فرهنگی‌هنری 00:49 - 01 مرداد 1400
بخش ویژه زنان سینمای ایران در شصت و دومین جشنواره پراد در کشور فرانسه، برندگان را معرفی کرد.

رقابت زنان ایرانی در جشنواره سینمائی فرانسه برندگانش را شناخت

به گزارش ایسنا، جشنواره سینمائی پراد- فرانسه، از امسال بخش مسابقه ای ایجاد کرده که قراراست هرساله برنامه‌ای ویژه زنان کشورهای گوناگون در  آن گنجانده شود و اولین دوره این برنامه را به سینمای ایران اختصاص داده شد که شامل بخش مسابقه ای کوتاه می باشد.

با پایان این رویداد سینمایی، برندگان این بخش نیز معرفی شدند و دیپلم ویژه هییت داوران به فیلم «زرد خالدار» ساخته باران سرمد،  جایزه دوم به فیلم «فلاشر» ساخته پانته آ مهدی نیا ( ۵۰۰ یورو) و جایزه اول به فیلم «به هیچکس نگو» به کارگردانی سحرستوده (۸۰۰ یورو) رسید.

هیات داوران این بخش را «کریستین امه» (رییس سرویس پرس جشنواره کن و همچنین مدیر جدید میراث ملی جشنواره کن برای هفتادو پنجمین جشنواره کن ۲۰۲۲ )، «استفان گوده» (استاد دانشگاه سورین درشته سینما، ومنتقد مجله ماهنامه پزیتیف و مدیر سینماهای هنروتجربه پاریس) و  «لویز فویه» (مسول دپارتمان سناریو خوانی کمپانی معتبر وایلد بانچ) تشکیل می دادند.  

«شیله» (مرجان صفا بخش)، «بهار» (فائزه کریم پور)،   «برزخ» (قصیده گلمکانی)، «گاو آمریکایی» (آسمان توسی) و «نمایش» (بهنازاسکندرنژاد) دیگر فیلم های حاضر در این بخش ویژه زنان سینمای ایران در جشنواره پراد بودند.

جدا از فیلمهای کوتاه در بخش اختصاص داده شده به فیلمسازان زن ایران همچنین چهار فیلم بلند «قصه ها» (رخشان بنی اعتماد)، «روزیکه زن شدم» (مرضیه مشکینی)، «فی فی از خوشحالی زوزه میکشد» (میترا فراهانی) و «پسر» (نوشین معراجی) در این رویداد سینمایی به نمایش گذاشته شدند.  

همچنین فیلم «دَه» ساخته عباس کیارستمی درباره زنان ایران در روز پایانی جشنواره به روی پرده رفت.  

شصت و دومین جشنواره فیلم پراد فرانسه جشنواره از ۱۷ تا ۲۳ جولای (۲۶ تیر تا اول مرداد) برگزار شد.  

انتهای پیام 


11157965
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش به مناسبت سالگرد شهادت فرمانده دلیر و رهبر حماس یحیی سنوار، فیلم «هیام» به کارگردانی محمد درمنش را پخش خواهد کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر از فرداشب ۲۵ مهرماه روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کوروش پارسانژاد در آیین رونمایی از فونت یحیی سنوار گفت: این فونت مفهوم جمله «حروفی که می‌جنگند» را تداعی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سعدی خبر داد که فاز دوم سریال «سرباز کوچک امام» که مربوط به جنگ است، به تازگی شروع شده و این سریال تا پنج فاز ادامه خواهد داشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بدرقه پیکر ناصر تقوایی در خانه سینما در حالی برگزار شد که حاضران به توصیه همسر ناصر تقوایی و به احترام خالق ناخدا خورشید در مراسم بدرقه سفید پوشیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «پسر منو ندیدین؟»، «صلح با زندگی»، «خرس در کوهستان»، «باسکار خوش شانس» و «فلورا و سنجاب» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از شبکه‌های تلویزیون تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به بخش مسابقه بین‌الملل چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در چهار بخش «داستانی»، «مستند»، «تجربی» و «انیمیشن» اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بدرقه پیکر استاد سعید مظفری، روز جمعه ۲۵ مهر ماه برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روز جمعه ۲۵ مهرماه، برای نخستین بار در نماز جمعه تهران، پویانمایی «فرمانروای آب» اکران خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «ذرات آشوب» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشت‌کوهی در بخش مسابقه ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر بغداد روی صحنه رفت و با استقبال پرشور تماشاگران و منتقدان عراقی روبه‌رو شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است