استانی 10:46 - 27 دی 1403
نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش بی بدیل اقتصاد دریامحور در توسعه مناطق ساحلی، بر پیگیری جدی توسعه بندر لنگه به عنوان دروازه ای برای شکوفایی اقتصاد دریایی استان تاکید کرد.

بندرلنگه قطب اقتصاد دریایی؛ توسعه بندرگاه در اولویت است

احمد جباری نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به تشریح اهمیت اقتصاد دریامحور در توسعه مناطق ساحلی پرداخت و گفت: اقتصاد دریامحور، حوزه‌ای است که مناطق ساحلی و دریایی در آن نقش بسزایی در پویایی اقتصادی ایفا می‌کنند تمام کشورهای دنیا که دارای مناطق ساحلی هستند، از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم خود استفاده کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه ایران نیز باید از این ظرفیت بهره‌مند شود، افزود: ما به دنبال این هستیم که اقتصاد مبتنی بر گردشگری ساحلی را در استان هرمزگان تقویت کنیم وقتی به کشورهای توسعه‌یافته نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که مناطق ساحلی نقش مهمی در ایجاد مشاغل و بهبود وضعیت اقتصادی مردم ایفا می‌کنند.

جباری در ادامه به برنامه توسعه استان در قالب برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: محور اصلی برنامه هفتم توسعه، اقتصاد دریامحور است ما در بندر لنگه بحث توسعه بندرگاه را به طور جدی دنبال می‌کنیم بندر فعلی ما با آبخور کم، نمی‌تواند اهداف ما را در اقتصاد دریامحور محقق کند لذا با پیگیری‌های صورت گرفته، سازمان بنادر و دریانوردی مکلف شده تا بندر را توسعه دهد.

نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر موقعیت استراتژیک بندر لنگه در همسایگی با کشورهای حاشیه خلیج فارس، گفت: بندر لنگه می‌تواند نقش بسزایی در واردات، صادرات و ارتباطات بین‌المللی دریایی ایفا کند به همین دلیل، به دنبال توسعه بندرگاه هستیم فاز اول بندر جدید با اعتبار 10 هزار میلیارد تومان آغاز خواهد شد که با عمق مناسب، امکان پهلوگیری کشتی‌های با ظرفیت بالا را فراهم می‌کند و منجر به افزایش اشتغال مستقیم و غیرمستقیم خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری دریایی در بندرلنگه، اظهار داشت: بندر فعلی می‌تواند به عنوان یک بندر گردشگری مورد استفاده قرار گیرد کشورهایی نظیر ترکیه که از منابع نفتی بی‌بهره‌اند، با تکیه بر گردشگری به توسعه اقتصادی دست یافته‌اند ما نیز باید از این تجربه الگو بگیریم.

جباری با تاکید بر اینکه توسعه باید در پهنه دریا شکل بگیرد، تصریح کرد: در گذشته، توسعه در فلات مرکزی ایران دنبال می‌شد، اما امروز باید به سمت توسعه در پهنه دریا حرکت کنیم حوزه‌هایی همچون صید و صیادی، پرورش ماهی در قفس، صنایع ساحلی و مناطق ویژه اقتصادی همگی ظرفیت‌های بالقوه‌ای هستند که باید به آن‌ها توجه کرد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در بندر لنگه، ابراز امیدواری کرد که با همکاری مسئولان و بخش خصوصی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد دریامحور در این منطقه باشیم وی همچنین بر لزوم دعوت از سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف صنایع دریایی، از جمله صنایع فرآوری ماهی تاکید کرد.

انتهای پیام/864/.


12141653
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های استانی مورخ سه شنبه ۱۶ بهمن را در گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان مشاهده کنید.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه قول می دهیم برای امنیت مردم از هیچ تلاش و کوششی حتی از جان خود دریغ نکنیم، گفت: قاچاقچیان و اشرار دیگر در کویر امنیت ندارند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معراج شهدای اهواز میزبان 44شهید گمنام دوران دفاع مقدس است و راهیان نور و آحاد مردم می توانند برای زیارت در این مکان مقدس حضور یابند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» گروه جهادی کیمیاگران از استان البرز با حضور در شهرستان اندیمشک به ویزیت رایگان و تجویز عینک برای مددجویان کمیته امداد اقدام کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» در آستانه ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، همایش بزرگ فرهنگی ورزشی 5 هزار نفر دانش آموزان دختر ناحیه 1 اهواز در مجموعه آموزگار برگزار شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: طی سال جاری216 محکوم غیرعمد مالی در استان با کمک خیرین و ستاد دیه از زندان آزاد شده اند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» نرخ تورم دی ماه سال 1403 در استان کرمانشاه 30.3 درصد اعلام شده که از بهبود 19 پله ای حکایت دارد و از 23 استان کشور از جمله استان های غربی بهتر است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی جزو استان هایی است که کارخانه فرآوری شیر ندارد و شیر جمع آوری شده به استان های مجاور و از آن جا به گلستان و مازندران برده می شود. ینابراین با توجه به اهمیت این موضوع، فرآوری شیر را در استان دنبال می ک...
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی، گفت: با تلاش های انجام شده در سال های بعد از انقلاب خراسان شمالی رتبه اول بهره مندی آب شرب شهرها را در کشور دارد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس سازمان بسیج رسانه استان بوشهر از آغاز برگزاری دومین رویداد جام رسانه ای استان در عسلویه خبر داد و گفت: این رویداد با حضور جمعی از اصحاب رسانه با همکاری سازمان بسیج رسانه استان و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس برگزار شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است