سیاسی 14:28 - 12 بهمن 1404
نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای صدور قطعنامه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کردند.

بیانیه نمایندگان مجلس در محکومیت اتحادیه اروپا

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد نادری عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز بیانیه نمایندگان مجلس در محکومیت صدور قطعنامه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به شرح زیر قرائت کرد:

«ما نمایندگان مردم آگاه، بصیر و نستوه ایران در مجلس شورای اسلامی، قطعنامه اخیر اتحادیه اروپا را مصداق روشن دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران دانسته و آن را به شدت محکوم می‌کنیم. 

به مقامات اروپایی تاکید می‌کنیم که تداوم این رویکرد خصمانه و غیرمسئولانه خللی در عزم راسخ ملت ایران ایجاد نخواهد کرد بلکه به تشدید بی‌آبرویی و رسوایی سیاسی و اخلاقی آنان در افکار عمومی جهان خواهد انجامید. 

پارلمان اروپا در شرایطی که در مواجهه مشکلات داخلی این اتحادیه ناکام بوده اکنون برای سرپوش گذاشتن بر این ناکامی تاریخی و گریز از پاسخگویی به ملت‌های اروپایی به سیاست فرافکنی و مداخله در امور داخلی دیگر کشور‌ها روی آورده است در همین چهارچوب با مداخله در امور داخلی کشورمان مدعی دفاع از حقوق بشر در ایران شده و با صدور قطعنامه‌ای عملا در جایگاه حامی تروریسم و گروهک‌های تروریستی قرار گرفته است این در حالیست که اسناد متقن و شواهد انکارناپذیر نشان می‌دهد که سرویس‌های اطلاعاتی برخی کشور‌های خارجی، ارتباط مستقیم و سازمان یافته‌ای با سرکردگان گروهک‌های تروریستی داشته و کشتار مردم بی‌گناه در شامگاه ۱۸ دی ماه با هدایت و پشتیبانی آنان به وقوع پیوسته است.

پس از حضور پرشکوه و گسترده و معنادار ملت ایران در راهپیمایی تاریخی ۲۲ دی ماه و نمایش آشکار وحدت، انسجام ملی و اعلام نفرت عمومی از اغتشاش، آشوب و ناامنی، پروژه دشمن برای برهم زدن نظم و امنیت کشور با شکست کامل مواجه شد در پی ناکامی طراحان و حامیان خارجی آشوب مسیر تازه را در پیش گرفته و ناتوان از اثرگذاری در داخل کشور به ابزار‌های فشار بین‌المللی، صدور قطعنامه‌های سیاسی و تشدید تحریم‌ها متوسل شده‌اند، مسیری که بیش از پیش ماهیت و نیات خصمانه آنان را عیان ساخته است بر این اساس پارلمان اروپا و دولت‌های مداخله‌گر اروپایی در قبال حمایت تسهیل و زمینه‌سازی اقدامات تروریستی علیه ملت ایران دارای مسئولیت مستقیم حقوقی و سیاسی بوده و نمی‌توانند از پاسخگویی در برابر ملت ایران و افکار عمومی جهان شانه خالی کنند. 

قطعنامه مداخله‌جویانه پارلمان اروپا در حالی صادر شد که همین نهاد و دولت‌های اروپایی طی دو سال گذشته در برابر جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی شامل آواره‌سازی گسترده، نسل‌کشی سازمان یافته و کشتار بیش از ۸۰ هزار نفر از مردم بی‌دفاع غزه، سکوتی ننگین و معنادار اختیار کرده و با این سکوت عملا در کنار یک رژیم تروریستی ایستاده‌اند.

اکنون همان بازیگران با استانداردی آشکارا دوگانه، قطعنامه صادر کرده و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که بارزترین نقش را در مبارزه با تروریسم در منطقه داشته به ناحق متهم می‌کنند.»


12256404
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای صدور قطعنامه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر تایلند در ایران در پایان ماموریت خود با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و خداحافظی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای تاکید کرد: اقدام و رویکرد اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه در فهرست‌های موسوم به تروریستی به معنای همسویی با سیاست‌های مداخله جویانه آمریکا است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوه امام راحل (ره)، با مرور تاریخ ۲۰۰ ساله تحقیر و دخالت خارجی در ایران، راز ماندگاری و موفقیت انقلاب اسلامی را در نفی اتکا به بیگانگان، اعتماد به قدرت داخلی و ایمان مردم دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران به تشریح میزان آمادگی نیرو‌های مسلح پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در دیدار امروز با جمع زیادی از مردم در حسینیه امام خمینی (ره) درباره تهدیدات اخیر آمریکا تأکید کردند: آمریکا بداند، اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور گفت: اطلاعیه دفتر رئیس‌جمهور درباره حوادث دی‌ تا ساعاتی دیگر منتشر می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای نحوه برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌ها را مشخص کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور به ترک فعل و تخلف شورای عالی مناطق ویژه اقتصادی در صدور به موقع مجوز‌ها رسیدگی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: وزیرخارجه قطر درسفر به تهران با علی لاریجانی و سیدعباس عراقچی دیدار کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است