سیاسی 10:11 - 22 تیر 1404
گودری اعلام کرد طرح تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم برای تامین نظر شورای نگهبان در مجلس اصلاح شد.

اصلاح طرح تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی در مجلس

باشگاه خبرنگاران جوان - عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست غیرعلنی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر) گفت: ابتدای جلسه امروز به مدت یک ساعت و نیم، جلسه غیر علنی در خصوص بررسی مسائل و مشکلات نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه به ویژه در حوزه تامین کالا‌های اساسی و حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان برگزار شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار کرد: پس از آغاز جلسه رسمی به صورت علنی، دکتر قالیباف رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود از هیات داران و مردم عزیز کشورمان برای نگاه داشتن پرچم حضرت ابا عبدالله (ع) در هر شرایطی تشکر و قدردانی کرد. همچنین از حضور نمایندگان مجلس در ایام سخت آغازین جنگ تحمیلی و حفظ سنگر مجلس در همه شرایط و حضور در حوزه‌های انتخابیه برای بررسی مشکلات مردم قدردانی کرد.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس بیان کرد: دستور ابتدایی صحن علنی مجلس بررسی ایرادات شورای نگهبان در خصوص طرح تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم بود که ضمن بیان نظرات مخالفان و موافقان و طرح پیشنهادات مختلف اصلاح شد سپس ۵ نفر از نمایندگان برای ایراد نطق میان دستور پشت تریبون حاضر شدند.


12206626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» صدور روادید زیارتی جمهوری اسلامی ایران برای زائران اربعین حسینی در پاکستان با هدف تسهیل هرچه بیشتر سفر‌های زیارتی در ایام پیش‌رو، رایگان اعلام شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس‌جمهور اعلام کرد که پیام رئیس‌جمهور به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق با رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: تلاش می‌کنیم با همکاری سه کشور ایران، پاکستان و عراق؛ سفری آسان، ارزان و ایمن برای زائران حسینی فراهم شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در حاشیه نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای با همتای روس درباره موضوع هسته‌ای ایران و تحولات منطقه رایزنی خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید بر لزوم پرهیز از برخی رفتار‌های سلیقه‌ای در دانشگاه‌ها گفت: باید نگاه‌های تنگ‌نظرانه را کنار گذاشت و حتی اگر نخبگان ما را قبول ندارند، از ظرفیت آنها استفاده کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نوشت: جمهوری اسلامی مکانیزم ماشه را نه به‌عنوان ابزار فشار، بلکه به‌عنوان اقدامی خصمانه و فاقد مشروعیت و آغازی بر یک چرخه پرهزینه برای طرف‌های اروپایی می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده هوافضای سپاه گفت: دست بر ماشه همچنان برای مقابله با هرگونه خطای محاسباتی و ماجراجویی احتمالی مجدد دشمن آماده هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌و‌گو مشکلات قابل حل است، تأکید کرد: باید شرایط گفت‌و‌گو فراهم باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور اظهار کرد: نشست سازنده‌ای با وزرای کشور عراق و پاکستان برای سهولت سفر زائرین اربعین امسال برگزار شد که نشان از اهتمام سه کشور دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است