النجباء: باید به سلطه آمریکا بر اقتصاد و منابع عراق پایان داد

النجباء با رد هرگونه حضور آمریکا در عراق، پس از خروج نظامیان آمریکایی از این کشور خواستار پایان دادن به سلطه واشنگتن بر اقتصاد و منابع عراق شد.

النجباء: باید به سلطه آمریکا بر اقتصاد و منابع عراق پایان داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جنبش مقاومت اسلامی النجباء عراق تاکید کرد که این کشور پس از اخراج نیرو‌های آمریکایی و نیرو‌های هم‌پیمان آنها، از یک دوره تاریک خارج شده است و بر مخالفت خود با هرگونه حضور آمریکا در عراق، تحت هر عنوانی، تاکید کرد.

این جنبش در بیانیه‌ای که امروز پنجشنبه منتشر کرد، اعلام کرد که «پیروزی و اخراج نیرو‌های آمریکایی» تحقق وعده‌ای است که این جنبش به شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس داده بود و تاکید کرد که به گزینه نظامی خود برای اخراج تمامی نیرو‌های «جنایتکار» ادامه خواهد داد.

النجباء افزود توافق موسوم به «توافقنامه خروج نیروها» پس از عملیات نظامی‌ای حاصل شد که نیرو‌های آمریکایی را مجبور به عقب‌نشینی کرد؛ امری که به گفته این جنبش، برای «حفظ آبروی» آمریکا پس از آن صورت گرفت که در عراق در نتیجه عملیات نظامی، متحمل شکست و تحقیر شد. این جنبش همچنین هشدار داد که با هرگونه حضور آمریکا در عراق، چه تحت عنوان شرکت‌های امنیتی، مشاوران یا عناوین دیگر، مخالفت خواهد کرد.

این جنبش خواستار آن شد که سفارت آمریکا در عراق مانند سایر سفارتخانه‌ها فعالیت کند و با تبدیل آن به یک شهرک بزرگ امنیتی و نظامی مخالفت کرد. النجباء همچنین خواستار پایان دادن به سلطه آمریکا بر اقتصاد و منابع عراق، جلوگیری از دخالت واشنگتن در امور سیاسی این کشور، آزادسازی آسمان عراق از تسلط هواپیما‌های آمریکایی و دور کردن نیرو‌های آمریکایی از مرز‌های عراق با سوریه، اردن و کویت شد و بر ضرورت پایان دادن به قیمومیت آمریکا بر عراق تاکید کرد.

جنبش النجباء در پایان بیانیه خود تاکید کرد که همچنان پشتیبان و حامی قدرتمند نیرو‌های امنیتی عراق خواهد بود تا آن کشوری مستقل و شکوفا باشد که امور خود را به دست گیرد و از امنیت و آرامش برخوردار باشد. این جنبش همچنین از شهدا و خانواده‌های آنان، مردم عراق و گروه‌هایی که در تحقق این دستاورد مشارکت داشتند و نیز نیرو‌هایی که با فداکاری و مقاومت خود در تحقق این «پیروزی بزرگ» نقش داشتند، قدردانی کرد.

منبع: المسیره

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق را دستاوردی تاریخی خواند و تاکید کرد این اقدام نتیجه مقاومت و پایداری مردم عراق طی بیش از دو دهه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خزانه‌داری آمریکا در جدیدترین اقدام خصمانه خود، ۲۹ نهاد و ۲ فرد مرتبط با ایران را با تمرکز بر بخش‌های خودروسازی و ریلی کشورمان تحریم کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه در ادامه اقدامات خصمانه خود شرکت‌های مرتبط با بخش‌های خودروسازی و حمل و نقل ریلی را به فهرست تحریم‌های ضدایرانی اضافه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد فائو می‌گوید پس از انتقاد از حملات رژیم صهیونیستی در غزه و تهیه گزارشی درباره گرسنگی در این باریکه، از کار برکنار شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» النجباء با رد هرگونه حضور آمریکا در عراق، پس از خروج نظامیان آمریکایی از این کشور خواستار پایان دادن به سلطه واشنگتن بر اقتصاد و منابع عراق شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین تاکید کرد که فاصله گرفتن از سلطه غرب و حرکت به سمت نظامی چندقطبی و دموکراتیک‌تر به افزایش فرصت شکوفایی دیگر کشور‌ها منجر خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاض در ادامه حمایت‌های خود از دولت مستعفی یمن، کمک جدیدی به ارزش بیش از ۶۰ میلیون دلار به آن اختصاص داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام عراقی اعلام کرد با خروج آخرین نظامی ائتلاف، دیگر هیچ نظامی یا مشاوری از نیرو‌های ائتلاف در بغداد و اقلیم کردستان حضور ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند آمریکا قصد دارد تا اوایل آذر، سه ناو هواپیمابر را در اطراف ایران مستقر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتراضات دانش‌آموزان دبیرستانی فرانسه که به دلیل شرایط نامناسب آموزشی آغاز شده، با گسترش به نقاط مختلف کشور، دولت را به واکنش اضطراری واداشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است