمیه رقابت‌های باشگاه‌های جهان را به عنوان قهرمان قاره آسیا به دست آوردند.

تیم پیکان در ست‌های اول و دوم 25 بر 21 و 28 بر 26 مغلوب حریف قدرتمند خود شد، اما سه ست متوالی سوم تا پنجم با امتیازهای 25 بر 13، 25 بر 20 و 15 بر .12 مقابل سانتوری به پیروزی رسید تا با شش برد متوالی قهرمان این رقابت‌ها شود. پیکانی‌ها در پنج بازی قبلی موفق به شکست گاز جنوب، سانتوری، ناخون راتچاسیما، اربیل و تاراز قزاقستان شدند.

پیکانی‌ها این مسابقه را با ترکیب اروین انگاپت، آرمین تشکری، نیمیر عبدالعزیز، پوریا فیاضی، سیدمحمد موسوی و سعید معروف آغاز کردند.

تیم سانتوری با پذیرش این شکست، به مقام نایب قهرمانی دست یافت تا با چهار برد (ناخون راتچاسیما، گاز جنوب عراق، الریان قطر و مقاومت شهداب ایران) و دو شکست (پیکان دوبار) به کار خود در این رقابت‌ها پایان دهند.

اکمتو ایدوس از قزاقستان و موسی سلیم عزیز از عراق قضاوت این دیدار را برعهده داشتند.

سالن 12 هزار نفری آزادی تهران در این دیدار تقریبا تکمیل شده بود و بعد از شیوع کرونا در سال 1398 برای نخستین بار این همه تماشاگر ایرانی موفق به تماشای دیداری والیبالی شدند.

سید محمد پولادگر معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزیر ورزش و جوانان و دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال از جمله تماشاگران ویژه این دیدار بودند.

بدین ترتیب بیست‌ودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا که از روز شنبه 24 اردیبهشت آغاز شده بود، با قهرمانی پیکان به پایان رسید و تیم‌های سانتوری ژاپن و مقاومت شهداب یزد در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

نخستین دوره این رقابت‌ها در سال 1999 در چین برگزار شد و به غیر از سال‌های 2004 و 2020 که این مسابقات به دلیل شیوع بیماری سارس و کووید 19 برگزار نشد، در سایر سال‌ها رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا برگزار شده است.

والیبال ایران امسال برای چهارمین بار در این رقابت‌ها میزبان بود و جمهوری اسلامی ایران در سال 2002 برای نخستین بار میزبان این رقابت‌ها شد و در سال‌های 2004 و 2013 نیز میزبانی به ایران رسید.

والیبال ایران با 24 مدال شامل 16 طلا، چهار نقره و چهار نشان برنز پرافتخارترین کشور قاره کهن آسیا در این رقابت‌ها محسوب می‌شود که این رکورد تا سال‌های متوالی حتی اگر نمایندگان ایران مدالی کسب نکند، پابرجا خواهد بود.

تیم پیکان تهران با هشت قهرمانی، دو نایب قهرمانی و دو نشان برنز پرافتخارترین باشگاه آسیا در این رقابت‌ها است. پیکانی‌ها که عنوان سومی جهان را نیز در پرونده کاری خود دارند، در سال‌های 2006 تا 2011 شش قهرمانی متوالی در این مسابقات به دست آوردند.

انتهای پیام/


11567748
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال ۲ بازیکن کلیدی خود را برای بازی دربی روز جمعه ۱۴ آذر از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر طلایی کاراته ایران در ۶ ماه گذشته موفق به کسب ۳ نشان طلای ارزشمند برای کشورمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اولین نشست کمیته پارآسیایی شورای المپیک آسیا (OCA) ظهرامروز با حضور رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان، اعضای کمیته، مسئولین شورای المپیک آسیا و همچنین کمیته پارالمپیک آسیا برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان سومین روز مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین در رشته مارپیچ بزرگ که در پیست سولدا ایتالیا برگزار شد، نمایندگان کشورمان در رتبه‌های ۵۸، ۵۹ و ۶۰ قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن منهای ۴۹ کیلوگرم ایران به علت همگروهی با نماینده رژیم صهیونیستی از رقابت‌های تکواندو قهرمانی کمتر از ۲۱ سال جهان انصراف داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکنان تیم پایتخت‌نشین چهار گل زدند، اما دوبار باز کردن دروازه‌ خودی به اشتباه، مقدمات صعود سخت و طاقت‌فرسای بایرن مونیخ به جمع ۸ تیم پایانی جام حذفی آلمان را فراهم کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اینتر با ترکیبی چرخشی و نمایش کاملاً برتر، تنها نماینده باقی‌مانده سری B را در یک‌هشتم نهایی کوپا ایتالیا ۵–۱ درهم کوبید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیروزی آرسنال، شکست چلسی و توقف لیورپول مهمترین نتایجی بود که در بازی‌های شب گذشته لیگ برتر انگلیس کسب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس عملکرد بهتری نسبت به استقلال در دربی‌های آذر ماه داشته و ۴ پیروزی در این ماه به دست آورده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به بازیکنان این تیم قول پرداخت پاداش در صورت برتری در دربی را داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است