سیاسی 10:43 - 18 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور دقایقی پس از افتتاح رسمی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، برای بازدید از بخش‌های مختلف این رویداد وارد محل نمایشگاه شد.

بازدید رئیس‌جمهور از بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت

باشگاه خبرنگاران جوان ـ رئیس جمهور در جریان این بازدید از غرفه‌های شرکت‌های داخلی و خارجی فعال در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دیدن کرد و در جریان آخرین دستاوردها، فناوری‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری این صنعت قرار گرفت.

بیست و نهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که بزرگترین رویداد نمایشگاهی این صنعت است، صبح روز پنجشنبه هیجدهم اردیبهشت ماه با حضور وزیر نفت و مدیران شرکت‌های نفتی آغاز به کار کرد.

محسن پاک نژاد صبح روز پنجشنبه در آیین افتتاحیه بیست و نهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا شده است، اظهار داشت: این رویداد تنها یک گردهمایی تجاری نیست بلکه نمادی از عزم ملی ایران برای تبدیل شدن به مرکزیت انرژی و همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه نفت و گاز است.

منبع: ایرنا


12187341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست «کمیسیون مشترک» بین ایران و هند امروز ۱۸ اردیبهشت به ریاست وزیر امور خارجه و همتای هندی او در کاخ «حیدر آباد» در دهلی نو برگزار شد. در پایان این نشست، وزرای خارجه دو یادداشت تفاهم برای همکاری مشترک را امضا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست «کمیسیون مشترک» بین ایران و هند در کاخ «حیدر آباد» در دهلی نو برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از آخرین دستاور‌های سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع بازدید کرد و گفت: تسلیحات و تجهیزات ساخته‌شده متناسب با نبرد‌های اخیر جهان و آنچه در آینده اتفاق خواهد افتاد، آماده شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اتصال شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه‌های برجسته کشور ضروری و یک رویداد برد-برد است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: در خصوص محتوا و نتایج مذاکرات، موضوع قابل پیش‌بینی نیست البته خطوط قرمز ما کاملا مشخص است و بستگی به رفتار آمریکا و شرایط دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته امیر سرتیپ خلبان واحدی جنگنده‌های قدیمی ما مثل F ۴ و F ۵ یا F ۱۴ اگرچه مربوط به سال‌های گذشته است، اما تمامی سیستم ناوبری و تسلیحاتی  آن توسط وزارت دفاع بروز شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف در صفحه شخصی خود نوشت: نام خلیج فارس ریشه در اعماق تاریخ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور دقایقی پس از افتتاح رسمی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، برای بازدید از بخش‌های مختلف این رویداد وارد محل نمایشگاه شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر صباحی‌فرد گفت: دشمن با اعتقادات، مکتب و ارزش‌های کشورمان مشکل دارد و امروز با جنگ نرم سعی در ریشه‌کن کردن ارزش‌ها و آرمان‌های ایران اسلامی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته قناد باشی صهیونیست‌ها در صدد هستند با حملاتشان به سوریه اختلافات را میان گروه‌های سوری تشدید کنند و می‌خواهند از خودشان چهره‌ای تهاجمی نشان دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است