اقتصادی 15:20 - 13 خرداد 1402

عراق امسال مشتری ۹ محصول کشاورزی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان توسعه تجارت ایران با ارسال نامه‌ای به اتاق بازرگانی تهران از ممنوعیت ورود ۹ محصول کشاورزی به عراق خبر داد و خواستار اطلاع‌رسانی در این مورد به فعالان اقتصادی شد.

بر اساس این نامه واردات گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، خیار، پیاز، کدو، بادمجان، هندوانه، طالبی و بامیه به عراق تا اطلاع ثانوی ممنوع شده است. این تصمیم مصوبه شورای وزیران اقتصاد عراق است که به پیشنهاد وزارت کشاورزی و به دلیل فراوانی تولید داخلی گرفته شده است.

عبدالامیر ربیهاوی، رایزن بازرگانی ایران در بغداد، با اعلام این خبر عنوان کرده است که ابلاغیه ممنوعیت واردات این ۹ محصول که در پانزدهمین نشست شورای وزیران اقتصاد عراق گرفته شده، از سوی دفتر فواد حسین، معاون نخست‌وزیر این کشور، صادر شده است و تا اطلاع ثانوی ورود این محصولات به عراق ممنوع خواهد بود. موضوعی که باید مورد توجه صادرکنندگان ایرانی قرار گیرد.

با توجه به جزئیات ارائه شده از سوی رایزن ایران در عراق، به نظر می‌رسد که این برنامه به شکل سراسری انجام شده و واردات این محصولات از طرف دیگر کشورها به عراق نیز ممنوع خواهد بود و مسئله فقط مربوط به تجار ایرانی نمی‌شود.

بر اساس برآوردهای انجام شده، عراق پس از چین، دومین مقصد صادراتی کالاهای ایرانی به حساب می‌آید و در سال‌های گذشته سبد متنوعی از کالاهای ایرانی به این کشور صادر شده است.


11907165
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از راه‌اندازی سامانه یکپارچه مدیریت یارانه نقدی (سیمین) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت:هیچ کدام از شرکت‌های پرداخت الکترونیک بانکی نمی‌توانند تراکنش بالای دو میلیون تومان در جایگاه‌های سوخت انجام دهند. اگر چنین موردی دیده شود، به معنای تخلف از قوانین است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا سه‌شنبه۲۷ آبان ماه شاهد بازگشت آلودگی هوا به کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا سه‌شنبه۲۷ آبان ماه شاهد بازگشت آلودگی هوا به کلان‌شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی با حضور مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و دبیر کمیته ملی اسکان بشر افتتاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» موافقتنامه تسهیل اعطای اعتبار مالیاتی جهت توسعه زیرساخت‌های فناورانه مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای بین وزارت اقتصاد و وزارت کار امضا شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند حرکتی بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۲۶ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در هفته گذشته با کاهش دما هوا به حدود ۲ میلیارد و ۷۲۶ میلیون مترمکعب رسید و بیشترین مقدار مصرف در روز چهارشنبه با حدود ۴۰۱ میلیون مترمکعب ثبت شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور آب کشاورزی وزارت جهاد گفت: بنابر اعلام وزارت نیرو در برنامه هفتم مصرف آب بخش کشاورزی باید به ۶۵ میلیارد متر مکعب کاهش یابد که این امر منوط به ایجاد زیرساخت لازم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است