علمی فناوری 09:40 - 20 شهریور 1403
باشگاه خبرنگاران سیر نزولی جمعیت کشور تا ۳۰ سال آینده
فرشیدی گفت: وزارت بهداشت مراقب سلامت مادران و فرزندان است.
حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست کشوری سلامت مادران و جوانی جمعیت گفت: متخصصان زنان در دانشگاهها نقشی پررنگ در زمینه جوانی جمعیت ایفا میکنند.
وی بیان کرد: وزارت بهداشت قبل از بارداری تا حتی بعد از تولد نوزاد مراقب سلامت مادران و فرزندان است.
فرشیدی ادامه داد: تا ۳۰ سال آینده با کاهش جمعیت و سالمندی مواجه خواهیم شد.
12091233
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار علمی فناوری
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج انتخاب رشته متقاضیان رشتههای با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان علت صدا دادن و تق تق زانو را که مدتهاست مورد بحث بوده و در هر سنی، با یا بدون آسیب زمینهای شایع است را بررسی کردهاند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نهایی آزمون سراسری ۱۴۰۳ اعلام شد و بر روی سایت سنجش قرار گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان سنجش از اعلام نتایج پذیرفتهشدگان نهایی رشتههای مختلف تحصیلی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو اعلام کرد که صابون تریاک مجوز ندارد و استفاده از تریاک در محصولات آرایشی ممنوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بدافزارها شاید برنامههای بیخطری بهنظر برسند؛ اما اغلب اطلاعاتتان را به مجرمان سایبری ارسال میکنند و میتوانند آسیبهای مالی زیادی به شما برسانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موفقیت یک روش درمانی در سه نفر، باعثشده تا امیدها برای تولید انبوه روشهای درمان مبتنی بر سلولهای «لنفوسیت تی» بیشتر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شناسایی ۲۲۶ مورد تب دنگی از ابتدای سال تاکنون گفت: کشور ما اکنون کاملا مستعد است که بیماری تب دنگی فراگیر شود و به دیگر افراد نیز منتقل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان غذا و دارو با رد کمبود واکسن آنفلوآنزا و تامین آن از طریق واردات، از تولید ۱۹۵ هزار دز واکسن ایرانی آنفلوآنزا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان پزشکی و داروسازی دانشگاه استنفورد با ایجاد یک برچسب کوچک مولکولی موفق شدند داروی تزریق شیمیدرمانی سرطان را به داروی خوراکی تبدیل کنند، دارویی جدید که روی موشها تاثیرگذاری بهتری از داروی تزریقی داشته است.
مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانهها
تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی