بین‌الملل 08:53 - 31 شهریور 1405
نخست‌وزیر انگلیس می‌خواهد در دیدار با ترامپ در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، از او بخواهد تنش‌ها با ایران را کاهش دهد.

برنهام با مطالبه پایان جنگ ایران به سراغ ترامپ می‌رود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه گاردین گزارش داد که اندی برنهام، نخست وزیر انگلیس، قصد دارد در دیدار خود با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، از او بخواهد به جنگ با ایران پایان دهد.

این روزنامه نوشت: به برنهام گفته شده است که از اولین دیدار خود با ترامپ در روز سه‌شنبه استفاده خواهد کرد تا از رئیس جمهور آمریکا بخواهد که از تنش‌ها با ایران بکاهد.

به گفته منابع دولتی انگلیس که گاردین به آنها استناد کرده، برنهام در روابط با رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال «راه سومی» خواهد بود؛ نه مانند مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، وارد رویارویی آشکار شود و نه مانند کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر سابق انگلیس، در آغاز دوره نخست‌وزیری‌اش به «چاپلوسی آشکار» روی آورد، بلکه بر «قدرت شخصیت» خود تکیه خواهد کرد.

این روزنامه به نقل از برنهام می‌نویسد: «پیام این است که ما می‌خواهیم هر چه زودتر شاهد پایان درگیری‌ها (در ایران) باشیم و آماده‌ایم تا نقش خود را به طور درخشانی ایفا کنیم.»

شایان ذکر است که در سایه جنگ آمریکا و رژیم تروریستی اسرائیل با ایران و بسته شدن تنگه هرمز در انگلیس، میانگین قیمت بنزین به ۱۷۰.۵۴ پنس در لیتر و گازوئیل به ۱۹۲.۸۶ پنس رسیده است. قیمت گازوئیل در مقایسه با ابتدای سال بیش از دو برابر شده و گاردین از افزایش ۵۴ درصدی قیمت آن در انگلیس تا نزدیکی ۲ پوند خبر داده است.

در انگلیس، برآورد موسسه ECIU نشان می‌دهد افزایش قیمت نفت و گاز از زمان آغاز جنگ علیه ایران در ۲۸ فوریه، حدود ۹.۸ میلیارد پوند هزینه اضافی به خانوارها و کسب‌وکارها تحمیل می‌کند. در باقی کشورهای اروپایی نیز روند رو به رشد قیمت‌ها به شهروندان فشار می‌آورد، به همین دلیل است که برخی از این کشورها خواستار پایان جنگ با ایران شده‌اند.

در نیویورک، هشتاد و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسما در ۸ سپتامبر آغاز شد. طبق معمول، یک هفته در سطح بالا در طول مجمع عمومی برگزار خواهد شد. بحث عمومی از ۲۲ تا ۲۶ سپتامبر و دوباره در ۲۸ سپتامبر برگزار خواهد شد. 

منبع: آر تی


12307957
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طوفان دوژوان با بارش شدید و جاری شدن سیلاب در بخش‌هایی از ژاپن، به‌ویژه استان‌های کاناگاوا و چیبا، دست‌کم سه کشته و دو مفقودی برجا گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا قصد دارد بر اساس توافق با دانمارک از دو پایگاه نظامی دیگر در گرینلند استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری مرکزی کره شمالی اعلام کرد پیونگ‌یانگ با نظارت کیم جونگ اون، یک سلاح جدید را با موفقیت آزمایش کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از محدود کردن دسترسی رسانه ها به نشست های دولت، کاخ سفید با راه‌اندازی «ترامپ تی‌وی» یک پخش زنده ۲۴ ساعته را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس می‌خواهد در دیدار با ترامپ در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، از او بخواهد تنش‌ها با ایران را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه قطر، از تلاش دوحه برای تسهیل دستیابی ایران و آمریکا به توافقی کوتاه‌مدت خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تولید نفت در میدان «الشراره»، یکی از بزرگ‌ترین میادین نفتی لیبی، حدود ۲۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته و به حدود ۱۰۰ تا ۱۰۵ هزار بشکه رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند بالگرد یوروکوپتر AS ۳۳۲ که در عملیات مهار آتش‌سوزی در پارک ملی یوسیمیتی آمریکا مشارکت داشت، هنگام انجام مأموریت پشتیبانی سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انصارالله یمن گفت شمار حملات هوایی و موشکی عربستان به مناطق مختلف یمن از زمان آغاز درگیری‌ها تاکنون به ۹۱۷ مورد رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، از مذاکرات واشنگتن با بلاروس برای دستیابی به توافقی بزرگ جهت خرید پتاس با قیمتی پایین‌تر از نرخ پرداختی کنونی به کانادا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است