اقتصادی 16:26 - 17 مرداد 1401
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در دیدار صمیمی با مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: موفقیت های اخیر گروه خودروسازی سایپا نشان می دهد مهم ترین مولفه در رسیدن به اهداف بزرگ، مدیریت صحیح و انقلابی است.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران: با رویکرد انقلابی و جهادی می‌توان موانع را پشت سر گذاشت

اخبار شرکت‌ها؛ سردار حسن زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در دیدار با مدیر عامل سایپا گفت: با رویکرد انقلابی و جهادی می توان موانع را پشت سر گذاشت.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در دیدار صمیمی با مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: موفقیت‌های اخیر گروه خودروسازی سایپا نشان می‌دهد مهم ترین مولفه در رسیدن به اهداف بزرگ، مدیریت صحیح و انقلابی است.

دیدار صمیمانه فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ با مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا برگزار شد.

سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در این دیدار ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت سیدالشهدا(ع) گفت: موفقیت های اخیر گروه خودروسازی سایپا نشان می دهد مهم ترین مولفه در رسیدن به اهداف بزرگ ، مدیریت صحیح وانقلابی است.

او افرود: این موضوع درست مخالف آن دیدگاهی است که مدعی بود باید از خارج از کشور مدیر وارد کنیم، در حالی که با رویکرد انقلابی و جهادی می توان موانع را پشت سر گذاشت.

سردار حسن زاده تصریح‌کرد: انعکاس توانایی‌های خودروسازی و بیان‌حقایق توانمندی ها، خود جهاد تبیین است که دشمن نمی‌خواهد مردم از اینگونه مسائل مطلع باشند.

او ادامه داد: خالی شدن پارکینگ های خودروسازان یکی‌ از دغدغه های مردم بود که موج رسانه ای هم به دنبال داشت، اما اکنون این دغدغه مردم‌رفع شده است و این حرکت انقلابی بایستی به اطلاع مردم رسانده شود.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ با اشاره به لزوم توجه به مباحث فرهنگی در حوزه کار و تولید گفت: برای رسیدن به موفقیت باید خانواده ها و کارکنان را در سرنوشت شرکت دخیل کرد و اهداف و برنامه ها به کلیه کارکنان اطلاع رسانی شود و تلاش کرد سطح‌ تماس با تمامی سطوح سازمانی ارتقا یابد.

او در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از اقدامات گروه خودروسازی سایپا در برگزاری مراسم اربعین سال گذشته ابراز امیدواری کرد گروه سایپا برای مشارکت کارکنان و برنامه های موکب های عزاداران پیاده روی باشکوه اربعین‌ در کربلا و جاماندگان اربعین در تهران حضور پررنگ داشته باشد.

مهندس محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این دیدار ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان با اشاره به اقدامات گروه خودروسازی سایپا طی مدت اخیر گفت: تولید اقتصادی و با کیفیت اولویت اصلی فعالیت های سایپا بوده است.

او با اشاره به ضرورت پاسخگویی به نیاز مشتریان و کسب رضایت آنان اظهار کرد: تحویل خودرو به مشتریان به گونه ای تحقق یافت که خودروهای ناقص کف پارکینگ ها به صفر رسیده است.

مدیرعامل گروه سایپا با بیان اینکه دشمنان با راه اندازی جنگ اقتصادی به دنبال ضربه زدن به صنعت کشور هستند تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا در خط مقدم تولید کشور قرار دارد و با همت و تلاش کارکنان خود همچون‌ گذشته این جنگ اقتصادی را با موفقیت پشت سر خواهد گذاشت.

او با اشاره به مطالبات به حق رهبر معظم انقلاب درباره صنعت خودروسازی و تاکیدات ریاست جمهوری و خواسته های مردم گفت: نیل به نرخ عبور مستقیم حدود صد در صدی محصولات سایپا‌‏، تکمیل کاری 100 درصدی خودروهای ناقص، افزایش تولید و تحویل به موقع به مشتری ، بهبود خریدهای کلان خارجی و افزایش کیفیت با اجرای 240 پروژه از دیگر اقداماتی می باشد که در دوره اخیر در گروه سایپا محقق شده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: تحقق سایر مطالباتی که از گروه سایپا وجود دارد نیز به صورت کامل برنامه ریزی شده که در ماه های آینده اجرایی می شود.

تیموری با بیان اینکه تنوع محصول و توجه به ذائقه مشتریان یکی از اولویت های کاری گروه خودروسازی سایپا است گفت: برای تولید محصولات جدید برنامه‌های خوبی در دست انجام است که به زودی این محصولات معرفی و وارد بازار خواهند شد.

انتهای پیام/


11648463
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: بعدازظهر جمعه با ورود موج تراز میانی جو و نفوذ جریانات شمالی، بارندگی، کاهش دما و وزش باد در استان‌های شمال غرب و سواحل دریای خزر آغاز می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: مجموع پرداختی به گندم‌کاران کشور به ۲۷۵ همت می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد و گفت: تردد در مسیر شمال به جنوب محور چالوس تا اطلاع بعدی ممنوع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:خط جدید برداشت و انباشت فولاد از الزامات ضروری در بخش صنعت کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۸۷ مربوط به شهریور ماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در کشور بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن خرما تولید می شود، گفت: ایران در جمع چهار کشور برتر جهان از نظر تولید این محصول قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قدیر قیافه در دیدار با مقامات ارشد مرکز تجارت بین‌الملل در ژنو بر احیای همکاری اتاق ایران و مرکز تجارت بین‌الملل در ژنو برای شناسایی بازار‌های هدف و ارتقای آمادگی صادراتی بنگاه‌های ایرانی تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حال حاضر با بهره‌گیری از توانمندی‌های مدیریتی، فنی و اجرایی خود، آماده‌سازی زیرساخت‌ها و فراهم‌سازی الزامات مورد نیاز برای اجرای این طرح را با جدیت دنبال می‌کند تا عملیات اجرایی میادین سامان، سومار و دلاوران مطابق برنامه و باشتاب بیشتری وار...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۵ شهریور بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار بورس تهران گفت: قیمت کشف‌شده در عرضه اولیه نماد غزنجان ۶۹۲۸ ریال بوده و در نهایت به ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار و ۵۹۸ کد معاملاتی،هر نفر نیز ۱۱۰ سهم رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است