بین‌الملل 19:50 - 30 دی 1400

بلینکن: روسیه در صورت حمله به اوکراین، منتظر پاسخ شدید ما باشد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا امروز پنجشنبه هشدار داد در صورتی که روسیه اقدام به اعزام نظامیان خود به اوکراین نماید، پاسخی سریع و شدید از آمریکا و متحدانش دریافت خواهد کرد.

بلینکن در کنفرانسی خبری با همتای آلمانی خود در این باره به خبرنگاران گفت: اگر نیروهای نظامی روسیه در سراسر مرز اوکراین حرکت کنند و اقدامات تجاوزکارانه جدیدی برضد اوکراین انجام دهند، با واکنش سریع، متحد و شدید آمریکا و متحدان و شرکای ما مواجه خواهند شد.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که ایالات متحده و شرکای آن در مواجهه با اقدامات مسکو متحد هستند و تاکید کرد که دیپلمات‌های آمریکایی در هفته‌های اخیر بیش از ۱۰۰ جلسه با متحدان واشنگتن برگزار کرده‌اند «تا اطمینان حاصل کنند که وقتی صحبت از روسیه می شود ما با یکدیگر هم صدا هستیم و یک صدا عمل می‌کنیم».

وی ادامه داد: این اتحاد به ما قدرت می‌دهد، قدرتی که می‌توانم بگویم که روسیه با آن برابری نمی‌ کند و نمی‌تواند که برابری کند. به همین دلیل است که ما در وهله اول اتحادها و مشارکت های داوطلبانه ایجاد می کنیم و همچنین به همین دلیل است که روسیه بی پروا به دنبال ایجاد تفرقه بین ماست.

همچنین «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا خط لوله «نورد استریم-۲» که برای انتقال گاز طبیعی از روسیه به آلمان ساخته شده است، مشمول تحریم‌های غرب برضد مسکو می‌شود یا خیر، گفت: در صورت تشدید بیشتر تنش ها، همه اقدامات در مورد این موضوع مطرح خواهد بود.

پیشتر «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز در توضیحاتی درباره اظهارات مبهم «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره درباره عواقب اقدام مسکو برضد کی یف، گفته بود: اگر نیروهای نظامی روسیه از مرز اوکراین عبور کنند، این مسئله یک تهاجم مجدد است و با واکنش سریع، شدید و متحد ایالات متحده و متحدان ما مواجه خواهد شد.

ساکی در ادامه افزود اما حملات سایبری و تاکتیک‌های شبه‌ نظامی روسیه با پاسخی قاطع، متقابل و متحد مواجه خواهد شد.

اظهارات فوق در حالی بیان می شود که «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز پنجشنبه در نشستی مطبوعاتی اعلام کرد که انتقال تسلیحات به اوکراین نشان دهنده آمادگی غرب برای تحریکات است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین در ادامه با اشاره به اتهامات واشنگتن برضد مسکو گفت که ادعای ایالات متحده مبنی بر آماده شدن روسیه برای حمله به اوکراین مسئله ای است که آنها برای ایجاد زمینه تحریکات نظامی گسترده خود نیاز دارند.


11419195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فشار آمریکا برای امتیازدهی اوکراین در مذاکرات، اتحادیه اروپا در اقدامی نمادین بلوکه‌سازی اموال روسیه را از حالت ۶ ماهه به دائمی تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ را تصویب کرد که شامل حمایت قابل توجهی از رژیم اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور روسیه و عراق ضمن دیدار در ترکمنستان بر گسترش روابط دوجانبه میان مسکو و بغداد تاکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام فرانسوی اعلام کرد آمریکا، اروپا و اوکراین به دنبال ایجاد موضعی مشترک‌اند تا مذاکرات را بر اساس آن پیش ببرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنسول اسرائیل در نیویورک تاکید کرد که ترکیه دشمن این رژیم است و نباید گذاشت یک سرباز ترکیه‌ای در غزه پیاده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد تایلند و کامبوج توافق کرده‌اند پس از شش روز، به درگیری خود پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مذاکره‌کننده اوکراینی تاکید کرد که این هیئت با مشاوران امنیت ملی اوکراین، آمریکا و کشور‌های اروپایی دیدار و گفت‌و‌گو داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۸ کشور با صدور بیانیه‌ای مشترک، حمله رژیم صهیونیستی به مقر آنروا در بیت‌المقدس شرقی را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس از جهان خواست تا جلوی رفتار استعمارگرانه رژیم اسرائیل در قبال کرانه باختری و زمین‌های فلسطینی را بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود تکذیب دفتر نتانیاهو، رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند او قرار است به زودی برای انعقاد یک قرارداد گازی به مصر سفر و با السیسی دیدار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است