فرهنگی‌هنری 12:15 - 07 اسفند 1402
سریال «کافر» در گونه اکشن، درام و وسترن هر شب ساعت ۲۳ از شبکه تماشا پخش می‌شود.

پخش سریال جدید «کافر» از شبکه تماشا

سریال «کافر» در گونه اکشن، درام و وسترن محصول آمریکا در سال ۲۰۱۷ هر شب ساعت ۲۳ از شبکه تماشا پخش می‌شود.

این سریال داستان مردی به نام روی گود، با استعداد افسانه‌ای در تیراندازی است. روی به شهری به نام لابل که توسط زنان اداره می‌شود می‌رود. بیشتر مردان شهر در حادثه معدن جانشان را از دست داده‌اند. روی که یک فراری از دست غارتگران و راهزنان است در ابتدا سعی می‌کند که هویت خویش را از مردم شهر مخفی و اعتماد آن‌ها را جلب کند که موفق هم می‌شود. اما در همان ابتدا شهردار از هویت او آگاه شده و او را دستگیر می‌کند.

لوکیشن سریال به فیلمبردار و کارگردان این فرصت را داده که تصاویر و چشم انداز‌های زیبایی را خلق کنند ضمن آن که سریال شخصیت‌هایی جذاب دارد که بیننده را با خود همراه می‌کنند. تعلیق و هیجان قصه تا پایان ادامه می‌یابد و تمام این ویژگی‌ها اثر را به اثری سرگرم کننده و جذاب تبدیل کرده است.

شبکه‌ی تماشا، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته است و پس از طی مراحل تایید و روند‌های ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله این عنوان برای مخاطبان درنظرگرفته شده است.

سریال «کافر» هر شب ساعت ۲۳ پخش و در ساعات ۱۷، ۱۱، ۵ از شبکه تماشا بازپخش می‌شود.


12033790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رابرت دووال، بازیگر آمریکایی برنده جایزه اسکار که بیش از همه برای فیلم‌ «پدرخوانده» شناخته می‌شود، در ۹۵ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با حلول ماه مبارک رمضان، شبکه نسیم با شعار «نسیم بندگی» مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع و متناسب با حال‌وهوای این ایام را تدارک دیده و روانه آنتن می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مداح سرشناس کشورمان همزمان با ایام پایانی ماه شعبان و ماه رمضان، در مساجد تهران به ویژه مساجد آسیب دیده و سوخته در اتفاقات تروریستی دی‌ مناجات‌خوانی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دخیل بودن کودکان و نوجوانان در گرداندن امور مسجد بسیار مفید و پسندیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم برنامه تلویزیونی «جبهه» از ابتدای ماه رمضان به‌عنوان ویژه‌برنامه افطار، روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش ویژه‌برنامه رمضانی «سرسفره خدا» همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از شبکه کودک آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید برنامه رئال عروسکی «بابابام» به کارگردانی مجید غفاری در ۲۶ قسمت برای پخش از رسانه ملی آماده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قرایی با تأکید بر جایگاه همکاران نویسنده در بدنه رسانه ملی گفت: پاسداشت نویسندگان فرهیخته سازمان، نه یک رویداد مقطعی، بلکه مسیری آگاهانه برای حفظ سرمایه‌های فکری و فرهنگی رسانه ملی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران سیما با آغاز ماه مبارک رمضان و در آستانه ولادت امام حسن مجتبی (ع)، شب‌های قدر و روز جهانی قدس، با تولید و پخش نزدیک به ۳۰۰ برنامه ویژه از گروه‌های مختلف، میزبان مخاطبان در این ایام معنوی خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی در ماه مبارک رمضان، با پخش ۳ هزار ساعت برنامه شنوندگان را در سحر، افطار و شب‌های قدر همراهی می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است