علمی فناوری 10:00 - 22 اردیبهشت 1404
اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در بخش دختران شهریورماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی برگزار می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - نشست هماهنگی و تبادل نظر در خصوص برگزاری اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با حضور دکتر جهانبخش دانشیان، معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی، دکتر مصطفی زارعی، مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، دکتر مهرداد ساویز، معاون دانشجویی و فرهنگی و علی احسانی مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

در این نشست علی احسانی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از آمادگی این دانشگاه برای برگزاری اولین المپیاد فناورانه دانشجویی در بخش دختران، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: این دانشگاه با برنامه ریزی و ایجاد ۱۰ کمیته پذیرای دانشجویان دختر دانشگاه های سراسر کشور در اولین المپیاد خواهد بود.

به گفته وی در اولین المپیاد فناورانه دانشجویی دختران مسابقات دیجیتال و فیجیتال و بخش رباتیک در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ۷ لیگ به رقابت خواهند پرداخت.

احسانی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این المپیاد با داشتن سالن های ورزشی مجهز و پیشرفته میزبان ۹۵۰ نفر از دانشجویان خواهد بود. 

معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی با تأکید بر لزوم طراحی ساختار و برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه، از دانشگاه‌ها خواست اقدامات اجرایی را به لحظات پایانی موکول نکنند و با بهره‌گیری از ارزیابی مرحله‌به‌مرحله، زمینه مشارکت گسترده‌تر دانشجویان را فراهم سازند.

دکتر جهانبخش دانشیان، در جلسه هماهنگی المپیاد ورزش‌های فناورانه با تأکید بر اهمیت ساختار، برنامه‌ریزی عملیاتی و طراحی شیوه‌نامه‌های استاندارد اظهار کرد: فراتر از نحوه ثبت‌نام و مشارکت دانشجویان، طراحی دقیق برنامه‌های اجرایی باید به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.

دانشیان تأکید کرد: انتظار داریم پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به موقع انجام شود تا دانشگاه‌ها نیز با وضوح کامل وظایف خود را بدانند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی همچنین بر ضرورت مشخص‌شدن سامانه ثبت‌نام و نحوه مشارکت دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: این موارد باید به عنوان بند جداگانه‌ای در دستور کار لحاظ و زودتر تعیین تکلیف شوند.

وی ابراز امیدواری کرد که المپیاد ورزش‌های فناورانه، گامی مؤثر در توسعه ورزش دانشگاهی در دو بخش دختران و پسران باشد و با ایده‌های نو، به تقویت هرچه بیشتر این حوزه منجر شود.

در این نشست دکتر مهدی رسولی، سرپرست مرکز ملی نوآوری و کارآفرینی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در خصوص جزئیات و نحوه برگزاری اولین المپیاد ورزش های فناورانه توضیحات مبسوطی را بیان کرد.

دکتر زارعی، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در این نشست گفت: اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی شهریورماه سالجاری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش دختران و دانشگاه علم و صنعت ایران در بخش پسران برگزار خواهد شد.

در این نشست همچنین دکتر احمدرضا رحیمی کلاریجانی، مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر احمد نیک آبادی، استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر و سایر مسئولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه علم و صنعت حضور داشتند.

منبع: دانشگاه امیرکبیر


12188478
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران گفت: پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران با هدف توسعه‌بوم فناوری به حل چالش‌های کلان می‌پردازد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز با حضور رئیس دانشگاه، استادان و دانشجویان برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسای دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار مشخص شدن جایگاه و رتبه این دانشگاه‌ها در بین دانشگاه‌های جامع شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زولپیدم پارتی صرفاً برای درمان کوتاه‌مدت بی‌خوابی تحت نظر پزشک تجویز می‌شود و در صورت مصرف نادرست، عوارض شدید و حتی تهدیدکننده حیات دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بر اساس آخرین بررسی‌ها از هر ۱۰۰ نمونه بیماری‌های تنفسی حدودا ۴ نفر مبتلا به بیماری کرونا هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از تلاش جدی این مرکز برای تحقق سند راهبردی و رفع مشکلات مردم در حوزه فضای مجازی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: بودجه فعلی این سازمان ۵۰۰ میلیارد تومان است که این میزان برای فعال‌سازی کامل استان‌ها در حوزه نخبگی کافی نیست و برای تحقق اهداف مورد نظر، به بودجه‌ای معادل ۶ همت در سال نیاز دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» براساس توافق‌نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت راه و شهرسازی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای معلمان ساخته خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت میزان موالید در سال گذشته ۷ درصد نسبت به ۱۴۰۲ کاهش داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: این سازمان تا مهر ۱۴۰۴ حدود ۳ هزار مدرسه به دانش آموزان تحویل می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است