بین‌الملل 00:58 - 05 بهمن 1401

اعتصابات در فرانسه به فرودگاه پاریس کشیده شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اتحادیه‌های کارگری فرانسه اعلام کردند که کارکنان فرودگاه شارل دوگل پاریس در ۳۱ ژانویه در اعتراض به اصلاحات بحث برانگیز دولت برای بازنشستگی دست به اعتصاب خواهند زد.

در همین ارتباط نیز، اتحادیه‌های فرودگاهی در یک نشست عمومی برای حمایت از جنبش اعتراضی سراسری و فراخوان برای اعتصاب گسترده در ۳۱ ژانویه موافقت کردند.

رسانه‌ها افزودند که کارکنان فرودگاه همچنین خواهان دستمزد بالاتر هستند.

سخنگوی اتحادیه‌های کارگری گفت: «باید همه بخش‌های استراتژیک و همه صنایع کلیدی را مسدود کرد تا دولت اصلاحات را کنار بگذارد. ما در فرودگاه‌های فرانسه حدود ۱۰۰ هزار نفر هستیم و قادر به برآورده ساختن مطالباتمان از دولت هستیم.»

همچنین گفته شده که کارگران راه آهن کابلی فرانسه نیز در اوج فعالیت خود در سرما و در پیست‌های اسکی زمستانی به اعتصاب خواهند پیوست. طبق گزارش‌ها، در مجموع ۱۷ هزار نفر در بخش خطوط راه آهن کابلی در فرانسه مشغول بکار هستند.

هفته گذشته نیز، اتحادیه‌های کارگری فرانسه دومین تظاهرات سراسری علیه اصلاحات را در ۳۱ ژانویه اعلام کردند. در ۱۹ ژانویه نیز، بیش از ۲۰۰ تظاهرات در سراسر فرانسه برگزار شد که بزرگترین اعتراضات در پاریس، مارسی، لئون، تولوز، لیل و نانت بود. به گفته اتحادیه‌های کارگری، حدود ۲ میلیون نفر در آن روز در اعتراضات ضد دولتی فرانسه شرکت کردند.

پیشتر در ۱۰ ژانویه امسال یعنی حدود دو هفته پیش، الیزابت بورن، نخست وزیر فرانسه، پیش نویس قانون اصلاح حقوق بازنشستگی را ارائه کرد که براساس آن مشخص شد که دولت قصد دارد آن را در سپتامبر ۲۰۲۳ اجرایی کند. طبق برنامه بورن، دولت فرانسه از سپتامبر سال آتی شروع به افزایش سه ماهه سن بازنشستگی در کشور خواهد کرد و به تدریج سن فعلی بازنشستگی را از ۶۲ سال به ۶۴ سال تا سال ۲۰۳۰ افزایش خواهد داد.


11794799
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در واکنش به شهادت دو فلسطینی در جنین اعلام کرد که حملات صهیونیست‌ها ثابت می‌کند مقاومت مسلحانه تنها پاسخ طبیعی و مشروع به این تجاوزات است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان امروز اعلام کردند که اسرائیل همچنان اشغالگری خود را در داخل خاک لبنان حفظ کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا از ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد آر فورد در دریای کارائیب بازدید کرد، اقدامی که در بحبوحه تنش با ونزوئلا مورد توجه قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اسرائیلی مدعی بازسازی توانمندی حزب‌الله شده و ادعا کردند که صبر رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا در این خصوص رو به اتمام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از ادامه مذاکرات با آمریکا برای نزدیک‌تر کردن مواضع دو طرف خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایلی از رئیس سابق موساد پخش شده که در آن ادعا کرده است که ماموران این سازمان در داخل خاک ایران به جذب نیرو و جمع‌آوری اطلاعات می‌پردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس حزب اصلاحات انگلیس، با استناد به داده‌های جدید، اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۴ شاهد بزرگترین مهاجرت افراد از دهه ۱۹۲۰ بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سیا تایید کرد: مهاجمی که شب گذشته دو عضو گارد ملی آمریکا را مجروح کرده، در گذشته با برخی آژانس‌های آمریکایی همکاری داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان گفت که حذف آفریقای جنوبی از اجلاس گروه ۲۰ به نفع آمریکا نیست و نفوذ واشنگتن را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان، قاطعانه اعلام کرد که وحدت ارضی چین خط قرمز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است