قائم‌پناه: دولت در کمک به هلال احمر هیچ دریغی نمی‌کند

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت:دولت با توجه به همه محدودیت‌هایی که دارد، در کمک به هلال احمر هیچ دریغی نمی‌کند.

قائم‌پناه: دولت در کمک به هلال احمر هیچ دریغی نمی‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی- قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در حاشیه آیین الحاق خودرو‌های جدید به ناوگان جمعیت هلال احمر، در جمع خبرنگاران اظهار داشت:جنگ ناجوانمردانه تحمیل‌شده نشان می‌دهد که ما نیاز داریم به مردم یک اطمینان خاطری بدهیم که در حوادث طبیعی و حوادث ناشی از جنگ، هلال احمر در کنارشان است. خوشبختانه هلال احمر با مدیریت جناب آقای کولیوند به مقدار خیلی زیادی و واقعاً غیرقابل‌باوری این اطمینان را در مردم ایجاد کرده که هلال احمر کمک‌ها و یاور آنها در حوادث است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر حمایت همه‌جانبه دولت از جمعیت هلال احمر تصریح کرد: دولت با توجه به همه محدودیت‌هایی که دارد، در کمک به هلال احمر هیچ دریغی نمی‌کند. طبیعی است که آقای کولیوند و همکارانشان در جلب کمک‌های مردمی و کمک‌های جهانی هم خیلی تلاش می‌کنند و مدیریتشان واقعاً قابل تقدیر است. در هر حال ما دولت هر آنچه که برنامه هلال احمر داشته باشد، در حد توانمان کمک می‌کنیم و تا حالا این اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به مأموریت اصلی هلال احمر خاطرنشان کرد:هلال احمر مهم‌ترین وظیفه‌اش که نجات جان انسان‌هاست و کمک به کار انسان‌هاست، خوشبختانه موفق عمل کرده و روز به روز قوی‌تر خواهد شد.

قائم‌پناه در بخش دیگری از سخنان خود به نقش بانوان در فعالیت‌های بشردوستانه اشاره کرد و گفت:یک نکته‌ای که برایم جالب بود، موضوع حضور خانم‌ها و داوطلبان خانم در عرصه نجات بود. در صحنه دیدیم که چقدر خواهران و دختران این سرزمین توانایی و استعداد دارند برای کمک‌های بشردوستانه و خیرخواهانه بین‌المللی.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک نیمه‌سنگین در ۶ محور مواصلاتی کشور و بارش پراکنده باران در سه استان ایلام، کرمانشاه و لرستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت:دولت با توجه به همه محدودیت‌هایی که دارد، در کمک به هلال احمر هیچ دریغی نمی‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ذائقه افراد باید از همان دوران کودکی شکل بگیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی از والدین تلاش می‌کنند تا نقطه‌ای آرام و امن برای فرزندانشان باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا از برگزاری هفته انتظامی سال ۱۴۰۵ از ۱۰ تا ۱۶ مهر خبر داد و گفت: در این هفته مجموعه‌ای از سامانه‌ها و طرح‌های هوشمند جدید رونمایی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه ۱۳ درصد جمعیت ایران را افراد بالای ۶۰ سال تشکیل می‌دهند، گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰، ۳۳ درصد جمعیت کشور سالمند باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه با بیان اینکه سالمندی موضوعی جهانی است و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، گفت: محله‌محوری، سیاست مهم دولت در حوزه سالمندی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از آغاز حرکت قطار‌های خط ۵ مترو از ساعت ۵ صبح روز شنبه ۱۱مهرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال احمر، با اشاره به توسعه بی‌سابقه ناوگان زمینی، دریایی و هوایی در طول صد سال گذشته، از آمادگی کامل انبارها، لجستیک و منابع انسانی این جمعیت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۲۵۰ تن انواع مواد مخدر در شش ماه نخست امسال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است