بین‌الملل 20:47 - 06 اردیبهشت 1404
رسانه آمریکایی آکسیوس نوشت: این واقعیت که طرفین توافق کردند دوباره با یکدیگر ملاقات کنند، نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات است.

آکسیوس: نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات نمایان است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - رسانه آمریکایی آکسیوس نوشت: «مذاکرات روز شنبه در مسقط در حالی برگزار شد که اولین باری بود که طرفین به جزئیات فنی یک توافق هسته‌ای احتمالی به ویژه محدودیت‌هایی که آمریکا می‌خواهد بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال کند و تحریم‌هایی که ایران می‌خواهد ایالات متحده لغو کند، پرداختند.»

این نشریه افزود: «این واقعیت که طرفین توافق کردند دوباره با یکدیگر ملاقات کنند، نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات است.»

 بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان که میانجیگری بین طرفین را بر عهده دارد، گفت که آمریکا و ایران روز شنبه دور سوم مذاکرات هسته‌ای را به پایان رساندند و توافق کردند که دوباره در ۳ مه ملاقات کنند.

دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای با مجله تایم که روز جمعه منتشر شد، گفت که فکر می‌کند "ما می‌توانیم بدون حمله به توافق برسیم. امیدوارم بتوانیم. وی " در پاسخ به این سوال که آیا او آماده دیدار با مقامات ایران است، گفت: "مطمئناً. "

 مذاکرات روز شنبه بین تیم‌های کاری از هر دو طرف و بین استیو ویتکاف، نماینده ارشد کاخ سفید و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران برگزار شد.

وزیر امور خارجه عمان گفت: "مذاکرات امروز ایالات متحده و ایران، آرزوی مشترکی را برای دستیابی به توافقی بر اساس احترام متقابل و تعهدات پایدار مشخص کرد. اصول اصلی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد توجه قرار گرفتند. "

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران،گفت که مذاکرات در «فضایی جدی» برگزار شد.

منبع: آکسیوس


12183892
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که توافق تجاری این اتحادیه با رژیم صهیونستی بررسی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا چهار مجموعه تحریم علیه روسیه به دلیل جنگ اوکراین تصویب کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل می‌گوید با وجود ارسال کمک‌های بیشتر در سمت فلسطینی گذرگاه کرم ابوسالم هیچ کمکی در نوار غزه توزیع نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی می‌گوید که جهان در حال کوتاهی در حق مردم غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به اقدام انگلیس برای توقف مذاکرات در مورد یک قرارداد تجاری جدید با اسرائیل به دلیل جنگ غزه واکنش نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به دستیاران خود دستور داده است که به نخست وزیر رژیم صهیونیستی بگویند که به جنگ در غزه پایان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در کمیته روابط خارجی مجلس سنای این کشور گفت: امیدواریم که به توافقی با ایران برسیم، اما این کار آسان نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه سوئد می‌گوید که کشورش به دلیل جنگ غزه خواستار تحریم وزرای اسرائیلی از سوی اتحادیه اروپا خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا اعلام کرد کمک‌های ما مستقیماً به مردم افغانستان می‌رسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات فرانسوی درخواست بنیانگذار تلگرام را برای سفر به آمریکا جهت مذاکره با صندوق‌های سرمایه‌گذاری رد کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است