سیاسی 14:17 - 17 مهر 1394

تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی/ 1111 1394/07/17

رئیس جمهور در پیامی، شهادت سردار سرتیپ حسین همدانی را تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، متن پیام آقای روحانی به این شرح است:

شهادت فرمانده دلاور سپاه اسلام، سردار سرتیپ پاسدار حسین همدانی که در حراست از حرم اهل بیت علیهم السلام و هنگام ماموریت مستشاری برای تقویت جبهه مقاومت اسلامی در نبرد با گروهک تروریستی داعش و حامیان آنها به لقای حق نایل شد؛ فقدانی بزرگ و اندوهی عمیق آفرید.

کارنامه خدمات و مجاهدت‌های آن شهید عزیز از مبارزات نهضت اسلامی و مقابله با جریان طاغوت و نفاق در مناطق غربی کشور، تا ایفای نقش برجسته در تشکیل شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهی موفق عملیات های مختلف دفاع مقدس در رده‌های مختلف سپاه، و سرانجام شهادت در راه خدا، مصداق تحقق آیه شریفه «و الذین قتلوا فی سبیل الله فلن یضلَّ اعمالهم سیهدیهم و یصلح بالهم و یدخلهم الجنة عرفها لهم» است.

که شهادت، نه نوعی از مرگ، بلکه سعادت و حیات پایداری است که خداوند متعال برای بندگان خاص خویش وعده فرموده است.

اینجانب شهادت این فرمانده دلاور را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، فرمانده معظم کل قوا، نیروهای سلحشور نظامی و انتظامی به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و عموم ملت ایران تبریک و تسلیت گفته، برای آن مجاهد خستگی ناپذیر جبهه های حق علیه باطل علو درجات، برای همرزمان غیورش صبر و سرافرازی و برای بازماندگان محترم شکیبایی و اجر الهی مسئلت می نمایم.


7182307
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رهبر معظم انقلاب، با حضور در منزل خانواده سپهبد شهید محمد باقری، یاد آن شهید و دیگر اعضای شهید این خانواده را گرامی داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در تماس‌های تلفنی جداگانه با همتای ترکیه‌ای و مالزیایی خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با بیان اینکه جمهوری اسلامی پاسخ محکمی به آمریکا و رژیم صهیونیستی داد، گفت: ایران در برابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی پروژه نظام سلطه برای تضعیف، اشغال و غارت منابع کشور‌ها و تجزیه منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی خواستار تضعیف و انشقاق در صفوف مسلمانان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در اجلاس وزرای سازمان همکاری شانگهای وارد چین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: در ایامی که کشور ما در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفت، مردم به عنوان صاحبان اصلی این کشور، نشان دادند که قلب تپنده این سرزمینند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مقام معظم رهبری درباره احتمال مذاکره با آمریکا، گفت: ما با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط و حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی باشد، مخالفتی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اسبق دفاع گفت: جمهوری اسلامی هیچگاه به مذاکره نه نگفته است، اما دشمن ابتدا باید ثابت کند می‌خواهد مسائل را از طریق مذاکره مسائل حل کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت جذب سرمایه‌گذاری خارجی و ایرانیان خارج از کشور برای تحقق اهداف برنامه هفتم تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است