بین‌الملل 13:35 - 08 آذر 1400
خبرگزاری مهر

لبنان ناآرام است


لبنان ناآرام است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، لبنان از ساعات اولیه صبح امروز شاهد تظاهرات و بسته شدن خیابان‌ها به دست معترضان در اعتراض به افزایش قیمت‌ها و وضعیت معیشتی است.

روسیاالیوم با انتشار تصاویری خبر داد که معترضان با آتش زدن لاستیک خودرو ورودی‌های بیروت را بسته‌اند.

پایگاه خبری النهار لبنان هم اعلام کرد که چند مسیر اصلی درون بیروت از جمله میدان الشهداء در مرکز بیروت هم توسط معترضان مسدود شده است.

النشره هم گزارش داد: در طرابلس معترضان مسیرهای منتهی به بندر طرابلس را بسته‌اند. همزمان در مناطق گوناگون شمال و جنوب لبنان از جمله بقاع و صیدا هم ناآرامی‌هایی گزارش شده است.

این همه در حالی است که لبنان یکی از سخت ترین بحران های اقتصادی تاریخ خود را تجربه می کند و مشکلات سیاسی این کشور مانع از امکان اقدام دولت برای کاهش بحران اقتصادی شده است.

اسکای نیوز هم گزارش داد: در صیدا واقع در جنوب لبنان و طرابلس در شمال این کشور نیز شماری از معترضان راههای اصلی آن شهرها را بستند. پیش از این معترضان لبنانی در فضای مجازی برای بستن راهها در اعتراض به اوضاع معیشتی فراخوان داده بودند.

بازگشت اعتراضات به لبنان در حالی صورت می گیرد که پول ملی این کشور به شدت در روزهای اخیر ارزش خود از دست داده است. بستن راهها روش معمول معترضان لبنانی است و از زمان شدت گرفتن بحران اقتصادی در این کشور در سال ۲۰۱۹ میلادی، این روند بارها تکرار شده است.

ارزش لیره لبنان در روزهای اخیر به شدت ارزش خود را از دست داده و هر دلار به ۲۵ هزار لیره رسیده است. این درحالی است که هر دلار در دو سال گذشته، ۱۵۰۰ لیره بود.


11342195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دور زدن دولت دانمارک، خواستار مذاکره مستقیم با مردم گرینلند برای تعیین آینده این جزیره شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی لاوروف در نشست خبری با همتای سوری خود، از آمادگی دمشق برای تعمیق همکاری‌های استراتژیک با روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هر سیاستی که پشت این فراخوان باشد چه تسویه حساب سیاسی، همسویی ایدئولوژیک یا تلاش برای اجرای سیاست «اول آمریکا» نتیجه‌ای جز تضعیف و سقوط جایگاه جهانی ایالات متحده ندارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخص دلار آمریکا در معاملات اخیر به روند کاهشی خود ادامه داد و در مسیر ثبت ضعیف‌ترین عملکرد سالانه در دو دهه گذشته یعنی از سال ۲۰۰۳ قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های ترکیه با انتشار جزئیاتی از سقوط هواپیمای حامل مقامات نظامی لیبی، اعلام کردند که تمامی خدمه این پرواز تبعه فرانسه بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ائتلاف‌های بزرگ سنی عراق در دیداری فشرده، بر سر روش‌های تسهیل انتخاب رئیس جدید مجلس به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به سال جدید میلادی، باز هم رمزگشایی از اشعار مبهم نوستراداموس بازار داغی پیدا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست دیشب شورای امنیت از همان ابتدا با اعتراض شدید روسیه و چین روبه‌رو شد، نه‌تنها نمادی از مقاومت جهان چندقطبی در برابر هژمونی یکجانبه‌گرایانه واشنگتن و متحدان اروپایی‌اش است بلکه گواهی روشن بر حقانیت کامل ایران در برابر نقض‌های مکرر و سیس...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود هزینه‌های میلیون دلاری و تبلیغات شدید علیه گروه‌های مقاومت، نتایج انتخابات اخیر عراق یک حقیقت تلخ را برای مخالفان آنها در جهان رقم زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که قرار است دور جدید مذاکرات کاهش تنش میان تایلند و کامبوج امروز آغاز شود، گزارش‌ها از تشدید درگیری‌ها در مناطق مرزی حکایت دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است