بین‌الملل 13:28 - 15 شهریور 1405
حملات ارتش رژیم صهیونیستی به ساختمان وزارت دارایی لبنان در شهر نبطیه آسیب وارد کرد.

ساختمان وزارت دارایی لبنان در حملات اخیر اسرائیل آسیب دید

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - حملات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به ساختمان وزارت دارایی این کشور در شهر نبطیه آسیب وارد کرد.

وزارت دارایی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد «اقدامات لازم» برای حفاظت از پرونده‌ها و اسناد و تضمین «تداوم فعالیت» این وزارتخانه را انجام داده است.

بر اساس گزارش‌ها، حملات اسرائیل به جنوب لبنان امروز دست‌کم چهار شهید بر جای گذاشته است.

منبع: الجزیره


12304524
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات ارتش رژیم صهیونیستی به ساختمان وزارت دارایی لبنان در شهر نبطیه آسیب وارد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تلفات سیل و رانش زمین در امتداد مرز نپال و چین به ۱۳۷۲ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که وزیر امور خارجه لبنان پس از دریافت «هشدارهای امنیتی» وظایف خود را از خانه انجام می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن روز یکشنبه پس از یک توقف پنج‌روزه در تایلند، این کشور را ترک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش خبرگزاری تاس معاون وزیر خارجه روسیه احتمال برگزاری نشست سه جانبه بین روسای جمهور روسیه، آمریکا و چین را رد نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های صهیونیستی به دو مدرسه در نزدیکی شهر نابلس در کرانه باختری اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلب ارسلان بیرقدار، وزیر انرژی ترکیه، اعلام کرد که آزمایش‌های نخستین فاز نیروگاه هسته‌ای آق‌قویو در حال انجام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های آلمان طرح مقابله با پهپاد‌ها و حملات سایبری را تدوین کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۴ نفر در شهرک عرب‌سلیم در جنوب لبنان بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر و همتای پاکستانی او، در تماسی تلفنی آخرین تحولات منطقه‌ای را بررسی کرده و بر لزوم مهار تنش‌ها و بازگشت آرامش به منطقه تأکید کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است