ورزشی 14:16 - 15 مرداد 1403
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: هزینه شباب الاهلی برای خرید سردار آزمون برابر با کل بودجه یک باشگاه در ایران است.

مواریس: هزینه خرید آزمون به اندازه کل بودجه یک باشگاه در ایران است

ژوزه مورایس سرمربی تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پیش از دیدار با شباب الاهلی امارات اظهار داشت: خوشحالم که اصحاب رسانه زیادی را می‌بینیم و این نشان می‌دهد بازی مهمی است و روز خوبی برای فوتبال خواهد بود.

او افزود: با توجه به شرایط موجود واقعا چیز زیادی در مورد شباب الاهلی نمی‌دانیم، اطلاعات زیادی نداریم، فقط می‌دانیم سردار به این تیم اضافه شده است، پس تمام تمرکز ما باید بر روی تیم خود باشد، کنجکاوانه می‌گویم با توجه به قوانین فوتبال ایران، هزینه شباب الاهلی برای خرید سردار آزمون برابر با کل بودجه یک باشگاه در ایران است.

مورایس تصریح کرد: اما کیفیت بازیکنان فوتبال ایران نیز بالاست و ما باید به این ارزش‌ها احترام بذاریم؛ از خیلی سال‌های دور سوسا، سرمربی شباب الاهلی را می‌شناسم و ارتباط صمیمانه‌ای با او دارم، بازیکن جوانی بود و من در لیسبون بازیکن اتلتیک بودم، او بازیکن بنفیکا بود و ما در مسابقات داخلی مقابل هم بازی کردیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: ۲ سال بعد مریی پایه‌های بنفیکا شدم و او همچنان بازی می‌کرد، او مربی است که واقعا برایش آروزی موفقیت دارم و این آشنایی باعث می‌شود نمک بازی بیشتر شود.

وی ادامه داد: از هواداران واقعا ممنونم و قرار است یک بازی خوب دیگر در نقش جهان انجام دهیم، برای AFC آرزوی موفقیت در برگزاری این مسابقات را دارم، امیدوارم بازی خوبی باشد و داور نشان دهد می‌تواند یک بازی خوب را قضاوت کند.

مورایس با اشاره به شناختش نسبت به داوران کره جنوبی، خاطرنشان کرد: دوست داشتم در این بازی VAR داشته باشیم، ورزشگاه شرایط مناسب را داشت، اما این که چرا اجازه استفاده از VAR وجود ندارد را نمی‌دانم.

سرمربی سپاهان گفت: از نظر ارزش‌ها هر چیزی که بتواند به وجود عدالت کمک کند مهم است، قرار است به چیز‌هایی که با چشم خود می‌بینیم اعتماد کنیم و باید دید چه اتفاقاتی در بازی فردا رخ خواهد داد.

او در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه آیا فردا نتیجه عادلانه‌ای در زمین رقم می‌خورد، ادامه داد: می‌خواهم باور کنم هر موسسه‌ای عدالت را برقرار می‌کند و چیزی نیست که بخواهم برای آن بجنگم؛ عدالت یعنی احترام گذاشتن و خیلی خوب است که به همه یکسان نگاه کنیم و شرایط برای همه به یک شکل باشد.

مورایس با اشاره به حضور سردار آزمون در تیم حریف گفت: ما آماده‌ایم در مقابل ۱۱ نفر بازی کنیم و تفاوتی ندارد این نفرات چه اشخاصی باشند، اگر آزمون بازی کند این شانس برای ما وجود دارد چون شناخت بیشتری نسبت به تیم حریف خواهیم داشت.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: مربی مثبتی هستم و در مورد ضعف‌ها فکر نمی‌کنم، به عنوان یک انسان کامل نیستیم و هر روز می‌توانیم بهتر شویم، بازیکنان جدید برای بهتر شدن تیم آمدند و ما هم کمک می‌کنیم تا هر روز بهتر شوند؛ زمان کوتاهی داشتیم، اما سعی کردیم به بهترین شکل برای فصل جدید آماده شویم.

او همچنین عنوان داشت: موافقم که تجربه بیشتری با سپاهان دارم، اما این چیزی نیست که بازی را ساده‌تر یا سخت‌تر کند، شباب الاهلی تیم سرسختی است و بستگی به خودمان دارد که فردا چه نمایشی ارائه خواهیم داد.

مورایس در پایان خاطرنشان کرد: این مسابقات برای باشگاه و کشور مهم است، امیدوارم هواداران قدرت خود را نشان دهند و شهر تاریخی اصفهان را به همه نشان دهیم و متحد باشیم.


12080005
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران»  تیم ملی هاکی روی یخ کشورمان در چهارمین بازی خود در جام جهانی دیویژن ۴ ارمنستان به مصاف تیم میزبان رفت و مغلوب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین تمرین سرخپوشان پیش از دیدار با سپاهان امروز در زمین شماره ۳ آزادی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب ۳ بازیکن خود به مصاف تیم فوتبال سپاهان در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سامیا شه پری به مقام سوم ۳۰۰۰ متر مسابقات قهرمانی آسیا دست یافت و رکوردشکنی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک پرسپولیس می‌گوید که از بانوان عزیز خواهش می‌کنم که خیلی پرشورتر در این بازی حضور پیدا کنند و خیلی به حمایتشان نیاز داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال زنان ایران با قهرمانی تاریخی در مسابقات غرب آسیا، جواز حضور در دیویژن B کاپ آسیا را کسب کرد.
ورزشی
«خبرگزاری تسنیم» امین قربانی پس از برکناری به عنوان مربی اختصاصی کاپیتان تیم ملی سابر سکوتش را شکست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال ایران با سه دیدار در شهر‌های مختلف ادامه پیدا کرد که در مهم‌ترین دیدار نساجی برابر خیبر در خرم‌آباد شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که فردا ۳ امتیاز بازی با سپاهان را می‌خواهیم تا این تیم را در جدول، پایین خودمان بیاوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات انتخابی تیم ملی اسکیت سرعت در بخش آقایان و بانوان با شناخت نفرات برتر به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است