عراق امسال مشتری ۹ محصول کشاورزی نیست


عراق امسال مشتری ۹ محصول کشاورزی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان توسعه تجارت ایران با ارسال نامه‌ای به اتاق بازرگانی تهران از ممنوعیت ورود ۹ محصول کشاورزی به عراق خبر داد و خواستار اطلاع‌رسانی در این مورد به فعالان اقتصادی شد.

بر اساس این نامه واردات گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، خیار، پیاز، کدو، بادمجان، هندوانه، طالبی و بامیه به عراق تا اطلاع ثانوی ممنوع شده است. این تصمیم مصوبه شورای وزیران اقتصاد عراق است که به پیشنهاد وزارت کشاورزی و به دلیل فراوانی تولید داخلی گرفته شده است.

عبدالامیر ربیهاوی، رایزن بازرگانی ایران در بغداد، با اعلام این خبر عنوان کرده است که ابلاغیه ممنوعیت واردات این ۹ محصول که در پانزدهمین نشست شورای وزیران اقتصاد عراق گرفته شده، از سوی دفتر فواد حسین، معاون نخست‌وزیر این کشور، صادر شده است و تا اطلاع ثانوی ورود این محصولات به عراق ممنوع خواهد بود. موضوعی که باید مورد توجه صادرکنندگان ایرانی قرار گیرد.

با توجه به جزئیات ارائه شده از سوی رایزن ایران در عراق، به نظر می‌رسد که این برنامه به شکل سراسری انجام شده و واردات این محصولات از طرف دیگر کشورها به عراق نیز ممنوع خواهد بود و مسئله فقط مربوط به تجار ایرانی نمی‌شود.

بر اساس برآوردهای انجام شده، عراق پس از چین، دومین مقصد صادراتی کالاهای ایرانی به حساب می‌آید و در سال‌های گذشته سبد متنوعی از کالاهای ایرانی به این کشور صادر شده است.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از رفع کامل اختلال فنی ناشی از وقوع طوفان در خطوط برق‌رسانی مناطق جنوبی و غربی پایتخت خبر داد.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» درحالی‌که عربستان مدعی رهگیری موشک یمن است، تصاویر جدیدی از انهدام یک فروند هواپیما در فرودگاه ملک خالد را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد در خصوص افزایش کالابرگ گفت: در کمیسیون اقتصادی دولت و میان دستگاه‌های اقتصادی درباره این موضوع گفت‌وگو و تصمیم‌گیری شده و در آیین‌نامه تدوین‌شده، نحوه شناسایی، تأمین منابع و زمان اجرای آن به دستگاه‌های ذی‌ربط واگذار شد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:بیشترین سرعت ثبت‌شده باد در فرودگاه مهرآباد و فرودگاه امام خمینی(ره) به ۸۴ کیلومتر بر ساعت رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قشمی گفت: شناسایی و معرفی بنگاه‌های پیشرو، ارتقای کیفیت کالا و خدمات، بهبود خدمات پس از فروش و افزایش رضایتمندی مصرف‌کنندگان در بیست‌وپنجمین دوره اعطای گواهینامه و تندیس‌های ملی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان در دستور کار قرار گرفت.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» امارات مجوز فرود پروازهای سه شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی در دبی را تمدید نکرد که لغو این پروازها سرگردانی صدها مسافر را به دنبال داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به برنامه‌های دولت برای بهبود شرایط اقتصادی کشور گفت: برنامه‌های مفصلی در حوزه‌های مختلف اقتصادی طراحی و در حال اجراست و تلاش می‌کنیم با اجرای این برنامه‌ها، شرایط اقتصادی و وضعیت معیشتی مردم بهبود پیدا ک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌ها در جنگ تحمیلی اخیر شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع بیش از ۱۰۰همت خسارت دیده‌اند که در این زمینه باید حداقل ۵۰ همت تسهیلات به این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» جنگ ایران و بحران تنگه هرمز، با بالا بردن هزینه سوخت جت، فشار بر شرکت‌های هواپیمایی جهان را تشدید کرده. مدیرعامل رایان‌ایر هشدار می‌دهد آثار این شوک قیمتی می‌تواند تا سال ۲۰۲۸ ادامه داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی راهداری زمستانی سال ۱۴۰۵ با رویکرد آمادگی همه‌جانبه برای مواجهه با شرایط جوی فصل سرما و تسهیل تردد کاربران جاده‌ای برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است