اقتصادی 09:28 - 29 مهر 1404
دهقان گفت: در جهت تکمیل زیرساخت‌ها و توسعه مناطق محروم، ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۵ روستای استان‌های خوزستان، قم، مرکزی، خراسان رضوی و کرمان اختصاص یافت.

تخصیص ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌ها در مناطق محروم کشور

باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری- حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان، در یک برنامه تلویزیونی از اختصاص ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌ها در مناطق محروم کشور و تأمین فضای ورزشی در ۵ استان کشور خبر داد و افزود: این بنیاد در همه مناطق محروم و هدف، در پی حل مشکلات و تأمین زیرساخت‌های لازم است. وی اضافه کرد: این نیاز و انتظار عمومی، سرآغاز یک تحرک ورزشی است تا جوانان این مناطق در این میدان پرورش یافته و مهارت‌های لازم را کسب کنند و بتوانند در سطح ملی و بین‌المللی برای کشور افتخار آفرین باشند.

وی افزود: پنج زمین چمن مصنوعی در روستا‌های شهرستان‌های بهبهان (استان خوزستان)، قم (استان قم)، خنداب (استان مرکزی)، خواف (استان خراسان رضوی) و راور (استان کرمان) به صورت برخط افتتاح شد.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تأکید کرد: یکی از بحث‌های خیلی جدی و مهم در بنیاد، موضوع سلامت و ارتقای مهارت‌ها، به‌خصوص با تأکید بر زیست‌بوم منطقه است.

دهقان با تأکید بر اینکه خوزستان در طول زمان، سرزمین پرورش قهرمانان بزرگ وزنه‌برداری، کشتی و فوتبال بوده است، افزود: استعداد‌های درخشان بسیاری در این منطقه رشد کرده‌اند و باید برای پرورش و شکوفایی استعداد‌های این استان سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی کرد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه ملت نسبت به پیشکسوتان خود احساس غرور دارند، افزود: رسیدن و فتح قله، نیازمند زحمت، همت و اراده است؛ البته امکانات و زیرساخت‌های لازم نیز نیاز است، اما مهم‌تر از آن، هدف و آرمانی است که افراد برای خود ترسیم می‌کنند.

وی گفت: ما خود را در قبال این نیاز‌های مردم متعهد می‌دانیم و ساخت پانصدمین زمین چمن مصنوعی، پاسخ ما به نیاز‌های این مناطق است.


12236120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز ۲۹ مهرماه شاخص کل بورس با کاهش ۴ هزار و ۳۹۷ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۵۲ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: سازمان تعاون روستایی از ماه آینده برنج‌های خریداری شده را زیر قیمت عرضه می‌کند که این امر در کاهش تنش و قیمت بازار اثر می‌گذارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز و افزایش صادرات، قیمت برخی محصولات همچون نارنگی، پرتقال، کیوی، گوجه فرنگی، لیموترش، سیب زمینی و پیاز نسبت به هفته قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد گران شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب گفت: خط دوم انتقال آب از طالقان به تهران به طور کامل وارد مدار شد. این خط به عنوان یک سامانه پشتیبان برای شرایط اضطراری طراحی شده و قرار نیست که همیشه آب منتقل کند.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه سامانه‌های تنظیم گری و نظارت بانک مرکزی گفت: بر اساس «شیوه‌نامه مربوط به تعیین سقف اعتبار مجاز صدور چک» در زمان ثبت و صدور چک توسط مشتری، ذی‌نفع این امکان را دارد که قبل از پذیرش چک در بستر‌های مربوطه، گزارش اعتباری صادر کننده چک ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره و راهبر دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ایران اعلام کرد: در حال حاضر از مجموع یک‌هزار و ۴۵۰ نقطه شهری در کشور، ۷۰۰ نقطه دارای بافت ناکارآمد مصوب شهری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود آنکه اعلام شده بود از ۲۸ مهرماه ثبت نام دور دوم قرعه خودرو‌های وارداتی آغاز می‌شود، اما تابه امروز خبری از ثبت نام نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود آنکه اعلام شده بود از ۲۸ مهرماه ثبت نام دور دوم قرعه خودرو‌های وارداتی آغاز می‌شود، اما تابه امروز خبری از ثبت نام نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، تسهیل سرمایه گذاری آحاد مردم در بازار کالای کشور براساس شعار سال، هدایت نقدینگی سرگردان جامعه به زنجیره تولید و تامین سرمایه در گردش تولید از جمله مزایای راه‌اندازی گواهی سپرده کالایی جدید به شمار می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است