ورزشی 13:59 - 29 خرداد 1403
دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به ارکان فدراسیون، نکاتی را مطرح کرد.

ممبینی داوران و ارکان قضایی فدراسییون فوتبال را ممنوع المصاحبه کرد

هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامه ای به کلیه ناظران داوری، داوران و کمک داوران، ارکان قضایی، سازمان لیگ فوتسال و فوتبال از ایشان خواست تا از انجام هرگونه مصاحبه و اظهار نظر در رسانه ها، صفحات شخصی در فضای مجازی خود داری کرده و بر این اساس شرکت در برنامه های صداو سیما به عنوان کارشناس و... ممنوع است.

در ادامه نامه دبیرکل فدراسیون فوتبال آمده است: در صورت اقدام بر خلاف این بخشنامه، مرتکبین در مرحله اول شامل ۳ ماه محرومیت خواهند شد و در صورت تکرار، موضوع جهت اتخاذ تصمیمات شدیدتر به ارکان قضایی فدراسیون ارجاع می‌شود.


12064730
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال گفت: مردم ما سلحشورند احساس می‌کنم بین همه گروه‌ها با هر سلیقه‌ای وحدت رویه به وجود آمده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از اهالی جامعه ورزش با هدف محکوم کردن حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران مقابل دفتر مرکزی سازمان ملل در تهران تجمع کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال می گوید که ورزشکاران از زمان شروع حمله اسرائیل پای کار هستند تا بتوانند کمک حال مردم باشند و وضعیت را عادی کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیکلاس جکسون تنها ۴ دقیقه پس از ورود به زمین در دیدار مقابل فلامنگو، با کارت قرمز مستقیم اخراج شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود تلاش ناپولی برای جذب جیدون سانچو، وینگر مازاد منچستریونایتد، حالا یک رقیب مهم در راه‌شان سبز شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال فلامینگو در ادامه رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها برابر چلسی به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق سپاهان و الهلال به عنوان مرد اول نیمکت تیم الوحده امارات انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرمزهای مرسی‌ساید رکورد نقل و انتقالات لیگ برتر انگلیس را برای استعداد ۲۲ ساله‌ی فوتبال آلمان شکستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رقابت‌های فوتسال قهرمانی ناشنوایان جهان در ایتالیا، تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران امروز جمعه ۳۰ خرداد به مصاف تیم انگلستان رفت و با نتیجه ۱۱ بر صفر این تیم را شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فدراسیون روئینگ درخصوص تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان گفت: کمیته بین‌المللی المپیک و فدراسیون‌های جهانی نیز باید به این جنایات واکنش نشان دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است