لاوروف تلاش‌های روسیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای را تشریح می‌کند

وزیر خارجه روسیه در سفر به تهران، ضمن دیدار با مسعود پزشکیان، درباره اقدامات مسکو برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای و تقویت همکاری‌های راهبردی دو کشور گفت‌و‌گو خواهد کرد.

لاوروف تلاش‌های روسیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای را تشریح می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - خبرگزاری تاس روسیه گزارش داد سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در سفر به ایران اقدامات مسکو برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای ناشی از اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی را تشریح خواهد کرد.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران میزبان این دیپلمات ارشد روس خواهد بود. دو طرف توجه ویژه‌ای به اقدامات عملی برای تقویت مشارکت جامع راهبردی میان تهران و مسکو خواهند داشت.

انتظار می‌رود لاوروف همچنین طرف ایرانی را در جریان نتایج دیدار‌های خود با مقام‌های کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس در منامه قرار دهد.

تداوم بحران منطقه‌ای

درگیری با ایران که به تحریک آمریکا آغاز شده است، نگرانی‌های فزاینده‌ای در سراسر جهان ایجاد کرده؛ به‌ویژه آنکه افزایش سریع قیمت نفت و اختلال در حمل‌ونقل انرژی در پی مشکلات کشتیرانی در تنگه هرمز بر نگرانی‌ها افزوده است.

دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی اعلام کرد این درگیری وارد مرحله‌ای مزمن شده است و «شعله‌ور شدن‌های مکرر درگیری‌های فعال»، مناطق بی‌ثباتی را به شکلی نگران‌کننده به مرز‌های کشور‌های عضو این سازمان نزدیک کرده است.

وی همچنین از حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران که تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند، ابراز نگرانی شدید کرد.

در همین حال، رسانه‌های آمریکایی به نقل از مقام‌های این کشور مدعی شده‌اند که واشنگتن طرح‌هایی برای حمله به زیرساخت‌های انرژی و تأسیسات هسته‌ای ایران با استفاده از قدرتمندترین بمب غیرهسته‌ای خود تهیه کرده است. تهران پیش‌تر اعلام کرده بود هرگونه حمله آمریکا به زیرساخت‌های انرژی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.

تشدید بحران جهانی سوخت

ادامه تقابل میان آمریکا و ایران، بحران جهانی سوخت را تشدید کرده است. با کاهش تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز، یکی از مسیر‌های مهم انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی به بازار‌های جهانی، قیمت سوخت افزایش یافته است.

گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه ابراز امیدواری کرد که عرضه گازوئیل روسیه بر اساس توافق مسکو و واشنگتن بتواند به آرام شدن بازار‌های سوخت و تثبیت قیمت‌ها کمک کند.

با این حال، کارشناسان معتقدند تا زمانی که وضعیت تنگه هرمز حل‌وفصل نشود، بعید است بحران جهانی انرژی کاهش یابد.

در همین حال، سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده  است تنگه هرمز پس از «خروج نیرو‌های آمریکایی از خلیج فارس» به روی کشتیرانی باز خواهد شد.

تداوم بی‌اعتمادی میان طرف‌های درگیر نیز بر پیچیدگی اوضاع افزوده است. کاظم جلالی، سفیر ایران در مسکو پیش‌تر خاطرنشان کرده بود که آمریکا در چندین مورد در میانه مذاکرات به ایران حمله کرده است.

منبع: خبرگزاری تاس

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتراضات گسترده در فرانسه و نگرانی‌ها درباره وضعیت مالی این کشور، هم‌زمان با تشدید تنش‌ها پیرامون اوکراین، ارزش یورو را در برابر ارز‌های مهم جهان کاهش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در پایتخت ژاپن در تظاهراتی در حمایت از مردم فلسطین و در محکومیت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و منطقه غرب آسیا شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا اعلام کرد به دلیل کمبود منابع مالی، شمار دریافت‌کنندگان کمک‌های ماهانه در غزه از ۱.۶ میلیون نفر به ۱.۱ میلیون نفر کاهش می‌یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش پاکستان از کشته شدن چهار شبه‌نظامی و یک سرگرد ارتش در جریان چند عملیات امنیتی در ایالت بلوچستان در جنوب غرب این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد رئیس‌جمهور روسیه با پیشنهاد میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر این کشور برای ایجاد تغییراتی در ترکیب دولت موافقت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد در حملات هوایی به مناطق شمالی نوار غزه، سه فلسطینی از اعضای شاخه نظامی حماس ترور شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا با اشاره به احتمال برگزاری نشست سه‌جانبه ترامپ، پوتین و شی تاکید کرد که روسیه و اوکراین باید بر پایان دادن به جنگ تمرکز کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید ولودیمیر زلنسکی تمایلی به پایان دادن به جنگ با روسیه ندارد و می‌توانست دو سال پیش به توافق بهتری دست یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه استعفای لوران نونز را پس از ناآرامی‌های گسترده اخیر نپذیرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه در سفر به تهران، ضمن دیدار با مسعود پزشکیان، درباره اقدامات مسکو برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای و تقویت همکاری‌های راهبردی دو کشور گفت‌و‌گو خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است