همتی زیر بار بدهی ۴ میلیارد یورویی دولت نرفت

رئیس کل بانک مرکزی امروز در نامه‌ای به رئیس کمیسیون تلفیق مجلس اعلام کرد بدهی ۴.۷ میلیارد یورویی واردکنندگان کالاهای اساسی، تعهد دولت برای تأمین ارز ترجیحی است و پرداخت آن بر عهده بانک مرکزی نیست.

همتی زیر بار بدهی ۴ میلیارد یورویی دولت نرفت

رئیس کل بانک مرکزی امروز در نامه‌ای به رئیس کمیسیون تلفیق مجلس اعلام کرد بدهی ۴.۷ میلیارد یورویی واردکنندگان کالاهای اساسی، تعهد دولت برای تأمین ارز ترجیحی است و پرداخت آن بر عهده بانک مرکزی نیست.

گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ رئیس کل بانک مرکزی عبدالناصر همتی در نامه‌ای به رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس غلامرضا تاجگردون گفت که مطالبات پرداخت‌نشده واردکنندگان کالاهای اساسی، تعهد دولت به تأمین ارز ترجیحی است و بدهی بانک مرکزی محسوب نمی‌شود.

همتی می‌گوید که پرداخت این مطالبات به تأمین منابع از سوی دولت نیاز دارد و «بانک مرکزی پس از تأمین منابع، اقدامات اجرایی را انجام می‌دهد.»

پیشتر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در نامه‌ای به عبدالناصر همتی خواستار تعیین‌تکلیف فوری مطالبات نزدیک به ۸۰۰ واردکننده کالاهای اساسی شده بود.

او هشدار داده بود ادامه این وضعیت علاوه بر فشار مالی بر بازرگانان، تأمین و واردات کالاهای اساسی را نیز با مشکل مواجه می‌کند.

مطالبات این واردکنندگان حدود ۴ میلیارد و ۷۰ میلیون یورو برآورد شده که از حدود دو سال پیش پرداخت نشده است.

تاکنون حداقل ۵ بار وعده یا دستور برای تعیین‌تکلیف و پرداخت این مطالبات مطرح شده است.

به‌منظور دسترسی پایدار به اخبار و مطالب ما، آخرین نسخه اپلیکیشن خبرگزاری فارس را می‌توانید از اینجا و در فروشگاه‌های «کافه بازار» و «مایکت» دانلود و نصب کنید.

#بانک_مرکزی

#بدهی_دولت

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری فارس» منفجر شدن متعدد کشتی‌های متخلف، مسیر نفت‌فروشی امارات در تنگه هرمز را هدف گرفته است.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» رئیس کل بانک مرکزی امروز در نامه‌ای به رئیس کمیسیون تلفیق مجلس اعلام کرد بدهی ۴.۷ میلیارد یورویی واردکنندگان کالاهای اساسی، تعهد دولت برای تأمین ارز ترجیحی است و پرداخت آن بر عهده بانک مرکزی نیست.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» ارزش مبادلات صندوق‌های طلا با رشد ۹۶ درصدی نسبت به روز چهارشنبه به ۱۶ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان رسید. حجم مبادلات این صندوق‌ها نیز با افزایش ۱۳۵ درصدی به ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون واحد رسید.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» روزنامه اقتصادآینده در شماره روز یکشنبه به گزارش ویژه ای درباره انعکاس فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار فرماندهان ارشد نیروهای مسلح پرداخته است که تصویر نخست آن تقدیم می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز دوشنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در کل نوار غربی را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی محورهای مواصلاتی استان تهران و البرز خبر داد و گفت: در محورهای مواصلاتی ۷ استان کشور نیز بارش باران گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهل‌ونهمین نشست نحوه توزیع کالا و تنظیم بازار امروز، شنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۵، با محوریت تاب‌آوری نانوایی‌ها در شرایط اضطراری برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام وزارت اقتصاد نهادسازی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید و مولد در قالب تحول در حوزه تأمین مالی کلید می‌خورد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت زیر پوشش خدمات پایدار آب‌رسانی در روستا‌های کشور به بیش از ۱۷ میلیون و ۷۵۷ هزار نفر رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سهام در خصوص روند حرکتی بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است