اجتماعی 10:14 - 18 آبان 1404
دبیر ستاد انتخابات استان تهران گفت: در ششمین دوره برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، فرآیند رأی‌گیری به‌صورت تناسبی و فهرستی انجام می‌شود و نامزد‌ها پس از تایید صلاحیت، می‌توانند به شکل فردی یا در قالب فهرست‌های انتخاباتی وارد رقابت شوند.

متقاضیان انتخابات شورای شهر تهران به صورت فردی و فهرستی رقابت می‌کنند

باشگاه خبرنگاران جوان ـ حبیب‌الله خجسته‌پور  درباره نحوه مشارکت داوطلبان در انتخابات پیش‌روی شورای اسلامی شهر‌های تهران، ری و تجریش اظهار کرد: در شیوه برگزاری این انتخابات که در این دوره بناست به‌صورت تناسبی یا فهرستی برگزار شود، داوطلبان پس از اینکه صلاحیت آنان در هیات‌های اجرایی و نظارت مورد بررسی قرار گرفت و تایید شدند، عنوان نامزد یا کاندیدای انتخاباتی بر آنها اطلاق می‌شود.

وی افزود: از این مرحله به بعد، نامزد‌ها می‌توانند به ۲ شیوه یا به‌صورت کاندیدای منفرد یا در قالب یک فهرست انتخاباتی در ادامه انتخابات حضور داشته باشند.

دبیر ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه تشکیل فهرست‌های انتخاباتی روندی تعریف‌شده دارد، ادامه داد: فهرست‌های انتخاباتی را احزاب، جبهه‌های سیاسی یا ائتلافی از چند حزب قانونی که از کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب وزارت کشور مجوز گرفته‌اند، تشکیل می‌دهند.

خجسته‌پور در تشریح فرآیند ثبت فهرست‌ها اضافه کرد: پس از اینکه لیست‌ها تشکیل شد، سامانه جامع انتخابات هم به‌ازای هر داوطلب یک کد تخصیص می‌دهد و هم به‌ازای یک فهرست انتخاباتی یک کد تخصیص می‌دهد. داوطلبان منفرد با کد اختصاصی خود و داوطلبانی که در لیست‌ها حضور دارند با کد انتخاباتی فهرست، تبلیغات خودشان را انجام می‌دهند و با معرفی عنوان لیست، عنوان فهرست و برنامه‌ها و شعار‌هایی که دارند، خودشان را به جامعه معرفی می‌کنند.

وی تاکید کرد که با اجرای قانون جدید و نظام تناسبی در انتخابات شورای شهر، شرایط رقابت انتخاباتی برای افراد و فهرست‌ها شفاف‌تر و نظام‌مندتر خواهد بود.

منبع: ایرنا


12240936
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه، بر توسعه دیپلماسی قضایی و گسترش گفتمان حقوقی ایران در سطح بین‌الملل تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مجسمه والرین نماد قدرت، استقامت، ایستادگی و برتری ملت ایران در برابر متجاوزان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خواسته اول و آخر خانواده‌های شهدای اقتدار دفاع از آرمان‌های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر گفت: وضعیت آب در پایتخت به یکی از چالش‌های اصلی این کلانشهر تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: نظافت پیاده‌رو‌ها و انهار از شب به ساعت ۷ صبح منتقل شده و ماشین‌های مکانیزه همچنان شب‌ها فعالیت می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهش‌گر و درمان‌گر اعتیاد، عوارض استفاده از مخدر گل و قدرت تخریب آن را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۱۳ هزار تُن انواع نهاده دامی در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ اعلام کرد: بزرگراه تهران کرج امشب حوالی ساعت ۲۲ مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد انتخابات استان تهران گفت: در ششمین دوره برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، فرآیند رأی‌گیری به‌صورت تناسبی و فهرستی انجام می‌شود و نامزد‌ها پس از تایید صلاحیت، می‌توانند به شکل فردی یا در قالب فهرست‌های انتخاباتی ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حادثه فوت چهار پاکبان شهرداری تهرانی بار دیگر ضعف نظارت و نبود استاندارد ایمنی در محیط کار نیرو‌های خدمات شهری را نمایان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است