فرهنگی‌هنری 16:15 - 17 شهریور 1403
مردم می‌توانند با مراجعه به مصلی امام خمینی (ره) از امروز تا ۳۱ شهریور نوشت‌افزار، لوازم‌تحریر، کیف، کفش و ... خریداری کنند.

از خرید لوازم‌تحریر ایرانی تا پوشاک و کیف در مصلی امام خمینی (ره)

آیین رونمایی از دهمین نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی «ایران‌نوشت» که به مناسبت نزدیک بودن به ایام مهر به عرضه نوشت‌افزار، لوازم‌تحریر، کیف، کفش، کوله پشتی، مواد غذایی، پوشاک و سوغات استان‌ها می‌پردازد، در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گفته محمد یقینی مدیرعامل دهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت»، بیش از ۱۰۰ برند ایرانی در این نمایشگاه حضور دارند. با استقبال روز افزون مردم لازم بود در مکان ملی‌تر در خدمت مردم باشیم. در نمایشگاه «ایران‌نوشت» شاهد مانور تیم ملی نوشت‌افزار هستیم.

محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با بیان اینکه نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی از ۱۰ سال پیش با همت مقام معظم رهبری شکل گرفت، افزود: مقام معظم رهبری در پیام اولشان فرمودند که جمعی از جوانان همت کردند، مسئولان کمک کنند کار جلو برود. ایشان در دو سال اخیر دو پیام دیگر داشتند. پیام آخرشان این بود: «با سلام ره‌آورد تلاش و همت شما در تهیه‌ی نوشت‌افزار ایرانی، بار دیگر موجب خرسندی و سپاس از دست‌اندرکاران شد. راه مبارکی است، با قوت ادامه دهید، با توفیق الهی».

برادران ادامه داد: تجلی «جهش تولید با مشارکت مردم» در صنعت نوشت‌افزار ایرانی محسوس است. هم تولیدکنندگان و هم توزیع‌کنندگان پذیرفتند بجای کالا‌های قاچاق و وارداتی با کیفیت پایین، کالای ایرانی با کیفیت را تولید کنند. بیشترین اقبال در مقطع دانش‌آموزان متوسطه به تصویر شهید حاج قاسم سلیمانی تعلق داشت. در سال‌های اخیر تعداد زیادی از دانش‌آموزان ترجیح دادند کتاب و دفترچه‌هایشان مزین به تصویر حاج قاسم باشد. از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای نونهالان المان‌سازی صورت گرفته است.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اعلام این خبر که ما در شورای فرهنگ عمومی مصوب کردیم روز ۲۵ آبان به عنوان روز صنعت نوشت‌افزار نام‌گذاری شود، که در تقویم رسمی کشور درج می‌شود، افزود: با توجه به ابلاغ برنامه هفتم توسعه علاوه‌بر عرضه محصولاتی نظیر مداد، خودکار، دفترچه، پاک کن، مداد تراش، در سایر محصولاتی که هنوز عقب هستیم، به خودکفایی کامل خواهیم رسید.

به گفته وی، تنوع محصولات نوشت‌افزار بالا رفته است، که می‌توان به خودکار‌های آنتی باکتریال، محصولات دانش بنیان و ... اشاره کرد. ما در حوزه صادرات هم رشد ۳۸ درصدی را نسبت به سال قبل تجربه کردیم. امسال برای دومین سال پیاپی با تاکید شهید آیت‌الله رئیسی کتاب درسی با کاغذ داخلی تامین می‌شود. 

محمدحسین قمری، مدیرکل دفتر خدمات عمومی وزارت صمت گفت: خواستار تولیدکنندگان در این است که بتوانند در قالب قانون و اتحادیه کشوری مطالبات خود را از مسیر قانون از نهاد‌های مختلف پیگیری کنند.

در انتهای مراسم از محصولات جدید ایرانی با تصاویر دختر کاپشن صورتی رونمایی شد. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12090394
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش زنده شبکه اینترنشنال توسط یک گروه هکری هک شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه عکس ۱۲ روز ایران امروز ۲۴ شهریور ماه در موسسه فرهنگی هنری صبا افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در پیامی درگذشت سیروس پرهام، پژوهشگر برجسته فرش ایران و پیشکسوت نقد ادبی و ویراستاری را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سیروس پرهام، منتقد ادبی به شیوه غربی و نیز از نخستین ویراستاران کشورمان ساعتی پیش بر اثر کهولت سن درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با صدور حکمی، مجاهد بنی‌عامریان را به سمت مدیرکل صداوسیمای استان کردستان منصوب کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آریا طاهری تهیه‌کننده مسابقه سرنخ، مجید واشقانی را به عنوان مجری سری جدید این برنامه معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت هزار و پانصدمین سالگرد میلاد پیامبر اکرم (ص) بخش ویژه معارف نبوی به چهل‌وسومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران افزوده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم امید جوان ۲۵ شهریور ماه از مقابل تالار وحدت به سمت بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده سریال «بادار» درباره ایده ساخت این قصه و چرایی انتخاب استان سیستان و بلوچستان به‌عنوان جغرافیای مرکزی داستان عنوان کرد: فکر و طرح اولیه «بادار» متعلق به نویسنده سریال است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کره‌ای «افسر کمربند مشکی» با بازی کیم وو-بین، مخاطب را به دنیای هیجان‌انگیز اکشن و کمدی می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است