ترامپ: اروپا با آزادسازی ذخایر گازوئیل خود موافقت کرد

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشور‌های اروپایی با آزادسازی حجم زیادی از ذخایر گازوئیل خود موافقت کرده‌اند.

ترامپ: اروپا با آزادسازی ذخایر گازوئیل خود موافقت کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - در پی اختلافات اخیر بین آمریکا و اروپا بر سر عرضه گازوئیل برای کنترل قیمت سوخت، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد کشور‌های اروپایی با آزادسازی حجم زیادی از ذخایر گازوئیل خود موافقت کرده‌اند و این روند بلافاصله آغاز خواهد شد.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «اروپا با آزادسازی حجم زیادی از ذخایر گازوئیل خود موافقت کرده است. این روند بلافاصله آغاز خواهد شد. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم».

در روز‌های اخیر، اختلاف‌ها بر سر نحوه مقابله با افزایش قیمت گازوئیل بین اروپا و آمریکا بالا گرفته است. ترامپ روز چهارشنبه احتمال ممنوعیت صادرات گازوئیل آمریکا را مطرح کرد و همزمان از کشور‌های اروپایی خواست بخشی از ذخایر سوخت خود را آزاد کنند.

در ادامه، اتحادیه اروپا این تهدید را «کاملاً رد کرد» و گفت که چنین اقدامی به نفع هیچ یک از طرف‌ها نخواهد بود. 

اواخر اسفند سال گذشته، اعضای آژانس بین‌المللی انرژی با آزادسازی ۴۰۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر خود موافقت کرده بودند، اما به گفته فاتح بیرول، دبیرکل این آژانس، حدود یک‌سوم این میزان هنوز وارد بازار نشده است.

منبع: رویترز

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه با استقبال از پایان حضور نظامی آمریکا و ائتلاف در عراق، اعلام کرد به توانایی بغداد برای تامین امنیت خود اطمینان دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عراق با ابراز نگرانی از تداوم جنگ ایران و آمریکا گفت بغداد در صورت درخواست دو طرف، آماده میانجیگری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنا به گفته رئیس جمهور فرانسه، کشور‌های گروه هفت طی چهار ماه آینده تا ۱۰۰ میلیون بشکه نفت و گازوئیل از ذخایر اضطراری خود آزاد خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشور‌های اروپایی با آزادسازی حجم زیادی از ذخایر گازوئیل خود موافقت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با رکوردشکنی قیمت گازوئیل و تلاش اروپا و آمریکا برای افزایش عرضه، چین صادرات بنزین و گازوئیل را در ماه اکتبر متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک استاد علوم سیاسی در استانبول معتقد است ایران با تاثیرگذاری بر جریان نفت و تنگه هرمز می‌تواند هزینه ادامه جنگ را افزایش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا امروز برای بررسی وضعیت بازار انرژی و کمبود عرضه گازوئیل که به افزایش قیمت‌ها منجر شده، نشست برگزار می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتراضات دانش‌آموزان دبیرستانی در فرانسه ادامه دارد و تاکنون حدود ۲ هزار نفر بازداشت و بیش از ۴۰۰ مدرسه تعطیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار نیویورک تاکید کرد که نسل‌کشی در غزه با وجود ادعای آتش‌بس همچنان ادامه دارد و نتانیاهو معمار این نسل کشی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته‌ای از مقامات ترکیه، پاکستان و عربستان به زودی در ریاض و در چارچوب ائتلاف مشترک دفاعی بین سه کشور، تشکیل جلسه خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است