بین‌الملل 20:47 - 06 اردیبهشت 1404
رسانه آمریکایی آکسیوس نوشت: این واقعیت که طرفین توافق کردند دوباره با یکدیگر ملاقات کنند، نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات است.

آکسیوس: نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات نمایان است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - رسانه آمریکایی آکسیوس نوشت: «مذاکرات روز شنبه در مسقط در حالی برگزار شد که اولین باری بود که طرفین به جزئیات فنی یک توافق هسته‌ای احتمالی به ویژه محدودیت‌هایی که آمریکا می‌خواهد بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال کند و تحریم‌هایی که ایران می‌خواهد ایالات متحده لغو کند، پرداختند.»

این نشریه افزود: «این واقعیت که طرفین توافق کردند دوباره با یکدیگر ملاقات کنند، نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات است.»

 بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان که میانجیگری بین طرفین را بر عهده دارد، گفت که آمریکا و ایران روز شنبه دور سوم مذاکرات هسته‌ای را به پایان رساندند و توافق کردند که دوباره در ۳ مه ملاقات کنند.

دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای با مجله تایم که روز جمعه منتشر شد، گفت که فکر می‌کند "ما می‌توانیم بدون حمله به توافق برسیم. امیدوارم بتوانیم. وی " در پاسخ به این سوال که آیا او آماده دیدار با مقامات ایران است، گفت: "مطمئناً. "

 مذاکرات روز شنبه بین تیم‌های کاری از هر دو طرف و بین استیو ویتکاف، نماینده ارشد کاخ سفید و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران برگزار شد.

وزیر امور خارجه عمان گفت: "مذاکرات امروز ایالات متحده و ایران، آرزوی مشترکی را برای دستیابی به توافقی بر اساس احترام متقابل و تعهدات پایدار مشخص کرد. اصول اصلی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد توجه قرار گرفتند. "

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران،گفت که مذاکرات در «فضایی جدی» برگزار شد.

منبع: آکسیوس


12183892
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس عراق با تاکید بر اینکه بغداد درگیر رویارویی با مقاومت نیست، اعلام کرد روند حصر سلاح در دست دولت از پایان سپتامبر آینده آغاز خواهد شد/
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گاردین گزارش داد نگرانی از جنگ، حملات سایبری و اختلال در سامانه‌های پرداخت باعث شده مردم پول نقد بیشتری در خانه‌های خود نگه دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها اعلام کردند که رئیس جمهور برزیل به ترامپ پیشنهاد برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره اوکراین و ایران را داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ با اعمال تحریم علیه دیوان کیفری بین‌المللی و اعضای آن، تلاش میکند برای جنایاتکاران جنگی مصونیت ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفن ده‌ها مهاجری که سه هفته پیش در جریان هجوم به منطقه سبته جان باختند آغاز شده، در حالی که هویت ۹۵ درصد آن‌ها هنوز مشخص نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۲ کشور عربی و اسلامی امروز حملات رژیم اسرائیل به یک پایگاه هوایی در شمال سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه را محکوم و خواستار اقدام بین‌المللی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آمریکا بیش از ۴ میلیارد دلار به سازمان ملل بدهکار است، دولت ترامپ اعلام کرده قصد دارد بخشی از این بدهی را بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ایتالیا تاکید کرد با وجود نزدیکی با ترامپ در برخی از مسائل، روابط با او آنطور که ملونی فکر می‌کرد، پیش نرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارزار فشار اقتصادی ترامپ علیه ایران، پیش از آنکه تهران را هدف قرار دهد، با افزایش قیمت نفت، نگرانی درباره بدهی آمریکا و تداوم جنگ، به بازارهای این کشور ضربه زده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین اعلام کرد نیرو‌های هوایی چین و امارات رزمایش مشترک «سپر شاهین ۲۰۲۶» را در منطقه سین‌کیانگ برگزار می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است