بین‌الملل 18:25 - 03 شهریور 1405
رئیس جمهور آمریکا مدعی است که رزمایش های مشترک با کره جنوبی سیگنال نامناسبی به کره شمالی می فرستد.

ترامپ: رزمایش‌های کره جنوبی سیگنال خصمانه‌ای به کره شمالی ارسال می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی "سیگنالی کاملاً نامناسب و خصمانه" به کره شمالی می‌فرستد، علاوه بر اینکه "هزینه آن" را ایالات متحده پرداخت می‌کند.

او در پستی در تروث سوشال مدعی شد: بر اساس رابطه بسیار خوبم با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی از این واقعیت که ایالات متحده مدت‌ها پیش موافقت کرده بود در رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی شرکت کند، خوشحال نبودم.

او افزود که به پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا دستور داده است تا رزمایش‌های نظامی با کره جنوبی را "به طور قابل توجهی کاهش دهد".

رئیس جمهور آمریکا در پایان گفت: "اگرچه تا حدودی نامربوط (؟)، من اخیراً از رئیس جمهور کره جنوبی پرسیدم که آیا مایلند در خلع سلاح هسته‌ای ایران به ما بپیوندند و آنها گفتند: "نه ممنون!"".

به نظر می‌رسد این آخرین اعلامیه نشان‌دهنده علاقه واشنگتن به بهبود روابط با پیونگ یانگ است، در حالی که گزارش‌هایی مبنی بر تمایل ترامپ برای دیدار با کیم منتشر شده است.

با این حال، مقامات کره شمالی اعلام کردند که کاهش اخیر همکاری نظامی بین ایالات متحده و کره جنوبی هیچ معنایی ندارد.


12302227
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانادا تعرفه‌های ۱۵ تا ۵۰ درصدی بر ۲۰ میلیارد دلار کالای آمریکایی اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که تنگه هرمز از مین پاکسازی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای سی‌بی‌اس، جان راتکلیف، رئیس سیا برای مذاکره به روسیه سفر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی است که رزمایش های مشترک با کره جنوبی سیگنال نامناسبی به کره شمالی می فرستد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین تأکید کرد که استقرار واحد‌های نظامی ناتو در خاک اوکراین غیرقابل قبول است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مقامات این رژیم تخلیه آنروا در قدس را آغاز کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترافیک هوایی اروپا امروز تحت تاثیر اعتصابات کارگری، کمبود کنترل‌کننده‌های ترافیک هوایی و افزایش سفر‌های تابستانی با اختلال گسترده مواجه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیسف هشدار داد در پی تشدید بحران سوءتغذیه، حدود یک میلیون کودک مبتلا به سوءتغذیه حاد شدید در افغانستان در معرض خطر مرگ قرار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه قطر با اعلام تداوم تلاش‌های دوحه برای بازگشت به مذاکرات درباره ایران، اعلام کرد که تاکنون تحول جدیدی در این زمینه حاصل نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه نیویورک تایمز به نقل از یک سند داخلی وزارت خارجه آمریکا گزارش داد که واشنگتن ممکن است به برخی از کارکنان خود اجازه دهد تا در اوایل همین هفته به سفارت‌خانه‌های خود در خاورمیانه بازگردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است