ورزشی 09:51 - 02 خرداد 1401

جنگ ۳ تیم برای بقا/ قهرمان سابق ایران در آستانه سقوط به لیگ ۲

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سی و یکم رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال کشور شب گذشته پیگیری شد و با نتایجی که در این هفته به دست آمد، رقابت ۳ تیم برای بقا به هفته‌های آتی کشیده شد. ۳ تیمی که قهرمان سابق لیگ برتر هم در عین ناباوری بین آنها وجود دارد.

با قطعی شدن سقوط ماشین سازی و شاهین بوشهر که هر دو سابقه حضور در لیگ برتر را دارند، به لیگ دسته دوم، حالا ۳ تیم به رقابتی فشرده می‌پردازند تا نام شان به عنوان سومین تیم سقوط کننده در پایان فصل اعلام نشود. این ۳ تیم عبارتند از رایکا بابل، ویستا توربین تهران و سایپا تهران؛ که حضور تیم قدیمی، ریشه دار و دارای ساختار سایپا که از سابقه قهرمانی در لیگ برتر و حضور در جام باشگاه‌های آسیا برخوردار است بین این ۳ تیم عجیب و ناباورانه است.

در حال حاضر سایپا و ویستا توربین هر یک با ۳۶ امتیاز در رده‌های چهاردهم و پانزدهم جدول حضور دارند و رایکا با یک امتیاز کمتر از آنها در جایگاه شانزدهم حضور دارد که شاید همین یک امتیاز کمتر به میزان قابل توجهی شانس آنها را نسبت به دو تیم دیگر برای بقا کمتر نماید. اما واقعیت این است با اینکه روی کاغذ تمام تیم‌های نیمه پایین جدول امکان سقوط را دارند، اما در نهایت و به احتمال بسیار زیاد نام سومین تیم سقوط کننده به لیگ دو در پایان فصل از بین این ۳ تیم بیرون خواهد آمد.

رایکا که در هفته سی و یکم پیروزی با ارزشی مقابل تیم خوب مس شهر بابک را شکست داد تا قدری شرایطش را نسبت به هفته‌های قبل بهتر کند. بابلی‌ها در ۳ بازی باقی مانده به ترتیب مقابل خوشه طلایی، سایپا و شمس آذر قزوین به میدان می‌رود که هر ۳ بازی برای آنها تعیین کننده است، به خصوص بازی شان با سایپا که دیداری مستقیم برای بقا است و تیم بازنده در این دیدار می‌تواند سرنوشت تلخی پیدا کند.

ویستا توربین دیگر تیمی که خطر سقوط به لیگ دو را احساس می‌کند در هفته‌های باقی مانده به ترتیب مقابل مس شهر بابک، خیبر خرم آباد و ملوان دیدار می‌کند که حریفان ۳ هفته باقی مانده این تیم از تیم‌های بالای جدول هستند و ۲ تیم ملوان و خیبر از تیم‌های مدعی صعود به لیگ برتر به حساب می‌آیند.

سایپا نیز کار ساده‌ای در ۳ هفته پایانی ندارد و باید به ترتیب مقابل آرمان گهر، رایکا و شهرداری همدان به میدان برود. از ۳ حریف پیش روی سایپا آرمان گهر از تیم‌های مدعی صعود و رایکا از تیم‌های در حال سقوط است که این نشان از کار دشوار نارنجی پوشان تهران برای بقا است.


11570269
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی باشگاه پرسپولیس شایعات پیرامون خرید تیم «ب» را تکذیب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس پس از برگزاری مناقصه، از برند تولیدکننده البسه خود برای فصل آینده رونمایی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی وزنه برداری دختران ایران در رقابت های قهرمانی نوجوانان آسیا برای نخستین بار در تاریخ به مقام نایب قهرمانی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» طا‌ها نوجوان در دسته ۹۵+ کیلوگرم مسابقات وزنه برداری قهرمانی نوجوانان آسیا موفق به کسب سه مدال طلا و ثبت چندین رکورد آسیا و جهان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان زنان آسیا، امروز تهران را به مقصد دوشنبه تاجیکستان ترک کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با نظر دالیچ، سرمربی پیشین پرسپولیس و تیم ملی ایران سِمت جدیدی در فوتبال امارات عهده‌دار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حمیدرضا زارعی و مهسا بهشتی با کسب سه مدال طلا، درخشش خیره‌کننده‌ای برای وزنه‌برداری ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا رقم زدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سهراب بختیاری‌زاده پیش از آغاز لیگ بیست‌وششم، از شرایط استقلال، پنجره بسته نقل‌وانتقالاتی و جدایی رامین رضاییان گفت و بر اتحاد تیم تأکید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران پرسپولیس با وجود جذب دانیال ایری، همچنان برای تقویت ترکیب خود به دنبال جذب محمد قربانی، بازیکن ایرانی الوحده امارات هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال گل گهر سیرجان از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان سطح 2 معرفی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است