استانی 09:43 - 07 فروردین 1404
رئیس پلیس فتای لرستان با اشاره به افزایش تبلیغات سرمایه گذاری در رمزارز و فارکس، هشدار داد که کلاهبرداران افراد را به عنوان واسطه مالی درگیر جرائم اقتصادی می کنند.

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری‌های رمزارزی + فیلم

حسین سپهوند، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد نسبت به افزایش تبلیغات گسترده در فضای مجازی پیرامون فعالیت در حوزه رمزارز، فارکس و موارد مشابه هشدار داد و  اظهار کرد: این تبلیغات، بسیاری از افراد به‌ویژه جوانان را به‌سمت فعالیت‌های پرخطر سوق داده‌است.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از این نوع فعالیت‌ها، افزود: کلاهبرداران در  فضاهای رمزارز با وعده‌های وسوسه‌کننده و سودهای غیرواقعی، افراد را جذب کرده و از آن‌ها به‌عنوان واسطه مالی سوءاستفاده می‌کنند.

رئیس پلیس فتای لرستان بیان کرد: مجرمان در تبلیغات رمزارزها با معرفی عناوینی مانند حسابدار یا واسطه مالی، اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت و وجوه حاصل از کلاهبرداری را به حساب آن‌ها واریز می‌کنند.

سپهوند با بیان اینکه مشتریان بدون اطلاع از عواقب، وجوه را تبدیل به رمزارز کرده و به کیف پول دیجیتال کلاهبرداران انتقال می‌دهند، تأکید کرد: از نظر حقوقی و قضایی، شخص واسطه مسئول شناخته‌شده و باید پاسخگوی ضرر و زیان مال‌باختگان باشد.

وی توضیح داد: به شهروندان، به‌ویژه جوانان توصیه می‌کنیم که فریب تبلیغات در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را نخورند و از ورود به فعالیت‌های مشکوک که می‌تواند مشکلات جدی برای آن‌ها ایجاد کند، پرهیز کنند.

.

انتهای پیام/


12171082
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار خراسان‌ رضوی در خصوص ورود بانوان به ورزشگاه‌ها در شهر مشهد توضیحاتی ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است