قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری آمریکا برای تسریع تولید موشک‌های SM-۶

وزارت جنگ آمریکا از اعطای قراردادی پنج‌ساله به ارزش ۲۴.۴ میلیارد دلار به شرکت «ریتیان» برای تسریع تولید موشک‌های SM-۶ خبر داد.

قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری آمریکا برای تسریع تولید موشک‌های SM-۶

باشگاه  خبرنگاران جوان، اعظم پورکند - وزارت جنگ آمریکا روز پنجشنبه از اعطای قراردادی به ارزش ۲۴.۴ میلیارد دلار به شرکت «ریتیان» برای تسریع تولید موشک‌های SM-۶ خبر داد؛ اقدامی که در شرایطی انجام می‌شود که واشنگتن در تلاش است ذخایر قابل‌توجه مهمات مصرف‌شده در جریان جنگ با ایران را جبران کند.

وزارت جنگ آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد این موشک‌ها «مهمات حیاتی برای عملیات جنگ ضد هوایی و ضد سطحی» محسوب می‌شوند. بر اساس این قرارداد پنج‌ساله که شامل دو سال اختیار تمدید نیز می‌شود، روند تولید این موشک‌ها تسریع خواهد شد.

پنتاگون افزود: «این قرارداد، پیش‌بینی‌پذیری بلندمدتی را که صنعت دفاعی برای افزایش ظرفیت نیروی کار و تأمین زنجیره‌های حیاتی نیاز دارد، فراهم می‌کند.»

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، تاکنون پرسش‌ها درباره تأثیر گسترده جنگ با ایران بر ذخایر مهمات آمریکا را کم‌اهمیت جلوه داده است. با این حال، بازرس کل وزارت جنگ آمریکا ماه گذشته اعلام کرد: «مصرف مهمات در عملیات موسوم به «خشم حماسی» به کمبود‌های راهبردی در ذخایر منجر شده و گلوگاه‌هایی را در ظرفیت صنعتی برای تأمین مجدد مهمات آشکار کرده است.»

دفتر بودجه کنگره آمریکا نیز در گزارشی که ۱۵ سپتامبر منتشر کرد، به کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر اشاره و اعلام کرد این وضعیت «برای چند سال، موجودی موشک‌های رهگیر آمریکا را کاهش خواهد داد.»

شرکت ریتیان نیز روز چهارشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که موشک SM-۶ این شرکت با موفقیت از سکو‌های مختلف مستقر روی شناور‌های نیروی دریایی آمریکا و پرتابگر‌های زمینی شلیک شده است. این شرکت، SM-۶ را یک «سلاح آزموده‌شده در میدان نبرد» توصیف کرد.

این گزارش در ادامه نوشت که تهران بیش از هفت ماه پس از حملات اولیه آمریکا و اسرائیل علیه ایران، همچنان کنترل خود بر تنگه راهبردی هرمز را حفظ کرده است و واشنگتن نیز بنادر ایران را تحت محاصره قرار داده است.

منبع: کی یف پست

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه ژاپنی «یومیوری» به نقل از منابع دولتی گزارش داد توکیو در حال بررسی اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی اوکراین را به دلیل اختلاف بر سر انتقال دو سرباز اسیر کره شمالی، به «اقدامات بیشتر» در صورت عذرخواهی نکردن کی‌یف تهدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ژاپن، در گفت‌وگوی تلفنی با سیدعباس عراقچی، همتای ایرانی خود، از تهران خواست در مذاکرات با آمریکا حداکثر انعطاف‌پذیری را نشان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ آمریکا از اعطای قراردادی پنج‌ساله به ارزش ۲۴.۴ میلیارد دلار به شرکت «ریتیان» برای تسریع تولید موشک‌های SM-۶ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه «المسیره» از حملات هوایی عربستان به شهر ساقین در استان صعده و مناطقی در چند استان دیگر یمن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، با تکرار ادعاهای خود درباره جنگ با ایران، مدعی شد تهران آماده تسلیم شدن است و واشنگتن می‌تواند در صورت ادامه درگیری به‌راحتی پیروز شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای حفاظت از تأسیسات انرژی عربستان و قطر سامانه‌های پاتریوت بیشتری مستقر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبارزه با اطلاعات گمراه‌کننده ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای رویترز درباره مذاکرات دولت سوریه و حزب‌الله در ترکیه را کاملا بی‌اساس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونان ریاست دوره‌ای شورای امنیت را بر عهده گرفت و اعلام کرد که انتخاب دبیرکل بعدی سازمان ملل از مهم‌ترین موضوعات این دوره خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا هشدار داد در صورت شکست جمهوری‌خواهان، احتمال استیضاح وی وجود خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است