علمی فناوری 16:00 - 06 بهمن 1401
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با صدور بیانیه‌ای هتک حرمت قرآن کریم را محکوم و تأکید کرد: امت اسلام در مقابل دولت‌ها و جریانات انحرافی که قصد اسلام‌هراسی و عادی‌سازی اهانت و توهین به مقدسات مسلمانان را دارند، بایستد.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر: امت اسلام در مقابل اسلام‌هراسی و عادی سازی اهانت به مقدسات مسلمانان بایستد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با صدور بیانیه‌ای هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: امت اسلام در مقابل دولت‌ها و جریانات انحرافی که قصد اسلام‌هراسی و عادی‌سازی اهانت و توهین به مقدسات مسلمانان را دارند، بایستد. این زنجیره پلید که از سلمان رشدی‌ها شروع شده و با حمایت استکبار جهانی سعی در حیات دارد، به قطع در تاریکی مطلق فرو خواهد رفت و اثری از آن نخواهد ماند و نور حق بیش از پیش در جهان گسترش پیدا می‌کند.

 متن کامل بیانیه مذکور به شرح زیر است:

یریدونَ لِیُطفِئوا نورَ اللهِ بِأفواهِهِم و اللهُ مُتِمُّ نورِه وَ لو کَرِهَ الکافِرون

می‏‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا گر چه کافران را ناخوش افتد نور خود را کامل خواهد گردانید

(سوره الصف/ آیه 8)

خداوند وعده داده است که با دهان‌های کوچک خود،‌ حرارت اسلام را نمی‌توانید به سردی مبدل کنید. خداوند نور هدایت را فروزان‌تر می‌تاباند و همچنان که شما ناخوشنودید.

فیلم منتشر شده از آتش زدن قرآن کریم در بین حفاظت پلیس دولت مزدور سوئد، بار دیگر قلب مسلمانان، متدینین و آزاداندیشان جهان را به آتش کشید و بر تنفر خود نسبت به تظاهر، دو رویی و استبداد نوین غرب دوچندان افزود.

 سال‌ها است که بوی تعفن این نسخه نوین زندگی که برای مردم دنیا پیچیده‌اید و روش تبعیض‌آمیز حکومت خود بر جهان، ملت‌ها را کلافه کرده و قلوب پراکنده هم مسلکان خویش را دورتر ساخته و مسلمانان، مستضعفین و آزادگان جهان را نزدیک‌تر و استوارتر از همیشه قرار داده است.

این نور اسلام است که هر روز بیش از پیش فروزان‌تر می‌شود و دل انسان‌های بیشتری را به سوی خود جذب می‌کند.  

اکنون زمان پاسخ ملت‌های مسلمان و دول اسلامی است. سکوت جایز نمی‌باشد و اگر با  دولت‌های خاطی نظیر سوئد‌ برخورد نشود؛ وقاحت آن‌ها دوچندان شده و اقدامات این چنینی در راستای توهین به عقاید یک میلیارد و نیم مسلمان را ادامه خواهند داد. این اقدامات آنان ناشی از ترسی است که از گسترش اسلام پیدا کرده‌اند. این معرکه مشخص خواهد کرد که کدام دولت‌ها برعقاید خویش استوارند.

قلم برای کشورهای مرتجع اسلامی جز به عتاب نمی‌رود، آن زمانی که استسقای قدرت و ثروت، آرمان قدس را از شما گرفت و حضور رژیم اسراییل را امنیت‌آفرین منطقه نامید؛ باید فاتحه غیرت این کشورهای الیگارش را می‌خواندیم. پادشاهانی که صدای بلند ملت خویش برای عدم سازش با رژیم آپارتاید صیهونیستی را نشنیده‌اند و سال‌ها است از پروژه‌های اسلام‌هراسانه غرب مانند داعش به خاطر منافع شخصی و آرزوهای دست نیافتنی خود، حمایت می‌کنند، در مقابل تعرض به کتاب اسلام نیز بی‌تفاوت می‌شوند. امت اسلام بار دیگر پشتوانه‌های حقیقی خود را خواهد شناخت و حاکمان نامشروع را با فریاد اعتراض خود، رسوا خواهد کرد. 

