سیاسی 22:33 - 14 تیر 1404
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی و توسل به حضرت عباس علیه‌السلام جمعه شب در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، همزمان با شب تاسوعا در سومین شب از مراسم عزاداری حضرت امام حسین (ع) و یاران شهید ایشان در حسینیه امام خمینی (ره)، حجت‌الاسلام طباطبایی‌نژاد در سخنانی با استناد به آیه ۶۶ سوره مبارکه نساء به تبیین آثار و پیامد‌های رویگردانی از دستور و فرمان الهی و برکات و آثار تسلیم بودن در برابر دستور خداوند پرداخت و گفت: کسانی که مطیع خدا هستند، استقامت و ثبات قدم پیدا می‌کنند و این، علت اصلی استقامت و پایداری یاران امام حسین (ع) به ویژه حضرت ابالفضل (ع) برغم همه سختی‌ها و وحشیگری‌های دشمن بود و کسانی که در مسیر اطاعت از خداوند قرار دارند، شکست ندارند و در آخرت از اجر عظیم بهره‌مند هستند و به راه‌های بالاتر نیز هدایت می‌شوند.

در ادامه این مراسم آقای محمدرضا بذری از مداحان اهل بیت علیهم‌السلام در رثای قمر بنی‌هاشم حضرت ابالفضل العباس علیه‌السلام به مداحی و نوحه‌سرایی پرداخت.


12204583
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: ۳۲۰۰ موکب رسمی شناسنامه‌دار از ایران به زوار حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) خدمات‌رسانی می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: ۳۲۰۰ موکب رسمی شناسنامه‌دار از ایران به زوار حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) خدمات‌رسانی می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای مجالس ایران و عمان در حاشیه ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان با یکدیگر دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: راهی جز مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی نداریم، این رژیم در غزه از غذا، آب و شیر خشک به عنوان سلاح استفاده می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران اسلامی تنها کشوری است که بعد از جنگ جهانی دوم به پایگاه‌های آمریکایی حمله کرده است تا به تجاوزات آنها پاسخ بدهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تجربه نشان داده که هر اقدامی برای جلوگیری ۱۰۰ درصدی از آسیب‌های اجتماعی از جمله ابتلا به سوءمصرف مواد مخدر، با شکست مواجه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به دنیا نشان دادیم که صداقت آمریکایی چیست و چگونه حرف از مذاکره می‌زنند و در حین مذاکره بمب افکن می‌فرستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور با صدور حکمی سید محمود علوی را به سمت معاون امور نظارتی و هماهنگی و قائم‌مقام معاونت امور مجلس ریاست جمهوری برگزید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید لایحه مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی برخلاف اصل ۲۶ قانون اساسی است و آزادی بیان را مخدوش می‌کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس در ژنو دیدار کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است