اجتماعی 00:15 - 27 مرداد 1401
پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش حواسشان به تلفن همراه خود باشد که قرار است از این طریق برای گزینش مطلع شوند.

پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش حواسشان به تلفن همراه‌شان باشد!

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، بالاخره نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش از طریق سازمان سنجش اعلام شد. اما پذیرفته‌شدگان برای تدریس در مدارس و اشتغال در آموزش و پرورش باید مرحله گزینش و دوره آموزشی را هم طی کنند.

 آموزش و پرورش شهر تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که پیرو اطلاعیه قبلی به اطلاع پذیرفته شدگان یک برابر ظرفیت آزمون استخدامی پیمانی 1400 می‌رساند بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، مرحله اول فرایند بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از روز چهارشنبه مورخ 1401.5.26 آغاز و زمان و مکان دقیق مصاحبه عمومی گزینش از طریق ارسال پیامک با شماره 30001100000002 به تلفن همراه پذیرفته شدگان ارسال خواهد شد.

لذا ضروری است نسبت به مراجعه در موعد مقرر در پیامک اقدام و از مراجعه حضوری تا قبل از دریافت پیامک از طرف هسته گزینش خودداری کنید.

انتهای پیام/


11658245
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر همزمان با صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در استان‌های شمالی، از آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی و عملیاتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف یکدستگاه خودوری لوکس قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف ۲۴۱ دستگاه جرثقیل و گیربکس خارجی قاچاق به ارزش ۹۵ میلیارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم خودرو حین انجام سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: شهریورماه با اختصاص ۳۵ درصد از سهم کل سفر‌های تابستانی، بیشترین نرخ سفر‌های جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۸ در وضعیت زرد و قابل قبول قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است