اجتماعی 23:59 - 26 فروردین 1404
مدیرکل حفاظت محیط زیست پایتخت از احتمال کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت ذرات معلق در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه (۲۷ و ۲۸ فروردین) خبر داد.

هشدار آلودگی هوای تهران؛ گروه‌های حساس از تردد غیرضروری پرهیز کنند

باشگاه خبرنگاران جوان - حسن عباس‌نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران شامگاه سه‌شنبه -۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۴- اظهار کرد: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی، ورود گرد و غبار از کانون‌های داخلی و فرا استانی از فردا ۲۷ فروردین تا پایان روز پنجشنبه ۲۸ فروردین در آسمان این استان موجب کاهش کیفیت هوا، دید افقی و افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی، از شهروندان خواست تا حد امکان از تردد‌های غیرضروری در فضای باز، به ویژه در ساعات اوج آلودگی هوا، خودداری کنند.

عباس‌نژاد با بیان اینکه کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و زنان باردار به عنوان گروه‌های حساس جامعه باید بیش از دیگران مراقب سلامتی خود باشند، از عموم شهروندان خواست، با پرهیز از هرگونه فعالیتی که منجر به تشدید آلودگی هوا می‌شود، همچون روشن کردن آتش یا استفاده غیرضروری از خودرو‌های شخصی، در بهبود کیفیت هوا مشارکت کنند.

پایش مستمر وضعیت کیفی هوا از سوی ایستگاه‌های سنجش آلودگی و اعلام به موقع اطلاعیه‌های جدید در صورت تغییر شرایط، از دیگر اقدامات اعلام شده توسط حفاظت محیط زیست استان تهران است.

منبع: روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران


12178749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تامین اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای، زمان‌بندی حقوق بازنشستگان در روز‌های شنبه و یکشنبه ۳۰ و ۳۱ فروردین را به تفکیک بانک‌های عامل، اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران از وقوع ۱۹ تصادف فوتی موتورسیکلت در ۲۵ روز ابتدایی بهار ۱۴۰۴ در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط‌زیست باقر نظامی بلوچی را به عنوان «مدیر ملی پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی و زیستگاه‌های مرتبط» منصوب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی برای محور‌های پرتردد کشور در بازه زمانی چهارشنبه تا شنبه را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، به دو تخلف توقف و دنده عقب در بزرگراه‌ها و حوادث و تصادفات ناشی از آنها و اعمال قانون آن در سال ۱۴۰۳ پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، در حال حاضر پزشکی قانونی ایران در حوزه علمی از هیچ کشوری در دنیا عقب نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی، نسبت به وقوع پدیده‌های جوی شدید از جمله وزش باد خیلی شدید هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌ای هشداری به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از سود ۱۵ همتی تهرانی‌ها به دلیل خرید از بازار‌های میوه و تره بار در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت، از دستگیری یک شرور به اتهام قدرت‌نمایی و قمه‌کشی در خیابان بهشتی تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است