به مدد الهی، خداوند تلاش‌های مذبوحانه شما برای ایجاد فضای تنفر و ترس از اسلام را گمراه می‌کند و بار دیگر اراده خود را حاکم می‌کند و اسلام بیش از گذشته بر دل جوانان این کشورها نفوذ خواهد کرد و آنچه را از آن هراس دارند‌، در مقابل چشمان خود خواهند دید. تاریخ مملو است از عبرت و چه کم‌اند عبرت‌گیرندگان. ظالمان همیشه قوانین قرآن را محدودکننده خود می‌دیدند و راهی جز مقابله با آن نمی‌یافتند و گورهای تنگ آنان شهادت بر شکستشان در طول تاریخ خواهند داد. روی صحبت با سردمداران این جریان است، کسانی که در نشریه‌های خود مقدسات مسلمانان را به تمسخر می‌گیرند و حال آنکه اگر از ظلم صیهونیست‌ها بر ملت مظلوم فلسطین بنویسی، شما را آتش‌افروز می‌خوانند.

کسانی که در کل جهان ادعای حقوق بشر سر می‌دهند ولی تحمل گسترش صدای صلح‌طلبانه اسلام را ندارند؛ همان کسانی هستند که سال‌هاست از هیچ جنگ و خون ریزی چشم پوشی نکردند و برای کسب منافع دنیوی خویش هیچ ابایی از ظلم کردن؛ ندارند.

در پایان متذکر می‌شویم که باید امت اسلام در مقابل دولت‌ها و جریانات انحرافی که قصد اسلام‌هراسی و عادی‌سازی اهانت و توهین به مقدسات مسلمانان را دارند، بایستد. این زنجیره پلید که از سلمان رشدی‌ها شروع شده و با حمایت اسکتبار جهانی سعی در حیات دارد، به قطع در تاریکی مطلق فرو خواهد رفت و اثری از آن نخواهد ماند و نور حق بیش از پیش در جهان گسترش پیدا می‌کند.

والله غالبٌ علی أمرِهِ

پایان پیام/


11796335
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف کشور و ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های آنان؛ پیگیری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآنی برای خانواده‌ها با استفاده از ظرفیت عظیم انجمن اولیاء و مربیان تشکیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش کشور گفت: در نوبت دوم آزمون سراسری بیش از ۸۲۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پزشک متخصص هشدار داده که کار کردن طولانی مدت با رایانه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات عضلانی اسکلتی در فرد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید می‌گوید لوبیا می‌تواند برای سلامتی، یک جادویی خالص باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص قلب کودکان و نوزادان، با اشاره به اهمیت بررسی سلامت قلب نوزادان در ساعات اولیه پس از تولد، گفت: جریان خون در قلب و ریه‌های جنین به طور کامل با یک نوزاد تازه متولدشده متفاوت است و اگر تغییرات مورد انتظار پس از تولد در عملکرد قلبی به...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر با کمردرد دست و پنجه نرم می‌کنید، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که باید کفش‌های پیاده‌روی خود را بپوشید و پیاده روی را شروع کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دورانی که رقابت در کنکور به اوج رسیده، بسیاری از داوطلبان درگیر اضطراب و مشکلات تمرکز هستند. حالا پژوهشی جدید نشان می‌دهد که یکی از روش‌های کمتر شناخته‌شده می‌تواند به بهبود تمرکز ذهنی و عملکرد مغز این افراد کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» براساس تحقیقات جدید، مدیریت انرژی به جای مدیریت زمان می‌تواند کلید موفقیت تحصیلی نوجوانان باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، با صدور حکمی «علی خورسندی» را به عنوان رئیس دبیرخانه «نشان مسئولیت اجتماعی آموزش عالی» و «کارگروه رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در زمینه مسئولیت اجتماعی» منصوب کرد؛ این اقدام گامی تازه برای بازتعریف نقش دانشگاه‌ها در جامعه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با تاکید بر اینکه ۴۷ روز کاری تا آغاز مهرماه بیشتر باقی نمانده، گفت: باید با سرعت بیشتری به فعالیت‌های خود سروسامان دهیم تا بتوانیم مهری باشکوه و عزتمند را برای دانش آموزان رقم بزنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است