۶۵۸ هزار مخاطب و فروش ۸۳ میلیاردی سینما با پیشتازی بورسیه

سینمای ایران در حالی سی و سومین هفته از سال جاری را سپری کرد که علاوه بر میزبانی از ۶۵۸ هزار مخاطب و فروش ۸۳ میلیاردی، پس از هفت هفته صدرنشینی «خانوم والده»، فیلم «بورسیه» در صدر فهرست پرمخاطب‌ترین فیلم قرار گرفت.

۶۵۸ هزار مخاطب و فروش ۸۳ میلیاردی سینما با پیشتازی بورسیه

باشگاه خبرنگاران جوان - سی‌و‌سومین هفته از سال جاری در بازه شنبه ۹ آبان الی پایان روز جمعه ۱۵ آبان در حالی سپری شد که سینمای ایران با استقبال ۶۵۸ هزار و ۶۲۲ مخاطب به فروشی معادل ۸۳ میلیارد و ۶۶۷ میلیون تومان دست پیدا کرد و فیلم «بورسیه» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد با ۳۰۲ هزار و ۶۵۶ مخاطب و پردیس سینمایی کورش با میزبانی از ۲۷ هزار و ۱۲۴ مخاطب در صدر فهرست پرمخاطب‌ترین فیلم و پردیس سینمایی طی هفته گذشته قرار گرفتند.

مطابق با آمار ثبت‌شده در سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) پس از پردیس سینمایی کورش با ۲۷ هزار و ۱۲۴ مخاطب و رشد ۱۳ درصدی نسبت به هفته گذشته، پردیس سینمایی ایران‌مال با ۲۱ هزار و ۸۴۸ مخاطب و رشد ۲۲ درصدی مخاطب، پردیس سینمایی هدیش با ۱۲ هزار و ۹۶۱ مخاطب و رشد ۳۰ درصدی، پردیس سینمایی هنرشهر آفتاب شیراز با ۱۲ هزار و ۹۶۰ مخاطب و رشد ۴۴ درصدی مخاطب و پردیس سینمایی آزادی با ۱۲ هزار و ۷۷۵ مخاطب و رشد ۱۸ درصدی مخاطب در رتبه‌های بعدی پرمخاطب‌ترین پردیس‌های سینمایی در هفته گذشته قرار گرفتند.

همچنین فیلم سینمایی «بورسیه» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد با ۳۰۲ هزار و ۶۵۶ مخاطب، فیلم سینمایی «خانوم والده» با ۱۳۹ هزار و ۵۵۶ مخاطب، انیمیشن «سفینه نجات» به کارگردانی هادی محمدیان با ۶۱ هزار و ۶۶۸ مخاطب، فیلم سینمایی «بی‌دار» به کارگردانی حسین امیری‌دوماری با ۴۴ هزار و ۷۰۰ مخاطب و فیلم سینمایی «بامبولک ۲» به کارگردانی محمد‌متین اوجانی با ۲۸ هزار و ۹۶۸ مخاطب به‌عنوان پنج فیلم پرمخاطب در هفته سی‌وسوم معرفی شدند.

منبع: روابط عمومی موسسه سینماشهر

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «رویای نیمه‌شب» به کارگردانی حسن آخوندپور و تهیه‌کنندگی سعید سعدی، از یکشنبه ۱۷ آبان ماه از شبکه تماشا پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمای ایران در حالی سی و سومین هفته از سال جاری را سپری کرد که علاوه بر میزبانی از ۶۵۸ هزار مخاطب و فروش ۸۳ میلیاردی، پس از هفت هفته صدرنشینی «خانوم والده»، فیلم «بورسیه» در صدر فهرست پرمخاطب‌ترین فیلم قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سخنزانان در نشست خبری دومین دوره جایزه جهانی شهید صدر بر ضرورت کشف و عرضه بین‌المللی نظریه‌های اسلامی تأکید کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با پایان دوبله انیمیشن سینمایی «ماهی اخمو» محصول سال ۲۰۲۵ آمریکا و استرالیا در گونه انیمیشن و ماجراجویی، این فیلم از شبکه تهران سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تشریح جزئیات دومین دوره جایزه جهانی شهید صدر، از افزوده‌شدن بخش ویژه آرا و نظریات نوآورانه رهبر شهید و مشارکت حوزه‌های علمیه و اندیشمندانی از چند کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده سریال پرمخاطب «خانه به دوش» از راز موفقیت سریال‌های قدیمی سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در سریال تاریخی «حماسه زاگرس»، هومن برق‌نورد با ایفای نقش «کیومرث» در کنار جمعی از بازیگران شناخته‌شده، روایتی از مبارزات شیرعلی‌مردان بختیاری و حوادث تاریخی منطقه زاگرس را به تصویر می‌کشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از تغییر محل برگزاری فینال چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از زاهدان به قم خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «محمدباقر اعلمی» شب گذشته از نوزدهمین جشنواره فیلم مقاومت در پردیس ملت بازدید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به بررسی ریشه‌های تاریخی تقابل آمریکا با ملت ایران پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است