اجتماعی 13:09 - 25 شهریور 1405
سخنگوی شهرداری تهران از افزایش ۲۰ درصدی استفاده از مترو در دوره اجرای طرح حمل‌ونقل عمومی رایگان خبر داد.

رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - عبدالمطهر محمدخانی، سگوی شهرداری تهران، در نشست خبری با تشریح برنامه‌های مدیریت شهری برای آغاز سال تحصیلی، درباره آخرین وضعیت طرح حمل‌ونقل عمومی رایگان توضیحاتی ارائه کرد.

محمدخانی گفت: حمل‌ونقل عمومی رایگان با نظر اکثریت اعضای شورای شهر برای دو ماه آینده تمدید شده است. شهرداری در کنار این طرح، پیشنهاد ارائه خدمات هوشمند در قالب «باشگاه شهروندی» و اختصاص سبدی از تخفیف‌ها برای اقشار مختلف را نیز مطرح کرده است.

وی افزود: بر اساس گزارش معاونت حمل‌ونقل و شرکت بهره‌برداری مترو، میزان استفاده از مترو در ایام اجرای طرح حمل‌ونقل عمومی رایگان ۲۰ درصد افزایش یافته است.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به سهم حمل‌ونقل عمومی و خودرو‌های شخصی در جابه‌جایی‌های پایتخت اظهار کرد: در حال حاضر نسبت استفاده از حمل‌ونقل عمومی به خودرو‌های شخصی ۳۵ به ۶۵ درصد است و شهرداری به دنبال افزایش سهم حمل‌ونقل عمومی است.

محمدخانی ادامه داد: با توجه به موضوع مصرف سوخت، افزایش استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی می‌تواند به کاهش مصرف سوخت در تهران کمک کند.

وی همچنین درباره ایده استفاده از اتوبوس‌های خاص به عنوان سرویس مدارس گفت: شهرداری با ایده شهردار تهران مدتی است این موضوع را پیگیری می‌کند، اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

ورود ۳۱ اتوبوس دوکابین به کشور

سخنگوی شهرداری تهران همچنین از ورود ۳۱ دستگاه اتوبوس دوکابین به کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۱ دستگاه از این اتوبوس‌ها در تهران فعال هستند و امیدواریم با همکاری گمرک، اتوبوس‌های جدید در هفته نخست مهرماه ترخیص و وارد چرخه خدمت‌رسانی شوند.

محمدخانی با اشاره به قرارداد ۲۰۰ دستگاه اتوبوس با طرف چینی افزود: بخش قابل توجهی از اتوبوس‌های سه‌کابین ۲۶ متری و تعدادی از اتوبوس‌های دوکابین تحویل شده و بارگیری سایر اتوبوس‌ها نیز در بنادر چین آغاز شده است.

وی درباره گزارش‌هایی مبنی بر آسیب‌دیدگی اتوبوس‌های وارداتی در مسیر انتقال به کشور نیز گفت: اتوبوس‌هایی که وارد گمرک بندرعباس شده‌اند، سالم هستند و هیچ‌کدام آسیب ندیده‌اند.

ایمن‌سازی اطراف مدارس

محمدخانی در ادامه با اشاره به بازگشایی مدارس گفت: شهرداری تهران علاوه بر اقدامات آموزشی، برنامه‌هایی برای ایمن‌سازی محدوده مدارس دنبال می‌کند و تشویق دانش‌آموزان به استفاده از حمل‌ونقل عمومی نیز می‌تواند در کاهش حوادث رانندگی مؤثر باشد.

وی همچنین درباره موضوع جابه‌جایی بازار تهران به خارج از شهر اظهار کرد: بازار تهران بخشی از هویت تاریخی و جغرافیایی پایتخت است و طرح جامع شهر نیز بر اهمیت آن تأکید دارد.

سخنگوی شهرداری تهران افزود: توسعه بازار در دوره ششم مدیریت شهری با رویکرد کارشناسی، استفاده از ظرفیت مولدسازی و فضا‌های زیرسطحی دنبال شده و همزمان موضوع ایمنی و بافت فرسوده بازار نیز مورد توجه قرار گرفته است.


12306754
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از افزایش ۲۰ درصدی استفاده از مترو در دوره اجرای طرح حمل‌ونقل عمومی رایگان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران از اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و ترافیکی همزمان با آغاز سال تحصیلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از آغاز عملیات بازگشایی آبراه‌ها برای هدایت آب به تالاب بندعلیخان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از استقرار ناوگان ویژه برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان در رزمایش «جان‌فدای ایران» و تغییر مسیر برخی خطوط تندرو در روز جمعه ۲۷ شهریور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، از آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی برای مقابله با سیلاب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دو متهم که با همدستی یکدیگر اقدام به سرقت ۵۰۰ گرم طلای دست دوم از یک طلافروشی در محدوده بازار تهران کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از تأمین زیرساخت‌های ایمنی در بازارچه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری کلاهبرداری خبر داد که با انتشار لینک‌های آلوده و درج آگهی‌های کاریابی اطلاعات بانکی شهروندان را سرقت می‌کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در ۴ محور مواصلاتی کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پویش جان‌فدای ایران گفت: اولین عملیات ملی «جان‌فدای ایران» آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی است که آموزش‌های آن از هفته آینده آغاز می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است