سیاسی 19:44 - 31 تیر 1400

حق معترضان را محترم بشاریم/دولت برای حل مشکل بی‌آبی تلاش می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حسن روحانی بعد از ظهر پنج شنبه در تماس تلفنی با قاسم سلیمانی دشتکی استاندار خوزستان ضمن دریافت گزارش استاندار از وضعیت استان و اقدامات انجام شده برای حل مشکلات اخیر، تاکید کرد: تحمل بی آبی و گرمای بالای ۵۰ درجه، بسیار سخت و طاقت فرساست و مردم حق دارند به شرایط موجود اعتراض کنند.

وی با بیان اینکه شرایط ایجاد شده در استان بدلایل کاملا ناخواسته بوده است، گفت: مردم خوب، صبور و مقاوم استان تردید نداشته باشند که دولت گوش شنوای صدای اعتراض بحق آنها است و همه سعی و تلاش خود را برای حل سریع مشکل بی آبی ناشی از خشکسالی بی سابقه کشور و انباشت مشکلات باقی مانده از سال های گذشته ، بکار خواهد بست.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پاسخگویی مقام های استان به مردم و تشریح دلایل وضعیت ایجاد شده به صورت کاملا شفاف و دقیق به مردم به استاندار خوزستان دستور داد از همه امکانات لازم در استان و همچنین استان های همجوار استفاده کرده و با هماهنگی و همکاری همه دستگاه ها نسبت به حل سریع مشکلات ایجاد شده اقدام کند.

روحانی اعتراض مردم در شرایط سخت و طاقت فرسای ناشی از بی آبی و گرمای شدید هوا در خوزستان را حق مردم این استان مقاوم و قهرمان پرور کشور دانست و تاکید کرد: باید حق معترضان را محترم بشماریم و حرفشان را بشنویم.

وی همچنین با اشاره به سفر فردای معاون اول رئیس جمهور به استان برای بررسی و پیگیری از نزدیک مشکلات به نمایندگی از رئیس جمهور و دولت، تاکید کرد هماهنگی های لازم برای حداکثر استفاده از ظرفیت این حضور برای رفع سریع مشکلات انجام گیرد


11157872
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: طی دو سال در مدرسه حکمرانی و قانونگذاری شهید مدرس، بیش از ۱۴ دوره آموزشی تخصصی، ۸۰۰ نفر ساعت آموزش تخصصی ارائه شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران مناطق مختلف کشور، حضرت فاطمه زهرا (س) را در همه عرصه‌ها یک انسان عرشیِ آراسته به والاترین خصوصیات خواندند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران مناطق مختلف کشور، حضرت فاطمه زهرا (س) را در همه عرصه‌ها یک انسان عرشیِ آراسته به والاترین خصوصیات خواندند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: در منابع اسلامی کمبودی وجود ندارد، اما نیازمند روش‌های نوین برای تبیین مفهوم آزادی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اشاره به برنامه‌ریزی توزیع ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی در تهران برای بهبود کیفیت هوا، گفت: هیبریدی‌کردن موتور خودرو‌های داخلی نیز آغاز شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شیوه رسیدگی به شکایت دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه قوه مجریه از رسانه‌ها و اصلاحیه اساسنامه نمونه شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران روستایی در جلسه امروز هیأت دولت مورد تصویب قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله سید احمد خاتمی و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، حداکثر ۱۴ سکه را در مهریه، سقف اجرای محکومیت‌هایی نظیر حبس تعیین کردند و بیش از آن مشمول حبس و سایر محکومیت‌ها نخواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نیاز کشور به یک نقشه جامع برای تقسیم کار ملی در جهت اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، گفت: باید بستر لازم برای نقش‌آفرینی توان‌یابان در جامعه فراهم شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: بیش از ۸۵۰ نویسنده آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند و ده‌ها نشست علمی در داخل و خارج کشور با حضور صاحب‌نظرانی از پنج قاره برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است