اجتماعی 14:30 - 16 مرداد 1401

محدودیت‌های تردد در بافت تاریخی یزد

به‌گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه ستاد بحران منطقه بافت تاریخی که با حضور نمایندگان شورای اسلامی شهر در منطقه، شهردار یزد، مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری، معاون اداره کل میراث‌فرهنگی، مدیریت بحران شهرداری، مدیر پایگاه قنات زارچ برگزار شد، درباره سامان‌دهی و رفع خطرهای باقی‌مانده ناشی از سیل و محدودیت‌های ترافیکی بافت تاریخی در تاسوعا و عاشورای حسینی بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه مقرر شد با توجه به خطرات احتمالی در مسیر کوچه‌ها ورود وسایل نقلیه و تجهیزات دسته‌های عزاداری در روزهای تاسوعا و عاشورا محدودیت‌های ترافیک با هماهنگی فرمانداری بررسی و در صورت تصویب اعلام شود تا با همکاری ساکنین، معتمدین محل و دسته‌های عزاداری اقدامات لازم صورت گیرد.

همچنین با همکاری پایگاه پژوهشی قنات زارچ، خطرات احتمالی در مسیر قنات‌ها بررسی و نسبت به رفع خطر اقدام شود.

مقرر شد پارکینگ‌های عمومی محدوده بافت تاریخی طی دو روز تاسوعا و عاشورا نسبت به خدمات رسانی اقدام کنند.


11647784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فراجا از شناسایی، دستگیری و استرداد دو تبعه خارجی متهم به قتل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات اوحدی برای خدمت به جامعه ایثارگری ارزشمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز عملیات پوشش کانال انتقال آب در بلوار شهیدان رحیمی این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، معضل بوی نامطبوع این محور شهری برطرف و یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان با ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار محقق شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از دستگیری ۲۳۰ سارق و مالخر در قالب ۵۵ باند و توقیف حساب ۳۰۰ میلیارد تومانی یک باند سرقت منازل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ایران متقاضی فرزندخواندگی ۲۰ برابر تعداد فرزندانی است که داریم و این باعث می‌شود بچه‌ها را به شایسته‌ترین خانواده‌ها بسپاریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت روند اعزام زائران ایرانی به حج تمتع ۱۴۰۵ را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ از طریق سامانه به نشانی My.haj.ir اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از فرصت سه ماهه به خوابگاه‌های دانشگاه‌های شریعتی و شاهد برای ایمن‌سازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورا مجوز واردات موتورسیکلت برقی را به شهرداری نداد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است