علمی فناوری 14:12 - 20 اردیبهشت 1404
فناوران یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به طراحی و تولید دستگاه الکتروشوک خودکار برای احیای بیماران مبتلا به ایست قلبی در خارج از محیط‌های درمانی شدند.

تولید دستگاه الکتروشوک خودکار برای احیای بیماران قلبی در خارج از محیط‌های درمانی

باشگاه خبرنگاران جوان - دستگاه الکتروشوک خودکار طراحی‌شده توسط شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با ترکیب فناوری پیشرفته و کاربری آسان، می‌تواند در کاهش مرگ‌ومیر ناشی از ایست قلبی مؤثر باشد.

این دستگاه خودکار که به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است، با بهره‌گیری از فناوری پیشرفته، قادر است ریتم سیگنال (ECG) نوار قلب فردی را که دچار ایست ناگهانی قلبی شده است، دریافت و از طریق الگوریتم‌های هوشمند تشخیص الگو، اقدام به شناسایی و طبقه‌بندی آن ریتم کند. چنانچه دستگاه تشخیص دهد که ریتم مشاهده‌شده از نوع فیبریلاسیون بطنی (Ventricular Fibrilation) یا تاکی‌کاردی بطنی (Ventricular Tachycardia) است، اقدام به اعمال شوک الکتریکی می‌کند.

یکی از مزیت‌های اصلی دستگاه این است که می‌تواند انرژی اعمالی را بر اساس امپدانس بدن تنظیم کند تا در حالات مختلف، انرژی متناسب جهت احیای قلبی به بیمار منتقل شود. منبع تغذیه اصلی دستگاه، یک باتری است که توسط شرکت فناور در دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ عرضه می‌شود و قادر است حداقل ۱۵۰ شوک با حداکثر انرژی (۲۰۰ ژول) به بیمار اعمال کند.

این محصول دانش‌بنیان، همچنین دارای راهنمای صوتی و تصویری است و برای استفاده توسط افراد غیرمتخصص طراحی شده است. افزون بر این، با وجود استاندارد‌ها و کیفیت قابل رقابت، قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه همانند خارجی دارد.

گفتنی است این محصول در نمایشگاه پژوهش ۱۴۰۱ رونمایی شد و به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است.

منبع: دانشگاه تهران


12187919
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت نام در بیست و هفتمین دوره جشنواره جوان خوارزمی، رویداد بزرگ علمی و پژوهشی ویژه جوانان کشور، آغاز شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد ملی علم با همکاری ستاد‌های توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری، برای رساله‌های دکتری و پژوهش‌های پسادکتری که در راستای اولویت‌های اعلامی این ستاد‌ها تعریف شده، حمایت‌های هدفمند در نظر گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با آغاز فصل رویش قارچ‌های خودرو، مسمومیت ناشی از مصرف این قارچ‌ها در کشور رشد نگران‌کننده‌ای داشته و تنها در کمتر از دو ماه، ۱۴۳ مورد مسمومیت و یک مورد فوتی ثبت شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام و شرکت در جشنواره سرآمد تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه تمدید شد و متقاضیان می‌توانند در زمان اعلام شده با مراجعه به سامانه سجاد نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، با صدور بخشنامه‌ای، دستورالعمل اجرایی هفته ملی جمعیت سال ۱۴۰۴ را به دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فناوران یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به طراحی و تولید دستگاه الکتروشوک خودکار برای احیای بیماران مبتلا به ایست قلبی در خارج از محیط‌های درمانی شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رییس جمهور با بیان اینکه محدودیت، هرگز مانعی برای نخبگی نخواهد بود، گفت: در این راستا در بنیاد ملی نخبگان رویکرد این است که نخبگی مرز ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به وجود حدود ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساخته گفت: برای رفع این کمبود‌ها حداقل به ۱۵ همت اعتبار نیاز داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به زائران خانه خدا توصیه کرد: در ایام حج از نوشیدن آب کافی غافل نشوید و از مصرف غذا‌های سرخ‌کرده، پرادویه و گوشت‌های فرآوری‌شده پرهیز کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس انستیتو پاستور ایران، در راستای افزایش تأثیرگذاری ملی و بین‌المللی انستیتو پاستور ایران، از صادرات بیش از ۷۰۰ هزار دوز واکسن ب‌ث‌ژ (BCG) به کشور ونزوئلا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است