ورزشی 18:57 - 07 اردیبهشت 1404
تیم منچستریونایتد موفق شد با گل دقیقه ۹۶ هویلوند از شکست مقابل بورنموث بگریزد.

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم منچستریونایتد در هفته سی و چهارم لیگ برتر انگلیس مهمان بورنموث بود که به تساوی یک بر یک دست یافت.
تک گل دقیقه ۲۳ آنتونیو سیمنیو تا اواخر مسابقه حفظ شد و با وجود ۱۰ نفره شدن بورنموث از دقیقه ۷۰ با اخراج اوانیلسون، شاگردان آموریم تا ثانیههای پایانی موفق به زدن گل نشدند تا اینکه هویلوند در دقیقه ۹۶ گل تساوی را زد.
بورنموث با این تساوی ۵۰ امتیازی شد و در رتبه دهم جدول لیگ جزیره قرار دارد و منچستریونایتد با ۳۹ امتیاز چهاردهم است.
12184192
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار ورزشی
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» سیدبندی فصل بعد لیگ نخبگان آسیا با حضور استقلال در سید یک و تراکتور در سید سه رقابت ها اعلام شد.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس امروز سه شنبه ۳۰ تیر در بازی دوستانه به مصاف خیبر خرم آباد میرود.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» هافبک _ مدافع تیم فوتبال استقلال پیامی در فضای مجازی خطاب به هواداران منتشر کرد.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال ایران کماکان معتقد است در جام جهانی عملکرد قابل توجهی داشته است.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» مهناز ذکایی، ریحانه شیرازی و آتنا لشنی در مسابقات لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت خواهند کرد.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیته ملی المپیک با تمجید از تلاشهای فدراسیون بسکتبال، مسیر پیشرفت بانوان را امیدوارکننده دانست.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فدراسیون بسکتبال با قدردانی از حمایتهای وزارت ورزش، از موفقیتهای اخیر تیمهای ملی خبر داد.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال در روزهای اخیر مورد هجمه سنگینی از منتقدان برای نتایج ضعیف در جام جهانی ۲۰۲۶ است.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال در روزهای اخیر مورد هجمه سنگینی از منتقدان برای نتایج ضعیف در جام جهانی ۲۰۲۶ است.
ورزشی

«باشگاه خبرنگاران» فریبا محمدیان، در مجمع عمومی فدراسیون بسکتبال، ضمن ستایش از شفافیت مدیریتی در این فدراسیون، ورود به حوزه بسکتبال دیجیتال را اقدامی زیربنایی و دارای ظرفیتهای مدالآوری دانست.

